Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Može li mi neko pomoći oko ovog filma? Film počinje tako što dečko radi u muzeju kao čuvar i upoznaje devojku koja uništava umetničko delo. Ali on je pusti da ode i bla, bla, bla...oni budu zajedno. Ona radi na nekom projektu ali on ne zna na kakvom projektu jer je to iznenađenje. Onda ona krene da ga menja od fizičkog izgleda do toga da mu zabrani da se viđa sa svojim prijateljima. Na kraju se ispostavi da je ON bio taj njen projekat jer je od jednog ružnog čuvara postao pravo savršenstvo. Tada on shvata da je izgubio sve u životu uključujući i prijatelje zbog osobe za koju je bio samo projekat. Glumaca se ne sećam davno beše :)...

The Shape of Things
http://www.imdb.com/title/tt0308878/

Pozdrav! Ja imam dva pitanja za dva filma xD Mislim da su oba bila prikazivana na TV kanalu Cinemania. Prvi za koji cu ta pitam je bio i na nekom festivalu, secam se sam dobila flajer, ali se ne mogu setiti imena.Radi se o tome da jedan tip voli debele devojke i goji ih namerno do smrti. Onda detektiv krece u potragu za njim, a zavrsava se tako sto ga izgladnjuje do smrti. Film je pomalo gnusan, pa ako neko zna kako se zove, bilo bi super :)

Drugi film me zanima vec odavno. Mislim da je Svedski ili tako neki. Radi se o glumackoj trupi koja odlazi kod nekog bogatasa u ogromnu kucu da izvede predstavu za mislim detetov rodjendan i onda sve krece naopako. Pocinju ubistva i onda se otkriva ta misterija za koju nisam sigurna pa bih stoga i ponovo odgledala film. Elem, na kraju uspeju da pobegnu musko i zensko i spasavaju dete. To je sve sto znam. Bilo bi super kada bi mi neko resio misteriju :)

Imam jedno pitanje, nadam se da niko nije pitao za ovaj crtani do sada... Trazim vec neko vreme, u pitanju je francuski crtac, davno se prikazivao na hepi, mislim da je pre toga bio i na BK. Radi se o nekom kristalu koji pada na Zemlju, iz koga izvire neka crvena tecnost koja daje moc onima koji su u kontaktu sa njom ali oni polude posle nekog vremena.
Bitka se vodi izmedju dve "nacije" znam da je prestonica "dobrih" Cicen Ica...
Ako neko zna ime....

Film se radi po istinitom dogadjaju,gledao sam ga mozda pre 5.godina,a i film je snimljen oko 2002.godine (nisam bas siguran da li je tacna godina)...Kao jednog ucenika(taj ucenik je bio crnac) je primetio jedan nastavnik (on je bio belac) kako na casu samo crta nekakve kao stripove i nista ne pise na casu,a brat od tog malog je svaki dan maltretirao kevu,tukao ju je i tako to,i to je primetio jednom njegov nastavnik slucajno kad je otisao u njihovu kucu i od tada nastavnik je odveo klinca kod njega u stan da zivi sa njim zajedno,i na kraju kad su se delile diplome(a diplome su se delile u crkvi,ja mislim) dosao je njegov stariji brat i hteo je da ubije sa pistoljem nekoga(ja mislim tog nastavnika) i stariji brat je pobego iz crkve,a mladji brat je potrcao za njime i na kraju pajkani su greskom ubili tog mladjeg brata sto je jos isao u skolu!!!molim ko zna nek mi odgovori...HVALA UNAPRED...

Znaci gledao sam davno film i nemogu da se setim kako se zove a potreban mi je....

znaci ovako radnja se odigrava tako sto neka devojka (glumica je plava) odlazi sa roditeljima na letnji odmor tamo sa prijavljuje na privatne casove plesa, i upoznaje nekog momka u koga se zaljubljuje.Ona je izvodi tamo u neke njihov kafane u kojima svako vece plesu. onda se prijavljuju na neko takmicenje u plesu ali njoj roditelji to ne odobravaju medjutim ona ipak uradi protiv njihove volje. dok oni tamo plesu njeni roditelji se prisecaju kako su nekad oni tako plesali.

PLS AKO NEKO ZNA JAKO MI JE HITNO

Moyda ovaj
Dirty Dancing: Havana Nights
http://www.imdb.com/title/tt0338096/

Cao svima interesuje me jedan film..
Ne znam tacno da objasnim, u principu postoji neki lik koji posecuje zatvor u kome se nalaze neki ludaci, cudni i poremeceni ljudi.. od toga i jedna riba koja je ninfomanka.. a kroz zatvor ga provodi lik iz obezbedjenja koji je psiho.. i valjda na kraju ovaj lik koji je posetio taj zatvor isto poludi.. molim vas pomoccc :P

pozdrav

film bi trebao biti novijeg datuma, a možda se i varam:

radnja se vrti oko nekakvih tabletica koje kad progutaš misli u glavi ti se iskristališu do kraja i bukvalno sve ti bude jasno: šta? kad? kako? zašto?

nisam ga gledao nikad nego sam tako načuo od druga a ni on nije znao naziv pa eto vas da pitam.

hvala

pozdrav

film bi trebao biti novijeg datuma, a možda se i varam:

radnja se vrti oko nekakvih tabletica koje kad progutaš misli u glavi ti se iskristališu do kraja i bukvalno sve ti bude jasno: šta? kad? kako? zašto?

nisam ga gledao nikad nego sam tako načuo od druga a ni on nije znao naziv pa eto vas da pitam.

hvala

to je bas noviji film i zove se

Limitless http://www.imdb.com/title/tt1219289/ ;)

Cao svima interesuje me jedan film..
Ne znam tacno da objasnim, u principu postoji neki lik koji posecuje zatvor u kome se nalaze neki ludaci, cudni i poremeceni ljudi.. od toga i jedna riba koja je ninfomanka.. a kroz zatvor ga provodi lik iz obezbedjenja koji je psiho.. i valjda na kraju ovaj lik koji je posetio taj zatvor isto poludi.. molim vas pomoccc

Pozzz svima,
Interesuje me kako se zove jedan film, gledao sam ga davno... u pitanju je americka komedija, radi se o jednoj devojci koja je igracica u ragbi timu svog strica, nakon svadje i izbacivanja iz stricevog tima ona moli svoga oca da njih dvoje naprave ragbi tim, da dokazu stricu da su bolji od njega. Oni sastavljaju ragbi tim u kojem su svi paceri i nemaju blage veze... u zapletu filma devojka se zaljubi u igraca koji igra u stricevom timu, koji ne obraca paznju na nju sve do glavnog meca, kada igrom slucaja oni pobede stricev tim.... film je pun komicnih scena, bas je super, davno sam ga gledao radnja je otprilike takva, mislim da se nisam zeznuo, ako neko zna molim vas neka mi odg...

film je muzicki u kome jednu od glavnih uloga igra i Mis Jerry kao animirani lik.pokusao sam na netu naci na mnogo nacina,ali nista nije pomoglo bez pravog naziva.
Isto ako bi neko znao i ime filma u kome igra Jerry Lewis lika koji popravlja elektricne uredjaje.odlazi kod nekog bogatasa i u vili vidi sliku coveka sa bradom koja mu skrece paznju.naravno,Jerry obrije sliku elektricnom masinicom i vidi da lik isti on...

To ti je ovaj film
http://www.imdb.com/title/tt0056110/

Pozzz svima,
Interesuje me kako se zove jedan film, gledao sam ga davno... u pitanju je americka komedija, radi se o jednoj devojci koja je igracica u ragbi timu svog strica, nakon svadje i izbacivanja iz stricevog tima ona moli svoga oca da njih dvoje naprave ragbi tim, da dokazu stricu da su bolji od njega. Oni sastavljaju ragbi tim u kojem su svi paceri i nemaju blage veze... u zapletu filma devojka se zaljubi u igraca koji igra u stricevom timu, koji ne obraca paznju na nju sve do glavnog meca, kada igrom slucaja oni pobede stricev tim.... film je pun komicnih scena, bas je super, davno sam ga gledao radnja je otprilike takva, mislim da se nisam zeznuo, ako neko zna molim vas neka mi odg...

Da nije mozda ovaj film u pitanju http://www.imdb.com/title/tt0454945/ ? :mrgreen:

Pozzz svima,

Little Giants (1994)

Film: Kao neki covek mislim da je novinar dolazi do neke sekte gde svi nose maske i gde mu stalno prilazi neka zena koja jedina zna da on nije clan.
Ona ga stalno opominje da ide odatle jer je opasno. Na kraju cak pristaje da bude zrtvovana zbog njega jer je razotkriven. On sumnja da je ta devojka njegova zena jer se poklopilo da mu zena nije kod kuce u isto vreme kad je on sa sektom.
Nesecam se bas najbolje radnje, ali ovo je ono cega se otprilike secam. Da li neko zna koji je to film?
Hvala

Film: Kao neki covek mislim da je novinar dolazi do neke sekte gde svi nose maske i gde mu stalno prilazi neka zena koja jedina zna da on nije clan.
Ona ga stalno opominje da ide odatle jer je opasno. Na kraju cak pristaje da bude zrtvovana zbog njega jer je razotkriven. On sumnja da je ta devojka njegova zena jer se poklopilo da mu zena nije kod kuce u isto vreme kad je on sa sektom.
Nesecam se bas najbolje radnje, ali ovo je ono cega se otprilike secam. Da li neko zna koji je to film?
Hvala

Možda Eyes Wide Shut?
http://www.imdb.com/title/tt0120663/

Film (porodični, čini mi se), verovatno snimljen posle 1990.:

Sećam se scene sa dečakom koji dolazi u neku pećinu, nalazi neki znak (kao neka ruka) i stavlja svoju ruku na taj znak. Posle toga on se nađe na drugoj strani pećine na livadi, kasnije mu prilaze neki indijanci na konjima...Druga scena je sa malim kamionom punom lubenica - taj dečak bežeći od nekoga upada u taj kamion i počne gađati lubenicama toga što ga proganja.

Back