Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Neka plavusa dolazi svake nedelje u crkvu gde misu drzi neki biskup i zaljubljuje se u njega a i on potajno u nju, ona nema hrabrosti da mu pridje , odlucuje napokon da mu pridje ali on dobija prekomandu u neki manastir i odlazi... ona je smrtno zaljubljena u njega i odlucuje da se zamonasi i odsece kosu , ona dolazi u manastir i ujede je zmija, on ispija otrov iz njene rane i umire.

e jel neko zna mozda koji je ovo film,davno sam ga gledao pa se strasno slabo secam delova: u nekoj bolnici gde su deca koja boluju od raka,nalaze se jedan decko i devojka.ona stalno vozi rolere kroz bolnicu-nosi maramu jer je cini mi se celava,a on ne moze koristi jednu nogu.. znam da su bezali zajedno iz bolnice i nem pojma ni ja sta... slabo se secam. znam da na kraju ona umire,a on ostaje sa njenim rolerima u bolnici... posto sve koji umru nazivaju gubitnicima,on nije dozvoljavao da se za nju tako kaze... nne secam se nicega vise,al bih mnogo voleo da znam koji je to film..... Please... pozz

Daj ljudi pomagajte,,,ostadoh bez prstiju moleci po forumima...
Aj please...pomognem i ja vama...

Molim zapomoc za naziv filma;film je drama ljubavna,dvoje se srecu i ona mu ostavlja zapisan tel.svoj u knjizi,i kaze mu da ako pronadje tu knjigu ima i njen bro i ako ja sudbina ponovo ce se naci,on nalazi tu knjigu na dan njegovog vencanja...unapred hvala...
Joj i ja trazim...
Znam da ga zapise i na novcanicu...ode u prodavnicu i kupi zvake...
I ako neko nadje opet novcanicu sudjeno im je,,,
Jel tako nesto...

Jel zna neko kako se zove film u kojem jedan klinac otkrije da poseduje natprirodne moci i ode do neke akademije i tamo vidi da postoji jos mnogo dece koja takodje poseduju moci,i na toj akademiji ucenike su podelili u 2 grupe,u prvu spadaju oni koji mogu da kontrolisu svoje moci i oni su "elita" a u drugu obrnuto,i oni su "sluge",pa je glavni lik na pocetku spadao u drugu grupu...

Jel zna neko kako se zove film u kojem jedan klinac otkrije da poseduje natprirodne moci i ode do neke akademije i tamo vidi da postoji jos mnogo dece koja takodje poseduju moci,i na toj akademiji ucenike su podelili u 2 grupe,u prvu spadaju oni koji mogu da kontrolisu svoje moci i oni su "elita" a u drugu obrnuto,i oni su "sluge",pa je glavni lik na pocetku spadao u drugu grupu...

Sky High mislim:think:
http://www.imdb.com/title/tt0405325/

Ponovo ja,ali sad je u pitanju animirani film.Radi se o malim psima koji zive u sirotistu za usvajanje(i pricaju naravno),i onda jedan zlikovac(covek)krade nekakvu "specijalnu" kost iz muzeja i to izaziva nemir medju mladuncima,i onda mali psi krecu u avanturu da povrate kost,i secam se da su dosta pevali u filmu,kao i da je zlikovac pokusao da od kerova stvori krvolocne pse...

Ponovo ja,ali sad je u pitanju animirani film.Radi se o malim psima koji zive u sirotistu za usvajanje(i pricaju naravno),i onda jedan zlikovac(covek)krade nekakvu "specijalnu" kost iz muzeja i to izaziva nemir medju mladuncima,i onda mali psi krecu u avanturu da povrate kost,i secam se da su dosta pevali u filmu,kao i da je zlikovac pokusao da od kerova stvori krvolocne pse...

Možda je ovaj
http://en.wikipedia.org/wiki/Pound_Puppies_and_the_Legend_of_Big_Paw

Ljudi jel' moze jedna pomoc.Gledao sam film na fox-u pre mozda godinu dana,mislim da je italijanski film,u kome otac jednog decaka u svoju kucu dovodi svoju novu zenu,koja je bila mlada i lepa za razliku od njega (mislim na decakovog oca).Decak,koji je bio mlad,"zaljubio" se odmah u svoju macehu,i poceo je da ' vata svoju macehu znate vec na kojim mestima :D ..E sad,ona nije govorila svom muzu (decakovom ocu) sta joj njegov sin radi,jer ju je decak ucenjivao (zaboravio sam cime).Decak je od nje trazio da recimo,jednom prilikom kad su rucali decak,njegova maceha,njegov otac i ostala porodica,da skine gace i da on tokom rucka pipa delove njenog tela (ne znam kako kulturnije da se izrazim :D ),pa ju je cak primorao da ode u svoju sobu i da se polako skida,a da je on gleda iz ventilacionog otvora koja je prolazila kroz sobu.Tom prilikom je decak pozvao i druga da je zajedno gledaju,ona je to saznala,mnogo se naljutila...I na kraju iznervirana,imala je seksualni odnos sa tim decakom.Posle toga,njegova maceha(sa kojom je imao seksualni odnos) i njegov otac se vencavaju,ona oprasta decaku i film se srecno zavrsava.E pa sad ako neko zna naziv film,najlepse bi ga zamolio da mi kaze.Unapred hvala. :pivce:

Poslednja izmena:
1. jel zna neko da li je film ili serija kad zive dva cimera u jednom stanu i jedan od njih polaze ispit, a noc pred ispit ukljucuje vokmen gde je sve snimljeno na kaseti i pusta kasetu i zaspe... verujuci da ce tako nauciti sve... (radnja ima vise od 15 godina...)
2. Neka plavusa dolazi svake nedelje u crkvu gde misu drzi neki biskup i zaljubljuje se u njega a i on potajno u nju, ona nema hrabrosti da mu pridje , odlucuje napokon da mu pridje ali on dobija prekomandu u neki manastir i odlazi... ona je smrtno zaljubljena u njega i odlucuje da se zamonasi i odsece kosu , ona dolazi u manastir i ujede je zmija, on ispija otrov iz njene rane i umire.
3. beli nindza se bori protiv crvenog, plavog, zelenog, i crnog nindze, ko zna koji je to film?

Back