gost 254524
Iskusan
- Poruka
- 5.974
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar nije mozda ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0452702/Pre par godina sam taj film gledala na b92.Otprilike se secam radnje. Muzi zena su se preselili u zgradu tacnije hotel, gde nema jednog broja sobe a ni sprat sa tim br., valjda br.6 , ne secam se. Muz radi u bolnici i ima cesto dezurstva, a zena je uglavnom u sobi. posle odredjenog vremena ona primecuje da se desavaju cudne stvari u tom hotelu i pocinje da istrazuje, shvata da u njemu nema tog broja., Zapravo ima ali je sakriven ceo sprat. Izmedju zidova tog hotela postoje hodnici kroz koje se krece nakaza koja posmatra stanare , otima ih i oni misteriozno nestaju. Ova zena to sve otkriva i a takodje otkriva da je hotel sagradio neki arhitekta koji je bio satanista i namerno je izostavio taj sprat, tj. sakrio ga je.Ako neko zna kako se zove film neka mi kaze. Hvala unapred.
1. Film je iz 90-ih mozda cak i 80-ih godina, krimic valjda. U filmu se pojavljuje devojka (latinoamerikanka) koja za zivot zaradjuje tako sto cisti mesta zlocina. Takodje voli da plese. Jednom prilikom dok cisti krv (i djuska) neko je krisom posmatra, ubica valjda.
2. Italijanska komedija. Sredovecni prodavac cipela vodi manje-vise miran zivot, a onda upada u niz komicnih situacija kada ga ljubavnica (inace najbolja drugarica njegove zene) slaze da je trudna i trazi mu da se razvede. Njegova cerka ce da zakaci i da se uda za sina te iste ljubavnice. Usput ce stici i da smuva devojku svog sina. Najbolji prijatelj mu je neki Kazanova, koji ce na kraju filma umreti od infarkta dok se bude jahao sa onom lazno trudnom ljubavnicom.
3. Ako bi neko mogao da mi kaze postoji li film kod nas preveden kao Krvni zavet. Trebalo bi da je bio popularan 90-ih u eri VHS-a. Baba mi stalno trubi o tom filmu, a ja ne uspevam da ga izguglam. Mafijas igrom slucaja spasava advokaticu od dzeparosa. Zaljube se i vencaju, ali je ona kasnije potkazivala clanove porodice ili tako nesto i on je morao da je ubije.
4. Tinejdzerka zakaci (sa likom koji ima samo jedno jaje). Posto joj je smor da bude sa kevom, bezi kod svog (polu)brata homoseksualca kome planira da uvali bebu. Onda se smuva sa burazerovim deckom i njih dvoje pobegnu. Sledi opsta jurnjava. U celoj toj guzvi ona se pomiri sa jednojajcanim tipom i resi da gaji dete, ali kad vidi da su to corava posla ipak ostavi bebu burazeru.
jel moze pomoc..radi se o akcionom filmu gde liku ubijaju porodicu na nekom camcu u sumi,a sestru kidnapuju i odvode u sumu gde oni inace zive,to su neki ludaci..onda njemu javljaju i on sa motorom stize u taj gradic i onda camcem krece da se sveti i pronadje sestru..prikazivao se i na tv-u..hvala unapred))
Pozdrav! Ja imam dva pitanja za dva filma xD Mislim da su oba bila prikazivana na TV kanalu Cinemania. Prvi za koji cu ta pitam je bio i na nekom festivalu, secam se sam dobila flajer, ali se ne mogu setiti imena.Radi se o tome da jedan tip voli debele devojke i goji ih namerno do smrti. Onda detektiv krece u potragu za njim, a zavrsava se tako sto ga izgladnjuje do smrti. Film je pomalo gnusan, pa ako neko zna kako se zove, bilo bi super
Drugi film me zanima vec odavno. Mislim da je Svedski ili tako neki. Radi se o glumackoj trupi koja odlazi kod nekog bogatasa u ogromnu kucu da izvede predstavu za mislim detetov rodjendan i onda sve krece naopako. Pocinju ubistva i onda se otkriva ta misterija za koju nisam sigurna pa bih stoga i ponovo odgledala film. Elem, na kraju uspeju da pobegnu musko i zensko i spasavaju dete. To je sve sto znam. Bilo bi super kada bi mi neko resio misteriju![]()
drugari, kako se zove film, radnja se odvija kao neki avio ne srusi na nekoj planini, nekoliko prezivelih, onda ih proganja neko snezno stvorenje iz pecine, ubija ih, jede, itd...
zar nije mozda ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0452702/
pa slican je Vagancy tom opisu!!! ako nije taj,onda ne znam koji je..mada mi je radnja nesto poznata!!!Ma nije taj,Vacancy ima potpuno drugaciju radnju...ne znam za ovaj film sto ga je covjek opisao![]()
Bio je skoro i na TV-u... Na RTS-u
Mafija... Pocinje kada Brus Vilis stoji na nekom brodu sa nogama u betonu i ceka da ga bace... Tu je on, njegova zenska, glavni ovaj (mislim da se po njemu zove film), neki klinja sto je uso u druzinu kada ga je glaven video da zonglira lopticama na pruzi...