skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 101.771
MA JEDNA SCENA KADA SE NJOJ DIGNE SUKNJA UH ZA TO VREME BESE TO EROTIKA A SADA JE POSMATRAMO SA SMESKOM!!Zna li neko?
Neki to vole vruće
Neki to vole vruće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na čemu.
Pozdrav svima.
U filmu koji sam gledao se radi o momku cija devojka pada u komu i on ne mogavsi da podnese to, trazi od nekih naucnika da ga zalede nekom masinom na godinu dana,
medjutim dolazi do neke havarije i on ostaje zaledjen dugi niz godina. Tada ga sasvim skucajno odledjavaju neka dva deteta i on pokusava da pronadje svoju nekadasnju ljubav koja je postala baba.
U napred zahvalan na odgovoru
Stari Crno Beli film o čoveku koji hoće da skoči sa prozora ali mu obični saobraaćajni policajac odvlači pažnju i privoli ga da razgovara sa njim (samubica je voljan da razgovara samo sa saobraćajcem). Na kraju, čovek skoči, ili padne, ali ga ipak spašavaju pomoću mreže koja je postavljena sprat ili dva ispod njega.
Čini mi se da glumi Ernest Borgnine http://www.imdb.com/name/nm0000308/ ali nisam siguran.
Fourteen Hours
http://www.imdb.com/title/tt0043560/
Pomenu mi komsija danas neki film, gde se mali avion rushi i njih, valjda, chetvoro se pate ceo film sa nekim medJedom, koji ih, valjda, jednog po jednog ubiVa. Pomozite, koji je to film? Hvala unapred!
Reč je o Kineskom filmu (a možda je i Japanski).
Film je o ocu koji ima retardiranog sina.
Film je savremen, verovatno snimljen pre 10 ili 15 godina, ali nisam siguran.
Čini mi se da drže neku prodavnicu ili neku zanatsku radnju i čini mi se da otac na kraju umire ostavljajući sina samog.
Čini mi se da je otac ili sin tokom celog filma u trenerci.
Mogao bi da bude......99% je taj..... Znacu sigurno kad ga skinem...... Hvalada nije ovaj?
Shower
http://www.imdb.com/title/tt0215369/
radnja koju drze je javno kupatilo, a otac ima dva sina?
Mogao bi da bude......99% je taj..... Znacu sigurno kad ga skinem...... Hvala![]()
Svaka čast na temi... Jako dobra i korisna...
Evo film koji sam ja gledao pre par godina, nije toliko bitno ako neko ne zna koji je, čisto bih želeo da znam i ne mogu nikako da ga nađem šta god da kucam od "ključnih reči"...
Ako se dobro sećam dešava se na nekom brodu (ne znam zašto vuče na bermudski trougao iako ga nema u bilo kojoj listi filmova na temu trougla)... Nisam siguran iz kojeg vremena je film, sigurno je pre 2000 god.
Dakle na brodu, nešto se dešava, kao neki duhovi ubijaju ljude (recimo tu u jednoj prostoriji u plastičnim teglama neko čuva zmije i duhovi ih puštaju i zmije ubijaju jednog lika pod tušem...
I glavni ženski lik mi iz nekog razloga liči na Šer, onakva kosa i izdužena faca...(najjače da je zaista ona)... Eto to je to...samo toga se sećam... I mali detalj da se možda film zove kao Duh ili Duh u boci...ne znam zašto me na to asocira... Unapred, veliko hvala...![]()
evo pogledaj, da ne skidas ako nije taj..
da li je moguce da ovaj niko ne zna...? ajde da probam ponovo...znaci stariji je film, erotski triler, zena dolazi u posetu muzu koji radi na ribarskom brodicu sa jos dvojicom,mozda i trojicom, on je njima sef, jedan ima dugu kosu a drugi je nizak zdepast mozda meksikanac, odma zapada u oko svima posto dobro izgleda, crnka, posebno ovom sa dugom kosom sa kojim se kasnije i smuva, scena seksa sa njim se desava u vodi u nekoj pecini, kasnije ona pokusava da se otkaci od njega ali je on proganja mislim da pokusa da ubije njenog muza tako sto mu podmetne otrovnog pauka cini mi se ali on ostaje ziv i bude neko vreme u krevetu oporavljajuci se dok za to vreme mu ovaj proganja zenu znam da je i ovaj drugi radnik siluje, u celoj prici je i neki sef policije mislim meksikanac ali nisam siguran mozda se i radnja odvija u meksiku, na kraju filma obracun oni napadaju nju i njenog muza i pokusavaju da im udju u kucu, oni se brane, pobiju ih sve i ostaju oboje zivi... to je otprilike sve sto znam...
pokusao sam da ga nadjem cak sam bio ubedjen da igra ovaj meksicki glumac http://www.imdb.com/name/nm0350079/ ali nije... verovatno onda neko ko podseca na njega, mozda ovog sa dugom kosom zovu zmija u filmu, mislim da ima vezan rep mozda cak i oziljak ali nisam siguran, film ima neke veze sa meksikom... ima li pomoci? neko bilo ko...?
Gangsterski film. Majka sa svoja 3-5 sina pljačka banke, kidnapuje ljude i sl. Policija im uđe utrag, i oni se zabarikadiraju u svojoj kući, dolazi do natezanja, pucnjave i konačno skoro cela ili cela razbojnička familija izgine.
Mislim da postoji više rimejkova ovog filma