Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Hajde da probam i ja. Ima dva filma koja me muce godinama:
1. Oni su djeca razvedenih roditelja koji stupaju u brak. Znaci oni su prakticno brat i sestra. Oni idu u srednju skolu, izmedju njih javlja se simpatija . Njihovi roditelji negdje otputuju i kada se vrate njih dvoje zateknu u krevetu. Slijedi predavanje kako su oni prakticno brat i sestra, bla bla ... Dalje se ne sjecam. Stariji film mozda 85 god.
Drugi je malo mladji, radnja se desava u nekoj prodavnici videokaseta ili slicno, grupa tinejđera tu radi, prva scena koje se sjecam on se budi djevojka pored njega, okrene se na drugu stranu jos jedna (sad znate sto mi se film svidja), on pokusava da se izvuce iz kreveta, tu se saplete i padne, dalje mi je mrak.
Ako ovo uspije...

Film je se cesto prikazivao na tv. Drama,mistery.
Ne secam se ko glumi a radi se o dve drugarice od kojih je jedna glumica u pozoristu (i ta je neki psiho). Ova druga ima neku vezu valjda na daljinu, uglavnom ova glumica (psiho) se dosta zainteresuje za tu njenu pricu i ne secam se kakve tacno veze ima sa njenim deckom al znam da zapocinje vezu sa najboljim drugom decka od svoje drugarice. U filmu znacajnu ulogu ima neka puderijera sa ogledalcetom koje jedna od tih devojki ostavlja u kaficu.
Znam da sam glupo objasnila, ali ako neko ima ideju o kom se filmu radi, bicu mu zahvalna!

Ljudi MOLIM VAS pomazite,pisem vec po ne znam ni ja koji put zbog ovog filma...film se radi po istinitom dogadjaju,gledao sam ga mozda pre 5.godina,a i film je snimljen oko 2002.godine (nisam bas siguran da li je tacna godina)...Kao jednog ucenika(taj ucenik je bio crnac) je primetio jedan nastavnik kako na casu samo crta nekakve kao stripove i nista ne pise na casu,a brat od tog malog je svaki dan maltretirao kevu,tukao ju je i tako to,i to je primetio jednom njegov nastavnik slucajno kad je otisao u njihovu kucu i od tada nastavnik je odveo klinca kod njega u stan da zivi sa njim zajedno,i na kraju kad su se delile diplome(a diplome su se delile u crkvi,ja mislim) dosao je njegov brat i hteo je da ubije sa pistoljem nekoga(ja mislim tog nastavnika) i on je pobego iz crkve,a njegov mladji brat je potrcao za njime i na kraju pajkani su greskom ubili tog mladjeg brata sto je jos isao u skolu!!!molim ko zna nek mi odgovori...HVALA UNAPRED...:)

Film je se cesto prikazivao na tv. Drama,mistery.
Ne secam se ko glumi a radi se o dve drugarice od kojih je jedna glumica u pozoristu (i ta je neki psiho). Ova druga ima neku vezu valjda na daljinu, uglavnom ova glumica (psiho) se dosta zainteresuje za tu njenu pricu i ne secam se kakve tacno veze ima sa njenim deckom al znam da zapocinje vezu sa najboljim drugom decka od svoje drugarice. U filmu znacajnu ulogu ima neka puderijera sa ogledalcetom koje jedna od tih devojki ostavlja u kaficu.
Znam da sam glupo objasnila, ali ako neko ima ideju o kom se filmu radi, bicu mu zahvalna!

Kod nas prevedeno kao "Druga zena" :)) http://www.imdb.com/title/tt0324554/

Da li neko zna kako se zove film na engleskom kod nas su ga preveli kao Trapavi bolničari,film je star sigurno bar 20 godina,u filmu se radi da jedan bigati naslednik angažuje trojicu debelih crnaca da mu čuvaju strica ali oni svojom nemarnošću mu poboljšavaju zdravstveno stanje i on ih obožava.
Hvala !!!

Evo filma: Šašavi bolničari

http://www.imdb.com/title/tt0092897/

Ljudi molim vas pomazite gledao sam film u kome serijski ubica na pocetku ubija devojcicinu porodicu( obucen u spavacicu ), ali ona njega ubija srpom tu se prekida ta scena. Nakon nekoliko godina kada je devojka odrasla ona postaje ubica ali nesvesno to zna samo njen psihijatar... Ona odlazi na wikendicu bogatasa da bude bejbisiterka i oni pocnu da je zezaju za njenu proslost ali na kraju ih ona sve pobije... molim vas pomozitee!!!!!!!! :)))) hvala unapred

Uhhh, ne mogu da se setim a skorije sam gledao :S
Ne sećam se čak ni jednog glumca :/

Glavni glumac tek izlazi iz zatvora i nailazi na starog prijatelja a možda ga nije ni poznavao nego je ovaj rešio da mu pomogne jer je čudak a zgotivio g (jbmliga ličio mi na Miki Rurka taj što je hteo da mu pomogne). Uglavnom ovaj lik što mu pomaže ga dovodi kući, gde živi sa lepom slatkom potčinjenom ženicom koju zna da maltretira s vremena na vreme. Uglavnom veoma je samopouzdan i ostavlja ovo dvoje često same završavajući neke poslove.
Ovo dvoje se naravno spanđaju :) tu naravno kreću komplikacije, da li ovaj zna, jer ih proziva..
Uglavnom završava se tako što Miki Rurk (samo što mislim da nije baš on :) ) napada svoju ženu i nailazi taj bivši robijaš spasava je ali ubija Rurka.
Film se zove nešto kao: 25 to life ili tako nešto...

Inače film ima neki šmek erotsko mačoistički, veoma interesantan iako ne baš blistav.

Glavni glumac tek izlazi iz zatvora i nailazi na starog prijatelja a možda ga nije ni poznavao nego je ovaj rešio da mu pomogne jer je čudak a zgotivio g (jbmliga ličio mi na Miki Rurka taj što je hteo da mu pomogne). Uglavnom ovaj lik što mu pomaže ga dovodi kući, gde živi sa lepom slatkom potčinjenom ženicom koju zna da maltretira s vremena na vreme. Uglavnom veoma je samopouzdan i ostavlja ovo dvoje često same završavajući neke poslove.
Ovo dvoje se naravno spanđaju :) tu naravno kreću komplikacije, da li ovaj zna, jer ih proziva..
Uglavnom završava se tako što Miki Rurk (samo što mislim da nije baš on :) ) napada svoju ženu i nailazi taj bivši robijaš spasava je ali ubija Rurka.
Film se zove nešto kao: 25 to life ili tako nešto...

Inače film ima neki šmek erotsko mačoistički, veoma interesantan iako ne baš blistav.

Sh1t, uspeo sam da nađem... Jeste Rourke :lol:
http://www.imdb.com/title/tt0175997/
Out in Fifty (1999)

Devojcica sedi u nekoj pustinji ili tome slicno i igra se sa medom. Iza nje je kuca i neko ogromno drvo. Posle nekog vremena ulazi u tu kucu i pocne da doziva i hvata za ruku svoga oca. A u drugoj ruci je meda. U pozadini se cuju muve, pa se zakljucuje da je on mrtav, al' ona to ne konta. Ovo je pocetak filma, ili cak mozda i prva polovina, posto se jako sporo odvija (il' je bar meni tako delovalo). Kuca je drvena, u neredu. Drvo deluje nekako nestvarno.
Hvala :)

Devojcica sedi u nekoj pustinji ili tome slicno i igra se sa medom. Iza nje je kuca i neko ogromno drvo. Posle nekog vremena ulazi u tu kucu i pocne da doziva i hvata za ruku svoga oca. A u drugoj ruci je meda. U pozadini se cuju muve, pa se zakljucuje da je on mrtav, al' ona to ne konta. Ovo je pocetak filma, ili cak mozda i prva polovina, posto se jako sporo odvija (il' je bar meni tako delovalo). Kuca je drvena, u neredu. Drvo deluje nekako nestvarno.

Tideland, verovatno.
http://www.imdb.com/title/tt0410764/

Hteo bih da saznam,ako je moguce o kojim filmovima je rec:

1.film:rec je o nekoj zeni koja je bas lepa i zgodna plavusa duge kose,ona se zabavlja sa nekim bogatasima. I prebacuje njihov novac na svoj racun!I potom ih ubija!Sve dok ne naleti na jednog bogatasa kog isto otruje na nekom bazenu, ali ima posle toga frku sa njegovom cerkom i njenim deckom. I na kraju ona gine a ova cerka od tog bogatasa uzima taj novac!A film pocinje tako sto ta zena koja ubija,ona vodi ljubav s nekim tipom na njegovoj jahti i on ispija sampanjac i umire!!!!

2.film:Na pocetku filma kao neki ljudi sa antenama pokusavaju da kontrolisu ljude tj.njihove mozgove,I neki crnac pronalazi neku kapu koja je napravljena od bakra a izgleda kao kacket i on se bori protiv ovih sa antenama koji pustaju neke talase i sve ljude usmeravaju da rade ono sto oni hoce!!A ovaj crnac deli te bakarne kape ljudima da se zastite od tih talasa i ti ljudi se posle bore protiv ovih sa antenama koji hoce da kontrolisu sve ljude!!!!!

3.film:na pocetku filma neki tip vozi crni kamion marke MAC sa velikom cisternom!I valjda kao stupa u neki strajk tj.on zapocinje strajk tih kamiondzija,pa ga juri policija duz puta.pa mu postave barikade na sred puta I upozoravajuga iz helikoptera da je postavljena barikada na putu na sta im on odgovara procitajte sta pise na cisterni,a na cisterni pise naziv neke opasne zapaljive materije!!Kad oni to procitaju sklanjaju tu barikadu na putu!!Posle mu se pridruzi jos tih kamiondzija tako da formiraju kolonu vozila na putu,a stalno ih prati policija kolima i helikopterom.Slican je kao film CONVOY iz 1978!!!

Da li mozda neko prepoznaje iz opisa o kojim filmovima je rec????

Znaci gledao sam davno film i nemogu da se setim kako se zove a potreban mi je....

znaci ovako radnja se odigrava tako sto neka devojka (glumica je plava) odlazi sa roditeljima na letnji odmor tamo sa prijavljuje na privatne casove plesa, i upoznaje nekog momka u koga se zaljubljuje.Ona je izvodi tamo u neke njihov kafane u kojima svako vece plesu. onda se prijavljuju na neko takmicenje u plesu ali njoj roditelji to ne odobravaju medjutim ona ipak uradi protiv njihove volje. dok oni tamo plesu njeni roditelji se prisecaju kako su nekad oni tako plesali.

PLS AKO NEKO ZNA JAKO MI JE HITNO

Back