Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Pozdrav svima. :mrgreen:
Kao klinac imao sam na VHS-u crtani film (original) sa srpskim titlom koji sam mnogo voleo.
Radnja se odvija kao u vasioni sa nekim svemirskim brodovima. Dolazi neki lik iz svemira i teško ranjava devojku po imenu Ajvi. Jedan mali crveni robot sa njegovom (rekao bih) majkom,belim robotom biva napadnut od nekih robota-transformersa koji imaju rogove (volovskog oblika) na glavi i oni mu uništavaju tu majku i on postaje rob jedne (hirovite) devojke. Zatim,tu je neki kralj sa gremlinskim ušima a ljudskog izgleda koji jednog momka baca u rupu gde je neka džinovska (kao) hobotnica ali on uspeva da pobegne. Nalazi neki ekstra robot (transformers) kojim uništava one robote sa rogovima i spašava Ajvi....

Film je u fazonu japanskih crtaća....imao sam VHS sa njim ali je on nažalost izgubljen.... :sad2:

To je ukratko to....ako je neko gledao ovaj crtani neka mi samo da njegovo ime pa da ga potražim na net-u. Ne mogu da se setim pa to je.....***,prošlo 15 godina od poslednjeg gledanja a i nisam više klinac. :super:

Svejedno,gotivim taj crtani i voleo bih da mogu ponovo da ga odgledam. Slobodno pitajte za još detalja ako neko zna o čemu se radi....:D

Moguce da je ovo:

Diatron 5

Jel zna neko mozda film,kada nekoliko tinejdzera prave sedeljku u prodavnici tokom noci(ne znam cega ali znam da u njoj ima dosta lutaka ljudi,mozda odece)A prodavnicu drzi cale od tog nekog lika sto je sa njima. I sve u svemu,tu se pojavljuje neki negativac koji krece da ih ubija.Davno sam gledao taj film ali mi je ostalo zacrtano u secanju,pa reko ajde mozda neko zna,pa da pokusam da ga nadjem i odgledam. :D

Vidim da je nako spominjao taj film, Rus, Nemac i neka Eskimka, sta li je... i ja sam gledao, dobar je, a takodje ne znam naslov. Ako neko moze da pomogne, film je inace za svaku preporuku

http://www.imdb.com/title/tt0277327/

U ovom filmu imaš i Nemca i Rusa i Eskimku,a sad' da l' je to taj koji tražiš....
Preveden je kao "Daleko koliko me noge nose" i stvarno je odličan!

http://www.imdb.com/title/tt0277327/

U ovom filmu imaš i Nemca i Rusa i Eskimku,a sad' da l' je to taj koji tražiš....
Preveden je kao "Daleko koliko me noge nose" i stvarno je odličan!

hvala na pokusaju, ali nije to to. ovaj koji predlazes sam gledao, stvarno je odlican i preporucujem... ali. u ovom filmu na koji mislim, to su jedini likovi i stalno dolaze u nesporazume jer niko ne razume sta ostali pricaju. oni slabo i razgovaraju, vise se cuje sta razmisljaju... desava se u 2sv.ratu... na kraju eskimka rodi blizance, lice po jedno na obojicu... za toliko su se razumeli :hahaha:

Moze li neko da se seti kako se zove film ovako ide tok radnje nisam gledao od pocetka ali evo kako.
Domaci je film.Secam se ime joj je Senka ona je kao narkomanka a dragan nikolic joj je otac neki mafijas(ja mislim da je on) i ide njen tok price.Valjda je na kraju umrla nisam siguran gledao sam film pre 5-6 godina ne mogu da se setim skroz.Hvala! :)

Moze li neko da se seti kako se zove film ovako ide tok radnje nisam gledao od pocetka ali evo kako.
Domaci je film.Secam se ime joj je Senka ona je kao narkomanka a dragan nikolic joj je otac neki mafijas(ja mislim da je on) i ide njen tok price.Valjda je na kraju umrla nisam siguran gledao sam film pre 5-6 godina ne mogu da se setim skroz.Hvala! :)

Da nije Virtualna stvarnost?

http://www.imdb.com/title/tt0296919/

Možda i meni pomognete...
film je o tri mlade žene koje su na nekom turističkom putovanju..tamo sreću zgodnog tipa,sve se zaljubljuju u njega..on im podmeće drogu i dospevaju u zatvor...iz kog se jedva oslobode..posle mnogo godina prepoznaju ga kao uspešnog brokera na berzi i odlučuju da smisle osvetu..mislim da je Australijski ili Engleski film...Hvala

Možda i meni pomognete...
film je o tri mlade žene koje su na nekom turističkom putovanju..tamo sreću zgodnog tipa,sve se zaljubljuju u njega..on im podmeće drogu i dospevaju u zatvor...iz kog se jedva oslobode..posle mnogo godina prepoznaju ga kao uspešnog brokera na berzi i odlučuju da smisle osvetu..mislim da je Australijski ili Engleski film...Hvala

Ring of Scorpio (1990)?

http://www.imdb.com/title/tt0100494/

Ovako. Film je indijski cini mi se. Mjuzikl. Svi su obuceni u sareno i imaju sljokice. Ima neka devojka i ceka da joj dodje momak da je zeni, ali ona na zna ko je to. U medjuvremenu u nju se zaljubljuje drugi koji joj dolazi pod prozor i udvara joj se. Iz nekog razloga je morao da saceka pun mesec. Tako mu je rekla baba valjda. Uglavnom film je zenski totalno i nisam mogao da ga odgledam do kraja. Ali sad mi treba. Cini mi se da je bio na HBO ali nisam siguran.

Hm .... opet još nešto što sam gledao kad sam bio mali :)

Liku treba žena da se porodi, i on žuri u bolnicu, međutim na pola puta ga strefi auto i on umre.

Ode u raj, i tamo čeka na red, i kao može da se vrati nazad, ali kao beba.

Ali zaborave da mu daju "inekciju" i kao ako ne primi inekciju svega će da se seti.

Posle se on združi sa svojom ćerkom itd itd ....

Zna li ko :D

Back