Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Francuski film o dečaku kome je majka preminula i on mora u dom za nezbrinutu decu. Međutim, da bi izbegao odlazak u dom on krije smrt svoje majke i uz pomoć svojih drugara neko vreme uspeva da živi sam. Na kraju ga socijalni radnici ipak odvode u dom, ali mu to tada ne izgleda tako strašno.

Film je snimljen krajem 80-tih ili početkom 90-tih

http://www.imdb.com/title/tt0099607/

Trazim ovaj film vec vise od 1o godina i ne mogu da se setim kako se zove.Radi se mislim o kineskom filmu.Dva rodjena brata i jedna devojka.Desava se neka pobuna u Kini i ona je clan partije.Pokusavaju da pobegnu ali dolazi do nekih komplikacija.Ta devojka je cura od jednog od brace.Ima 3 dela film,mozda i cetvrti,Nasi su ga preveli cini mi se sin osvete ili tako nesto.Mislim da je iz ranih 90-tih.Tamo negde 94-5-6 godina.Na kraju podslednjeg dela ko'i sam Ja gledao zavrsava se kao u nekom tunelu i braca se poubijaju,a cura mislim da ostaje ziva...Ako neko ima neka mi posalje pm ili neka stavi ovde.Hvala.

Zanima me naslov filma, u pitanju je francuski film, ne tako star, mozda par godina, gde jedna devojka, francuskinja extra zgodna juri samo nenormalne bogatase i tako prezivljava, Kasnije upoznaje konobara u hotelu koji je pokusao da bude sa njom, gde na kraju i on pocinje da se bavi istim tim poslom.... uglavnom na kraju filma je hepi end i njih dvoje odlaze zajedno zaljubljeni bez prebijene pare na nekom skutercicu.....

Zanima me naslov filma, u pitanju je francuski film, ne tako star, mozda par godina, gde jedna devojka, francuskinja extra zgodna juri samo nenormalne bogatase i tako prezivljava, Kasnije upoznaje konobara u hotelu koji je pokusao da bude sa njom, gde na kraju i on pocinje da se bavi istim tim poslom.... uglavnom na kraju filma je hepi end i njih dvoje odlaze zajedno zaljubljeni bez prebijene pare na nekom skutercicu.....

Priceless
http://www.imdb.com/title/tt0482088/

Trazim ovaj film vec vise od 1o godina i ne mogu da se setim kako se zove.Radi se mislim o kineskom filmu.Dva rodjena brata i jedna devojka.Desava se neka pobuna u Kini i ona je clan partije.Pokusavaju da pobegnu ali dolazi do nekih komplikacija.Ta devojka je cura od jednog od brace.Ima 3 dela film,mozda i cetvrti,Nasi su ga preveli cini mi se sin osvete ili tako nesto.Mislim da je iz ranih 90-tih.Tamo negde 94-5-6 godina.Na kraju podslednjeg dela ko'i sam Ja gledao zavrsava se kao u nekom tunelu i braca se poubijaju,a cura mislim da ostaje ziva...Ako neko ima neka mi posalje pm ili neka stavi ovde.Hvala.

Balzac and the Little Chinese Seamstress

Gledao sam film,ali ne znam kako se zove.Radnja se odvija u Iraku,kada agent CIA dolazi da spase brata iz zatvora.Prva veza je u nekoj vulkanizerskoj radnji,gde ih otkrivaju i dolazi do obracuna.Ovaj bezi kod Kurda,gde ga nalazi Revolucionarna garda na svadbi i ubija sve svatove.Zena komandanta te garde je lekar,inace bivsa devojka tog agenta koja ce mu pomoci da spase brata i pobegne.Please,kako se zove...

Gledao sam film,ali ne znam kako se zove.Radnja se odvija u Iraku,kada agent CIA dolazi da spase brata iz zatvora.Prva veza je u nekoj vulkanizerskoj radnji,gde ih otkrivaju i dolazi do obracuna.Ovaj bezi kod Kurda,gde ga nalazi Revolucionarna garda na svadbi i ubija sve svatove.Zena komandanta te garde je lekar,inace bivsa devojka tog agenta koja ce mu pomoci da spase brata i pobegne.Please,kako se zove...

Secas li se bar nekog glumca? Ili se secas da je neki od tih glumaca igrao u nekom drugom filmu, ili kako izgleda...

da nije ovaj turski?

http://www.imdb.com/title/tt0493264/

ima masakr na svadbi i to... i billy zane.

Trazim malu pomoc da pronadjem doticni film !

U pitanju je italijanski film,radnja za vreme drugog svetskog rata,fotograf koji se bavi prevarama cas varajuci fasiste cas komuniste,
kada im padne u ruke zavrsi u bolnici i zatvoru dok njegova ljubav (devojka koju je poveo sa sobom iz nekog malog gradica) zavrsi u ludnici.
Film je bio na televiziji pre 5-6 godina a snimljen je verovatno
sredinom devedesetih. Tog fotografa koji ima brkove glumi jedan od poznatijih italijanskih glumaca koji igraju komicnije uloge....

Pomagajte ako znate ?

Trazim malu pomoc da pronadjem doticni film !

U pitanju je italijanski film,radnja za vreme drugog svetskog rata,fotograf koji se bavi prevarama cas varajuci fasiste cas komuniste,
kada im padne u ruke zavrsi u bolnici i zatvoru dok njegova ljubav (devojka koju je poveo sa sobom iz nekog malog gradica) zavrsi u ludnici.
Film je bio na televiziji pre 5-6 godina a snimljen je verovatno
sredinom devedesetih. Tog fotografa koji ima brkove glumi jedan od poznatijih italijanskih glumaca koji igraju komicnije uloge....

Pomagajte ako znate ?

ovaj glumac mi pada na pamet, pa pogledaj od filmova sa spiska.....

http://www.imdb.com/name/nm0000905/

E ovako... Ne secam se kako se zove glumac, ali mogu da ga opisem... Mlad je, mrsav, tamnokos, svetlih ociju, i sav je nekako coskast u faci, ima usku bradu i siljat nos i nije neki frajer... E on kao zivi u nekoj zabiti u americi i stalno vuklja foto-aparat sa sobom i skljoca unaokolo, slika svoje sugradjane kad ne ocekuju...ima valjda i neku devojku pa je tu i neki zaplet s njom... Onda kao neki lovac na talente njega otkrije, kao fotke su mu vrhunska umetnost i bla bla...film je zapravo satira, kritika moderne umetnosti i ljudi koji zaradjuju od nje, sve je vrhunska umetnost ako se dobro izreklamira...secam se samo da na kraju ta njegova agentica sto ga je otkrila nadje kao novu zvezdu-vrhunac ironije-nova zvezda je slepi fotograf... Da li je iko ikada gledao ovo? Ja sam ga gledala davno na tv-u, mislim na kablovskoj, ali pojma nemam ni kako se zove film niti glavni glumac. Znam samo da nije neka vrhunska produkcija...

Nasla sam napokon ovaj film! Da mi nije bilo Terminatora, nikad se ne bih setila glumca, da ne poverujes :D Ako nekog zanima
http://www.imdb.com/title/tt0126604/
trebalo mi je samo 6 meseci :D

Film je snimljen devedesetih godina. Dva momka i jedna devojka lutaju, duvaju travu, klošare i sl. Devojka je u zvaničnoj vezi sa jednim od momaka, ali se tu i tamo kresne i sa ovim drugim. I tako se oni zamere nekim opasnijim tipovima koji uhvate momka koji je u vezi sa devojkom i odseku mu polni organ, i ovaj siroma premine. Devojka i drugi momak iz družine odlaze zajedno kao par.

Nusam siguran, ali mislim da u naslovu filmma postoji reč "generacija"

Ako je neko gledao film sigurno će se setiti upećatljive scene odsecanja polnog organa.

Film je snimljen devedesetih godina. Dva momka i jedna devojka lutaju, duvaju travu, klošare i sl. Devojka je u zvaničnoj vezi sa jednim od momaka, ali se tu i tamo kresne i sa ovim drugim. I tako se oni zamere nekim opasnijim tipovima koji uhvate momka koji je u vezi sa devojkom i odseku mu polni organ, i ovaj siroma premine. Devojka i drugi momak iz družine odlaze zajedno kao par.

Nusam siguran, ali mislim da u naslovu filmma postoji reč "generacija"

Ako je neko gledao film sigurno će se setiti upećatljive scene odsecanja polnog organa.

Presede mi prijatno nedeljno popodne.I da znam ime filma neću ti iz inata reći.:mrgreen:

Gde samo nalaziš takve filmove?I još hoćeš da ih vidiš opet.

Back