Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Zdravo svima...Jel mozda neko zna o kom filmu se radi:
Gledao sam ga pre neke 3,4 godine...Na RTS-u je bio. Americki je film. Secam se scene kako lik upoznaje devojku na zeleznickoj stanici cini mi se (nisam siguran)...najbitniji deo je da su oni bili (opet mi se cini) u nekom liftu,ali to je bilo na 2,3 minuta i upoznali su se za to vreme ukratko, i ono sto je zanimljivo, oboje su napamet znali imena svih predsednika Amerike. Ona izlazi iz lifta (ako je bio lift) i on se tek tad seti da joj nije trazio broj. Kasnije, kroz ceo film on pokusava da je nadje, lepi postere, preko medija, sve zivo pokusava...kako bi se nasli u odredjeno vreme na istom mestu gde su se prvi put sreli...Na kraju ona dolazi :)

E izvinite sto sam smorio, ali jako mi se svideo taj film i voleo bih da ga nadjem.
Hvala unapred...Ja cekam naziv filma ili bilo kakvu informaciju...

Zdravo svima...Jel mozda neko zna o kom filmu se radi:
Gledao sam ga pre neke 3,4 godine...Na RTS-u je bio. Americki je film. Secam se scene kako lik upoznaje devojku na zeleznickoj stanici cini mi se (nisam siguran)...najbitniji deo je da su oni bili (opet mi se cini) u nekom liftu,ali to je bilo na 2,3 minuta i upoznali su se za to vreme ukratko, i ono sto je zanimljivo, oboje su napamet znali imena svih predsednika Amerike. Ona izlazi iz lifta (ako je bio lift) i on se tek tad seti da joj nije trazio broj. Kasnije, kroz ceo film on pokusava da je nadje, lepi postere, preko medija, sve zivo pokusava...kako bi se nasli u odredjeno vreme na istom mestu gde su se prvi put sreli...Na kraju ona dolazi :)

E izvinite sto sam smorio, ali jako mi se svideo taj film i voleo bih da ga nadjem.
Hvala unapred...Ja cekam naziv filma ili bilo kakvu informaciju...

On the line sa Emmanuelle Chriqui :heart:

http://www.imdb.com/title/tt0279286/

Pomoc oko naziva.
Francuski film cini mi se.Iz sedamdesetih.Izvrsen je atentat na nekog politicara,uhvacen snajperista ali jedan istrazitelj otkriva da je desetak svedoka sa nekog nadvoznjaka videlo pucnjeve sa drugog mesta.Svi ti svedoci pocinju da ginu u udesima i sl...
Zna li neko o kojem je filmu rec?

Kad saznas naziv, ako ti nije tesko posalji mi naziv na PP.

hvala

Teroristi otimaju avion. Ne secam se tacno iz kojih razloga. Americki specijalci uspevaju da se ukrcaju u avion prilikom dolivanja goriva, valjda. Medjutim, lik koji je specijalac za deaktiviranje bombi je povredjen. Glavnu ulogu igra lik koji glumi Poaroa u seriji koja se pre prikazivala na BK. Da li neko zna ime ovog filma?

Gledala sam film,ali ne znam kako se zove..
Radnja filma se desava u Americi `50-ih godina 20-og veka..mislim da je on pijanista,prave zabave,okupljanja,zive na visokoj nozi..
njegova supruga nosi samo po jednom u zivotu rukavice..hocu reci,nikad 2 puta nije stavila iste..
Mislim da ona posle oboli,izgubi glas..tako nesto..
Moguce da je prica i istinita,ne znam..
Zanr,drama,vreme snimanja-2002 ili2003,tako nesto..
Aj pomozite da otkrijem ime
HVALA PUNO:)

Hajde ljudi pomozite da se setim imena filma..
Snimljen je u periodu 2002-2003.godine,Americki film,zanr-drama,mozda je u pitanju i istinita prica..
O gospodi u Americi,`50-ih godina 20-og veka,koji priredjuju zabave,sviraju na klaviru,piju viski..
Glavni glumac je pijanista u filmu,a njegova supruga nikada nije 2 puta nosila iste rukavice..
Mislim da na kraju filma ona oboli,umire ili vec tako nesto..
Zna li neko o kom filmu je rec..
Unapred zahvalna

Teroristi otimaju avion. Ne secam se tacno iz kojih razloga. Americki specijalci uspevaju da se ukrcaju u avion prilikom dolivanja goriva, valjda. Medjutim, lik koji je specijalac za deaktiviranje bombi je povredjen. Glavnu ulogu igra lik koji glumi Poaroa u seriji koja se pre prikazivala na BK. Da li neko zna ime ovog filma?

Ovaj?
http://www.imdb.com/title/tt0116253/

Back