parker 71
Iskusan
- Poruka
- 6.719
Zna li neko kako je ovo prevedeno kod nas: Cheyenne Warrior (1994)
Ne mogu nigde da nadjem prevod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nemas prevod za originalan naziv,onda ga i nema.Ja koliko sam gledala,ima samo bugarski....Zna li neko kako je ovo prevedeno kod nas: Cheyenne Warrior (1994)
( ..U filmu se radi o jednom coveku koj ubija ljude i kaci slike na njegov sajt i svako ko taj sajt poseti on je sledeci na listi potencijalnih zrtava..Molim vas ako neko zna nesto neka napise..
Ljudiii pomagajteeeee!!Gledao sam film pre 3 godine i od tada ne mogu da ga nadjem..( ..U filmu se radi o jednom coveku koj ubija ljude i kaci slike na njegov sajt i svako ko taj sajt poseti on je sledeci na listi potencijalnih zrtava..Molim vas ako neko zna nesto neka napise..
![]()
Film je iz osamdesetih. Kod nas je prevedn kao Cudak. Radi se o hipi liku koji zivi sam i sanja da napravi svoj zabavni park. Na pocetku pece jaja, ona padnu na zemlju, on ih samo pokupi rukom i vrati u tiganj.

dosao je njegov brat i hteo je da ubije sa pistoljem nekoga(ja mislim tog nastavnika) i on je pobego iz crkve...
prvo je pobegao stariiji brat,a za njim odma i mladji brat,a nastavnik je bio belac,imao je otprilike oko 30-35godina..Ko je pobegao iz crkve, nastavnik, ili stariji brat?
I je li nastavnik bio crnac ili belac?
Film je se cesto prikazivao na tv. Drama,mistery.
Ne secam se ko glumi a radi se o dve drugarice od kojih je jedna glumica u pozoristu (i ta je neki psiho). Ova druga ima neku vezu valjda na daljinu, uglavnom ova glumica (psiho) se dosta zainteresuje za tu njenu pricu i ne secam se kakve tacno veze ima sa njenim deckom al znam da zapocinje vezu sa najboljim drugom decka od svoje drugarice. U filmu znacajnu ulogu ima neka puderijera sa ogledalcetom koje jedna od tih devojki ostavlja u kaficu.
Znam da sam glupo objasnila, ali ako neko ima ideju o kom se filmu radi, bicu mu zahvalna!
) http://www.imdb.com/title/tt0324554/prvo je pobegao stariiji brat,a za njim odma i mladji brat,a nastavnik je bio belac,imao je otprilike oko 30-35godina..
U kom gradu se odigrava radnja? Jel znas jos neke, bilo kakve informacije o filmu?
Da li neko zna kako se zove film na engleskom kod nas su ga preveli kao Trapavi bolničari,film je star sigurno bar 20 godina,u filmu se radi da jedan bigati naslednik angažuje trojicu debelih crnaca da mu čuvaju strica ali oni svojom nemarnošću mu poboljšavaju zdravstveno stanje i on ih obožava.
Hvala !!!
Ljudi molim vas pomazite gledao sam film u kome serijski ubica na pocetku ubija devojcicinu porodicu( obucen u spavacicu ), ali ona njega ubija srpom tu se prekida ta scena. Nakon nekoliko godina kada je devojka odrasla ona postaje ubica ali nesvesno to zna samo njen psihijatar... Ona odlazi na wikendicu bogatasa da bude bejbisiterka i oni pocnu da je zezaju za njenu proslost ali na kraju ih ona sve pobije... molim vas pomozitee!!!!!!!!))) hvala unapred
tu naravno kreću komplikacije, da li ovaj zna, jer ih proziva..
) napada svoju ženu i nailazi taj bivši robijaš spasava je ali ubija Rurka.Glavni glumac tek izlazi iz zatvora i nailazi na starog prijatelja a možda ga nije ni poznavao nego je ovaj rešio da mu pomogne jer je čudak a zgotivio g (jbmliga ličio mi na Miki Rurka taj što je hteo da mu pomogne). Uglavnom ovaj lik što mu pomaže ga dovodi kući, gde živi sa lepom slatkom potčinjenom ženicom koju zna da maltretira s vremena na vreme. Uglavnom veoma je samopouzdan i ostavlja ovo dvoje često same završavajući neke poslove.
Ovo dvoje se naravno spanđajutu naravno kreću komplikacije, da li ovaj zna, jer ih proziva..
Uglavnom završava se tako što Miki Rurk (samo što mislim da nije baš on) napada svoju ženu i nailazi taj bivši robijaš spasava je ali ubija Rurka.
Film se zove nešto kao: 25 to life ili tako nešto...
Inače film ima neki šmek erotsko mačoistički, veoma interesantan iako ne baš blistav.

Devojcica sedi u nekoj pustinji ili tome slicno i igra se sa medom. Iza nje je kuca i neko ogromno drvo. Posle nekog vremena ulazi u tu kucu i pocne da doziva i hvata za ruku svoga oca. A u drugoj ruci je meda. U pozadini se cuju muve, pa se zakljucuje da je on mrtav, al' ona to ne konta. Ovo je pocetak filma, ili cak mozda i prva polovina, posto se jako sporo odvija (il' je bar meni tako delovalo). Kuca je drvena, u neredu. Drvo deluje nekako nestvarno.
Tideland, verovatno.
http://www.imdb.com/title/tt0410764/
Hvala puno!