Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

mene vec danima muci ime jednog filma pa se nadam da ce bar neko znati :)
znam da je romatnicna komedija. film pocinje tako sto su to dvoje u srednjoj skoli. on je debeo i ima neku skoro afro frizuru a ona je lepa i slatka a najbolji su drugovi ali je on zaljubljen u nju i onda na nekoj zurci ona to sazna pa on pobegne. i kao posle nekih 10-ak godina on ima neki dobar uspesan posao , nije vise debeo prolepsao se i dolazi nazad u svoj rodni grad i sresce nju ponovo a ona je tada radila u nekom baru....
nadam se da neko zna koji je to film :)

mene vec danima muci ime jednog filma pa se nadam da ce bar neko znati :)
znam da je romatnicna komedija. film pocinje tako sto su to dvoje u srednjoj skoli. on je debeo i ima neku skoro afro frizuru a ona je lepa i slatka a najbolji su drugovi ali je on zaljubljen u nju i onda na nekoj zurci ona to sazna pa on pobegne. i kao posle nekih 10-ak godina on ima neki dobar uspesan posao , nije vise debeo prolepsao se i dolazi nazad u svoj rodni grad i sresce nju ponovo a ona je tada radila u nekom baru....
nadam se da neko zna koji je to film :)

evo ga http://www.imdb.com/title/tt0433400/ cak sam video da je bio negde sinoc na tv-u!
Just Friends 2005

Cao svima :)
Izguglah ovu temu sasvim slucajno, trazeci jedan film koji me zanima i procitala sam svih 70 strana ali nisam uspela da ga nadjem :/ Dakle film sam gledala pre desetak godina, covek je u braku sa zenom ali upoznaje neku drugu i onda kod ove prve lazira svoju smrt da bi bio sa drugom, i tako on godinama zivi sa njom dok ona prva misli da je mrtav, ali nekako saznaje da je ziv (ne mogu da se setim kako) i tu krece rasplet...cini mi se da se tragicno zavrsava, valjda ga ova prva ubije, ali nisam sigurna. I mislim da je snimljen po istinitoj prici...

A ovaj drugi za koji je vec neko pitao ali nije dobio odgovor sam isto davno gledala i mnogo je dobar, ali ne mogu da se setim kako se zove, pa ako neko zna neka javi :)

Zna li neko kako se zove ovaj film:

Radnja filma: Mladom bracnom paru,koji imaju musko dete umre valjda baba u nekom drugom mestu i oni podju na sahranu. ali posto je zima,posli su kroz neki neprohodan put zbog snega,i tu su im se kola zaglavila i onda su krenuli pesaka da potraze pomoc. Prvo su krenuli svi, i dosli su do odredjenog mesta svi zajedno,i tada je nastavio samo muz,a zena i dete su ostali sakriveni u nekoj uvali. I tu se opisuju velike muke dok muz dodje do nekog naseljenog mesta.
Film se zavrsava tako sto pomoc stize po zenu i dete,i na kraju valjda zena a mozda i muz (nisam siguran) ostaju u kolicima.

Treba mi naziv Filma???
Hvala unapred.

Ne mogu da se setim naslova filma, ali radnja tece otprilike ovako....ON i ONA se upoznaju, zaljube i sve je savrseno dok ONA ne sazna da je HIV pozitivna (prethodni decko je umro od SIDE)...
ONA pakuje stvari i odlazi bez pozdrava. ON bezuspesno pokusava da je nadje.
Brat glavnog glumca je narkoman i on je takodje HIV pozitivan (umire na kraju filma).
Na kraju ON otvara neki restoran, galeriju ili nesto slicno...ONA je dobila pozivnicu... i ponovo se srecu....
Zna li neko kako se zove film?

Pozdrav!
Davno sam gledala 2 filma [ili mini serija], zadivili su me, a ne mogu da se setim kako se zovu. Nadam se da cete uspeti da mi pomognete.

* Chovek, njegova zhena i njihova devojchica. Zhena i devojchica putuju avionom i prichaju telefonom sa chovekom. U jednom trenutku, veza se prekine. Avion se srushi i naizgled su svi poginuli. Ali, ne znam kako se ovo desilo, choveku kazhu da su tri [ili 2] sedishta potpuno netaknuta i da su zhena i njegovo dete prezhiveli. Opet ne znam kako, on se nadje na nekoj farmi, i neka baba mu ovjashnjava kako je tu bila pre neki dan mala devojchica, i on po opisu i imenu prepozna da je to njegova cerka. Samo to znam, i znam da njega neko juri stalno, upoznaje neku zhenu crnkinju [ona je valjda neki agent] koja isto zna neshto o tome...

*Neka kompanija ili tako neshto krade[valjda!] decu sa posebnim mocima. Znam samo da ima dechak koji mozhe mislima da udje u bilo kog choveka i on je podivljao i tako ulozai u ljude i tera ih da se ubijaju. I, devojchica, za koju su mislila da nema moci, ali ipak, leti ptica i zabije se u staklo, ona pridje, uzme je u ruke i ozhivi. Samo to znam. :|

Gledala je zena moja film ali ne zna kako se zove... U isto vreme se odvojaju dve price.. u jednoj zena dolazi na vreme metroom kuci i zatice muza sa ljubavnicom. Ostavlja ga i nalazi momka... U drugoj prici je zakasnila na metro, stigla kuci i sve u redu. Posle nekog vremena ostane trudna i izgubi bebu. A da, i sa onim momkom u prvoj prici je ostala trudna i isto izgubila bebu.

Gledala je zena moja film ali ne zna kako se zove... U isto vreme se odvojaju dve price.. u jednoj zena dolazi na vreme metroom kuci i zatice muza sa ljubavnicom. Ostavlja ga i nalazi momka... U drugoj prici je zakasnila na metro, stigla kuci i sve u redu. Posle nekog vremena ostane trudna i izgubi bebu. A da, i sa onim momkom u prvoj prici je ostala trudna i isto izgubila bebu.

Sliding doors sa Gvinet Paltoru - http://www.imdb.com/title/tt0120148/

Odlicno si se setio bodyexumf. Gledao sam film i pokusavam da se setim ko je glavna glumica. Bio sam ubedjen da ima tamnu kosu. I vrtim u glavi film i ne mogu da se setim. Kad ono Gwyneth... :dash:

Ja sam film zapamtio po onom liku sto ima thick skotski akcenat a glumio je u Cetiri vencanja i sahrana i tamo citao onu pesmu na sahrani svog prijatelja ...

P.S.Mozda je u jednom delu filma i imala tamnu kosu,ne secam se ...

Ne mogu da se setim naslova filma, ali radnja tece otprilike ovako....ON i ONA se upoznaju, zaljube i sve je savrseno dok ONA ne sazna da je HIV pozitivna (prethodni decko je umro od SIDE)...
ONA pakuje stvari i odlazi bez pozdrava. ON bezuspesno pokusava da je nadje.
Brat glavnog glumca je narkoman i on je takodje HIV pozitivan (umire na kraju filma).
Na kraju ON otvara neki restoran, galeriju ili nesto slicno...ONA je dobila pozivnicu... i ponovo se srecu....
Zna li neko kako se zove film?
Da nije mozda ovo: http://www.imdb.com/title/tt0120358/

Znaci ovako tece radnja... Na nekoj farmi, 1 decko nalazi karticu nekog starog poznatog bejzbol igraca, koja vredi preko 100 000 dolara... Zatim on pomocu te kartice se vraca u 1920 i neku godinu na neko prvenstvo u bejzbolu, ostaruje za 10-ak godina, i srece tog bejzbol igraca,koji mu je inace idol, i pokusava da mu objasni kako je dospeo tamo. Ovaj mu ne veruje, zatim mu taj decak pokazuje karticu, a tada (u to vreme), ta kartica nije bila ni odstampana. Tek posle nekoliko dana dolazi neki lik da ponudi tom igracu da se njegov lik nadje na nekim paklama od cigareta, i pokazuje mu tu istu TEK odstampana karticu. Tada polako pocinje da veruje tom decaku...
Jel zna mozda neko ime filma?

Back