smiley87
Aktivan član
- Poruka
- 1.225
E treba mi pomoc...
Gledao sam film u kome glume Silvester Stallone i Antonio Banderas...
Spominje se neka banka i snajper...
To je sve sto znam...
http://www.imdb.com/title/tt0112401/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E treba mi pomoc...
To je sve sto znam...
E treba mi pomoc...
To je sve sto znam...
E treba mi pomoc...
To je sve sto znam...
Molim zapomoc za naziv filma;film je drama ljubavna,dvoje se srecu i ona mu ostavlja zapisan tel.svoj u knjizi,i kaze mu da ako pronadje tu knjigu ima i njen bro i ako ja sudbina ponovo ce se naci,on nalazi tu knjigu na dan njegovog vencanja...unapred hvala...
Joj i ja trazim...Molim zapomoc za naziv filma;film je drama ljubavna,dvoje se srecu i ona mu ostavlja zapisan tel.svoj u knjizi,i kaze mu da ako pronadje tu knjigu ima i njen bro i ako ja sudbina ponovo ce se naci,on nalazi tu knjigu na dan njegovog vencanja...unapred hvala...
Jel zna neko kako se zove film u kojem jedan klinac otkrije da poseduje natprirodne moci i ode do neke akademije i tamo vidi da postoji jos mnogo dece koja takodje poseduju moci,i na toj akademiji ucenike su podelili u 2 grupe,u prvu spadaju oni koji mogu da kontrolisu svoje moci i oni su "elita" a u drugu obrnuto,i oni su "sluge",pa je glavni lik na pocetku spadao u drugu grupu...

Ponovo ja,ali sad je u pitanju animirani film.Radi se o malim psima koji zive u sirotistu za usvajanje(i pricaju naravno),i onda jedan zlikovac(covek)krade nekakvu "specijalnu" kost iz muzeja i to izaziva nemir medju mladuncima,i onda mali psi krecu u avanturu da povrate kost,i secam se da su dosta pevali u filmu,kao i da je zlikovac pokusao da od kerova stvori krvolocne pse...

Jel' zna neko kako se zove film sa Matt Damon u kojem se on i njegov buraz(mislim da je ben affleck ali nisam siguran) kockaju i upadaju u nevolje i na kraju pobedjuju svetskog sampiona u pokeru?
Mora da je taj, ali tu ne igra Aflek...