Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Kako se zove domaci film, mozda je cak i kraca serija u kome deda cuva unuka dok mu se roditelji razvode. Nekada majka odvede dete kod svojih roditelja a oni mu onda tamo svasta pricaju za dedu. Pa im onda brane da se vidjaju. Na kraju ipak uspevaju da se vide.... Mislim da je seriju radila TV Novi Sad, glumi onaj vojvodjanski glumac ne znam tacno kako se zove.

dali neko zna pravi naziv filma carstvo cula

Ai no corrida (1976)

http://www.imdb.com/title/tt0074102/

corrrida1.jpg

ainocorr.jpg

Mali off.

Najbolja je scena kad ona cura umesto propisane doze,popije celu bocu i sve zene je kunu i gadjaju raznim projektilima dok stotine muskaraca trce za njom.:hahaha:

aha znam :zcepanje:
i ona kad maca slucajno polize pa nagrnu macori...sirota :zcepanje:

e jel zna neko kako se zove film...dvojica partnera il braca, ne znam sta su ,kupuju staru mislim da je fabrika sira i hoce da je sruse il sta li ne secam se, a sve planove im pokvari mis koji tu zivi i stiti svoj dom...pa im smesta razne smicalice ...na kraju oni pobegnu glavom bez obzira odatle...sladak filmic komedija kad sam bila majusna gledala al nemam pojma ni ko glumi ni kako se zove ne mogu da ga nadjem

aha znam :zcepanje:
i ona kad maca slucajno polize pa nagrnu macori...sirota :zcepanje:

e jel zna neko kako se zove film...dvojica partnera il braca, ne znam sta su ,kupuju staru mislim da je fabrika sira i hoce da je sruse il sta li ne secam se, a sve planove im pokvari mis koji tu zivi i stiti svoj dom...pa im smesta razne smicalice ...na kraju oni pobegnu glavom bez obzira odatle...sladak filmic komedija kad sam bila majusna gledala al nemam pojma ni ko glumi ni kako se zove ne mogu da ga nadjem

ovo ne znam ali fenomenalno zvuci
nadam se da ce neko znati

P ovako, glavni lik ima neverovatno dobar smisao za matematiku i stalno tako nesto racuna... Kad je nervozan kao brojeve tablica od kola itd. I on organizuje neki kao skup ljudi koji ne mogu da pronadju srodnu dusu i tamo upoznaje neku ludu likusu i zaljube se itd... Mnogo dobar film...

Zove se nesto kao [ime nekog znamenitog coveka] i [ptica]... Ja sam mislila prvo da je Linkoln i pingvin ili tako nesto, jer su se glavni lik i njegova devojka tako obukli za neki maskenbal...

UPOMOOOOOOOC! Treba mi... :(

P ovako, glavni lik ima neverovatno dobar smisao za matematiku i stalno tako nesto racuna... Kad je nervozan kao brojeve tablica od kola itd. I on organizuje neki kao skup ljudi koji ne mogu da pronadju srodnu dusu i tamo upoznaje neku ludu likusu i zaljube se itd... Mnogo dobar film...

Zove se nesto kao [ime nekog znamenitog coveka] i [ptica]... Ja sam mislila prvo da je Linkoln i pingvin ili tako nesto, jer su se glavni lik i njegova devojka tako obukli za neki maskenbal...

UPOMOOOOOOOC! Treba mi... :(

Mozart and the Whale:zskace:

Stvarno ne znam kako da objasnim ali evo onoga cega se secam.
Tinejdzerski film, grupa likova vozi motore i jednom se sjebe motor koga on ostavlja kod nekih matoraca da mu srede, na kraju ceo motor rastave u delove.
On za to vreme bleji sa nekom ribom iz kraja i znam da ima neku cudnu frizuru pozadi kao na kockice.

Back