Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene vec danima muci ime jednog filma pa se nadam da ce bar neko znati
znam da je romatnicna komedija. film pocinje tako sto su to dvoje u srednjoj skoli. on je debeo i ima neku skoro afro frizuru a ona je lepa i slatka a najbolji su drugovi ali je on zaljubljen u nju i onda na nekoj zurci ona to sazna pa on pobegne. i kao posle nekih 10-ak godina on ima neki dobar uspesan posao , nije vise debeo prolepsao se i dolazi nazad u svoj rodni grad i sresce nju ponovo a ona je tada radila u nekom baru....
nadam se da neko zna koji je to film![]()
evo ga http://www.imdb.com/title/tt0433400/ cak sam video da je bio negde sinoc na tv-u!
Just Friends 2005
Stariji film. Igra Pacino. ili Hofman Prvod naslova je bio : " Gluvarenje " Izinite ako je bilo reci o filmu.
Ako nije moze li neko nesto vise da kaze?
Zna li neko kako se zove ovaj film:
Radnja filma: Mladom bracnom paru,koji imaju musko dete umre valjda baba u nekom drugom mestu i oni podju na sahranu. ali posto je zima,posli su kroz neki neprohodan put zbog snega,i tu su im se kola zaglavila i onda su krenuli pesaka da potraze pomoc. Prvo su krenuli svi, i dosli su do odredjenog mesta svi zajedno,i tada je nastavio samo muz,a zena i dete su ostali sakriveni u nekoj uvali. I tu se opisuju velike muke dok muz dodje do nekog naseljenog mesta.
Film se zavrsava tako sto pomoc stize po zenu i dete,i na kraju valjda zena a mozda i muz (nisam siguran) ostaju u kolicima.
Treba mi naziv Filma???
Hvala unapred.
Kako se tacno zove film, gde se lik (poznati glumac), nadje na pustom ostrvu, i tako provede par godina...Poznat film i glumac, a ja ne mogu da se setim...
Gledala je zena moja film ali ne zna kako se zove... U isto vreme se odvojaju dve price.. u jednoj zena dolazi na vreme metroom kuci i zatice muza sa ljubavnicom. Ostavlja ga i nalazi momka... U drugoj prici je zakasnila na metro, stigla kuci i sve u redu. Posle nekog vremena ostane trudna i izgubi bebu. A da, i sa onim momkom u prvoj prici je ostala trudna i isto izgubila bebu.
Odlicno si se setio bodyexumf. Gledao sam film i pokusavam da se setim ko je glavna glumica. Bio sam ubedjen da ima tamnu kosu. I vrtim u glavi film i ne mogu da se setim. Kad ono Gwyneth...![]()
Sliding doors sa Gvinet Paltoru - http://www.imdb.com/title/tt0120148/
Da nije mozda ovo: http://www.imdb.com/title/tt0120358/Ne mogu da se setim naslova filma, ali radnja tece otprilike ovako....ON i ONA se upoznaju, zaljube i sve je savrseno dok ONA ne sazna da je HIV pozitivna (prethodni decko je umro od SIDE)...
ONA pakuje stvari i odlazi bez pozdrava. ON bezuspesno pokusava da je nadje.
Brat glavnog glumca je narkoman i on je takodje HIV pozitivan (umire na kraju filma).
Na kraju ON otvara neki restoran, galeriju ili nesto slicno...ONA je dobila pozivnicu... i ponovo se srecu....
Zna li neko kako se zove film?