lone wolf
Početnik
- Poruka
- 11
Da li neko moze da pomogne i kaze koji je originalan naslov filma "Smesna strana istorije"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko moze da pomogne i kaze koji je originalan naslov filma "Smesna strana istorije"
Film sam gledala 90-ih. Mislim da je horor. Jedva se secam radnje, ali znam da se prica vrtela oko nekih sedmorki. Cini mi se da su se te sedmorke nekome prividjile ili javljale u snovima. Njihovo rodjenje bi bio znak da se nesto lose sprema, ne bas apokalipsa ili dolazak djavola ali nesto na taj fazon. Onda je neka zena stvarno rodila sedmorke... i dalje se vise nicega ne secam. Mislim da je tu bila neka doktorka koja je kampovala sa cerkom, pa su ih te sedmorke nesto vrzale...
E ovako,ja mislim da se film zove Prva ubistva ili Prava ubistva ali ne mogu nigde da nadjem pod tim imenom pa ako neko zna nek kaze kako se tacno zove.Rec je o serijskom ubici koji bira ljude koji se zovu kao apostoli i ubija ih na isti nacin na koji su i ti apostoli ubijeni.Dva policajca i jedna policajka rade na slucaju,da bi se na kraju filma ispostavilo da je ubica jedan od tih policajaca.Film je ekstra i molim vas za pomoc vec ga par meseci trazim ali bezuspesno(((((((
History of the World: Part I (1981)Da li neko moze da pomogne i kaze koji je originalan naslov filma "Smesna strana istorije"
HVALA PUNO TO JE TO!!!!a jel bi bio ljubazan samo da mi objasnis kako da ga skinem sa prevodom?
![]()
ne znam da li je ovo....i nema rodjenja sedmorki..ali ima veze sa sedam pecata..de se desavaju apokolipticna predvidjanja...a Demi mur treba da se porodi(posle silnih pobacaja.) i zrtvuje za covecanstvo....
The Seventh Sign
http://www.imdb.com/title/tt0096073/
PS. .......dobar film...![]()
Može, može još kako...Za sada ne moze da se nadje na netu.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=12203609&postcount=17296
ekstra informacije :
Film je iz kasnih sedamdesetih, ranijih osamdesetih.
Glavni junak ima smedju, ridju kovrdavu kosu, ali ne znam mu ime i tokom celog snimanja nosi petroleum plavi kombinezon.
U filmu se pored njega pojavljuju jos dva glumca, koja ginu jos negde na pocetku filma.
On se bavi uzgajanjem biljaka-voca i povrca na tom spejshipu, dok ljudi na zemlji vec masovno jedu sinteticku hranu.
Karakteristicna scena: nakon povrede noge u turbulentnom soku, on programira jednog robota za hirurga, a drugog za anesteziloga kako bi izlecio ozledu.
Posle im ubacuje kartice podesene da mu roboti budu partneri za poker.
Kraj ne znam.
zna li neko kako se zove ovaj crtani film ?
Zdravo svima...trazim domaci film..ali neznam tacan naziv filma....radi se samo o nekoj gitari..neko krade gitaru a onda lik u tom trenutku krade gitaru ali prvo svira na jnjoj pa ga hapsi policija....na kraju njega hapse i on zavrsava u zatvoru i trazi od prijatelja litar tekile i litar domace rakije...(domacu rakiju za cuvare a tekilu za sebe) a ovi cuvari zamenili flase...mislim da Lausevic glumi...dok svira svi predmeti lebde u sobi i td,....ako neko zna koji je to film neka odgovori..hvala unapred
Tesko pitanje, jer ima malo podataka, i mogu se primeniti na mnoge filmove. Ali mi je strasno vazno bar da naslutim, jer je to poslednji film koji sam gledala sa svojom mamom, pre njenog odlaska u bolnicu.
Bio je toliko smesan da smo obe plakale od smeha, zaboravivsi na situaciju.
Radi se o nekim policajcima, a scena koje se secam jeste da jedan biva ranjen, a drugi mu pomaze, ali sve ide naopako, ispada mu iz ambulantnih kola, na kraju ga u nosilima udaraju automatska vrata koja se zatvaraju itd.
Jasno mi je da je ovo nedovoljno, ne mogu se setiti nicega vise, jer bese pre barem pet godina.