neobaveštena
Primećen član
- Poruka
- 529
Klipane,svaka ti čast,još ako znaš i naziv na engleskom da znam pod kojim nazivom da ga tražim na znaš već kojim mestima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Klipane,svaka ti čast,još ako znaš i naziv na engleskom da znam pod kojim nazivom da ga tražim na znaš već kojim mestima...![]()
!The Brotherhood of War, pise na imdb-u!

jaooo ljudi pomoc ako zna neko ime filma fazon on se kladi sa nekom rodjakom da ce da smuva direktorkinu cerku i onda se on zaljubljuje i na kraju ga udare kola i umre plz help![]()
pogledacu i drugi deo 
Pozdrav svima.
Kao klinac imao sam na VHS-u crtani film (original) sa srpskim titlom koji sam mnogo voleo.
Radnja se odvija kao u vasioni sa nekim svemirskim brodovima. Dolazi neki lik iz svemira i teško ranjava devojku po imenu Ajvi. Jedan mali crveni robot sa njegovom (rekao bih) majkom,belim robotom biva napadnut od nekih robota-transformersa koji imaju rogove (volovskog oblika) na glavi i oni mu uništavaju tu majku i on postaje rob jedne (hirovite) devojke. Zatim,tu je neki kralj sa gremlinskim ušima a ljudskog izgleda koji jednog momka baca u rupu gde je neka džinovska (kao) hobotnica ali on uspeva da pobegne. Nalazi neki ekstra robot (transformers) kojim uništava one robote sa rogovima i spašava Ajvi....
Film je u fazonu japanskih crtaća....imao sam VHS sa njim ali je on nažalost izgubljen....
To je ukratko to....ako je neko gledao ovaj crtani neka mi samo da njegovo ime pa da ga potražim na net-u. Ne mogu da se setim pa to je.....***,prošlo 15 godina od poslednjeg gledanja a i nisam više klinac.
Svejedno,gotivim taj crtani i voleo bih da mogu ponovo da ga odgledam. Slobodno pitajte za još detalja ako neko zna o čemu se radi....![]()
Vidim da je nako spominjao taj film, Rus, Nemac i neka Eskimka, sta li je... i ja sam gledao, dobar je, a takodje ne znam naslov. Ako neko moze da pomogne, film je inace za svaku preporuku
Hvala.Klipane,svaka ti čast,još ako znaš i naziv na engleskom da znam pod kojim nazivom da ga tražim na znaš već kojim mestima...![]()

http://www.imdb.com/title/tt0277327/
U ovom filmu imaš i Nemca i Rusa i Eskimku,a sad' da l' je to taj koji tražiš....
Preveden je kao "Daleko koliko me noge nose" i stvarno je odličan!

Rody, Half BakedNajjaci film
![]()
@lone wolf:
Film se zove Kukushka ili The Cuckoo: http://www.imdb.com/title/tt0308476/
Rus i Finac imaju vezu sa Laponkom koja im rodi blizance.![]()

Moze li neko da se seti kako se zove film ovako ide tok radnje nisam gledao od pocetka ali evo kako.
Domaci je film.Secam se ime joj je Senka ona je kao narkomanka a dragan nikolic joj je otac neki mafijas(ja mislim da je on) i ide njen tok price.Valjda je na kraju umrla nisam siguran gledao sam film pre 5-6 godina ne mogu da se setim skroz.Hvala!![]()
Možda i meni pomognete...
film je o tri mlade žene koje su na nekom turističkom putovanju..tamo sreću zgodnog tipa,sve se zaljubljuju u njega..on im podmeće drogu i dospevaju u zatvor...iz kog se jedva oslobode..posle mnogo godina prepoznaju ga kao uspešnog brokera na berzi i odlučuju da smisle osvetu..mislim da je Australijski ili Engleski film...Hvala

Ljudi,kako se tačno zove onaj film o Doors-ima ??? gibice, ti to znaš zilion %,to mi tvoj avatar govori![]()