To je bbc dokumentarac
OK, a kako se tacno zove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bbc dokumentarac
Jao, hvala sto me podseti na ovaj film. gledala sam ga kao malasecam se scene kada je ubio goluba i dao prosjaku....
Da li neko zna kako se zove dokumentarac o naj zivotinjama (ili naj insektima) emitovan na B92 pre nekih 3-5 godina? U svakoj epizodi se, valjda, birao top 10 u nekoj kategoriji. Secam se da je u jednoj epizodi prvo mesto bio pauk kao najvredniji. Graficki su uporedjivali koliko mreze moze da isplete sa duzinom mosta Golden Gate.
Film je davan na artu 90-tih,lik zaluta u neku kucu na alpima,a u njoj zive penzionisan sudija,i sa njim bleje njegovi ortaci(bivsi tuzitelj,bivsi branilac). On je zalutao u sneznoj oluji i oni ga primaju u kucu i teraju ga da se igraju kao tuzilastva,medjutim igra prelazi u stvarnost.Film je ili americki ili britanski,najvise pamtim na kraju filma spustaju se zavese i zavrsava se kao u pozoristu. A mislim da je film iz osamdesetih. Ako neko ima ikakvu predstavu,vecno bih mu bio zahvalan.
Zove se the most extreme.
To je to.
Zahvalicu ovako:
http://www.imdb.com/title/tt0083802/
http://www.allmovie.com/movie/the-deadly-game-v12778
Kako se u originalu zove serija "Povratak", koja se davala na BK u drugoj polovini 90ih? U spici glavni lik izlazi iz groba. Mozda je i mini serija u pitanju.
Neki dan bio film na bn tv!
Oko 10h ujutru
Stari film, crno bela slika je!
Glumi Bata Živojinovic, Burduš!
To je prvi film gde sam video da su Batu Živojinovica namlatili i ubili, tacnije ubio ga Burduš!
Kako se zove film taj?
Inače radnja se odvija zimi, posto ima snega, samo sam stigao malo pogledati i to sto sam malo pogledao sam i opisao!!!
Da li neko zna koji je to film??
Bravoo to je to taj, ti si car!
Samo mi deluje film, mozda malo njesra i dzaba cu odvojiti vreme da ga odgledam!
De reci boga ti kako si znao xD
Kad sam vec kod serija koje su se prikazivale kod nas 90ih, zna li neko kako se zovu ove dve?
1) Mislim da je australijska serija, slicna "Meklaudovim cerkama". U spici se pojavljuje vetrenjaca.
2) Valjda engleska serija. Radnja se odvija u nekoj sumi, a glavna junakinja je zena u srednjim godinama.
Setio sam se nekog filma koji sam gledao pre nekih 10 tak godina, otprilike znam koja je radnja ali nema sanse da se setim naziva. Film je neka drama o porodici sa 4 clana. Majka povede oba sina sa sobom na neki sajam, prodavnicu, nisam siguran sad sta li je, uglavnom neko mesto prepuno ljudi, i ostavai starijeg sina sa mladjim na nekoliko minuta dok ona pogleda ili kupi nesto. Kad se vratila tu je samo stariji sin a mladjeg nema. Pocne frka panika, traze dete, prodje ceo dan i ne uspeju da ga nadju. Prodje nekoliko godina, ona je ocajna, jos uvek ne gubi nadu da ce ga naci iako se cini da su svi drugi odustali. Njen stariji sin pocne da vidja nekog novog ucenika u skoli, posunmnja da mu je to mozda brat, pocne da se raspituje o njemu, sazna gde zivi ali nije siguran ko je. Taj mladji pocne da dolazi kod njih kuci da igra kosarku sa starijim sinom i njihovim ocem, majka ga vidi i pocnu cesce da ga vidjaju i na kraju saznaju da im je to sin i da ga je otela neka komsinica koja zivi 2 ulice dalje. Otprilike to je radnja koje sam mogao da se setim, a mislim da naziv filma ima neke veze sa dnom, ambisom, provalijom ili tako nesto, nisam bas siguran. Ako neko zna molio bih vas za pomoc. Hvala
za 1) ... mozda ova, isla je na 3K sredinom devedestih ...
ljudi film ide ovako:
oni kao prave reportazu o duhovima u nekoj zatvorenoj dusevnoj bolnici gde su ranije mucili ljude,ali oni to rade zbog neke emisije bla bla i sprdaju se...na kraju shvate da su duhovi stvarni i sve ih poubijaju.na ulazu u tu bolnicu pise SMRT VAS CEKA ili SMRT JE IZA OVIH VRATA a fazon je da je ceo film noc...iako je proslo vise od 20 sati jutro nikad nije svanulo...ako se setite,javitehvala unapred!
![]()