Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

U filmu "12 majmuna" gos'n Bruce Willis i gospoja Madeleine Stowe pred kraj filma u jednoj sceni sede u bioskopu u kome se daje neki stariji film.Da li neko zna o kom filmu se radi?Mislim da su prikazane scene iz 2 filma,drugi je "Ptice" (a možda i nije) a mene zanima onaj prvi gde ona plavuša i tip gledaju godove na drvetu.Al' ga objasnih,svaka mi čast:dash::dash::dash:

To je isto neki Hickokov film...secam se nekog filma gde stalno idu u neku sumu...mozda je vertigo - mslim da to Eve.Best zna,ona gotivi starije filmove ...

Znate li koji je ovo film: klinci upadaju u neku kucu i uplase se od necega i beze napolje,da bi se jedan klinja vratioi strasno prepao toliko da je izgubio svu kosu....onda onmucka razne preparate od kojih mu kosa pocne divljacki da raste,toliko da mora da je sisa na svaka 3 sata i vuce je po ulici duzine 10 m. Dosta je stari film.
Hvala unapred svima koji uspeju da skontaju sta sam hteo da kazem.....:P
:))))

Znate li koji je ovo film: klinci upadaju u neku kucu i uplase se od necega i beze napolje,da bi se jedan klinja vratioi strasno prepao toliko da je izgubio svu kosu....onda onmucka razne preparate od kojih mu kosa pocne divljacki da raste,toliko da mora da je sisa na svaka 3 sata i vuce je po ulici duzine 10 m. Dosta je stari film.

Jaooo, ja se secam tog filma kroz maglu... Neam pojma kako se zove, probacu da nadjem, al znam da je izazivao cudna osecanja tad kad sam ga gledala ko klinka, nesto je tu spooky... Skroz je cudan.. Pozz

Ovo sam gledala jednom davno, ali se ne secam naziva.Da li pred kraj filma ti klinci otkriju neko mesto, cini mi se negde u podzemlju, gde neki covek drzi veci broj dece kao robove koji za njega slikaju nekim specijalnim slikarskim cetkama, i onda ono sto je na tako naslikenom platnu postaje stvarno, na primer ako naslikaju pejzaz, moze se uci u sliku i setati po livadi...Nisam sigurna, ali mi se cini da je to u tom istom filmu?

Obrati pažnju! Ovo sam gledao baš odavno ali trebalo da ide nekako ovako: Na početku filma, neki klinac kuca na pisaćoj mašini i odjednom dobije neki napad, mislim da počne da ga boli glava. Ti napadi su sve češći i onda doktori odluče da mu otovore glavu i u mozgu mu nadju valjda neko oko koje se pomera i neki zub, to valjda simbolizuje začetak deteta. Znam da zvuči bolesno ali ne izgleda tako na filmu. Onda valjda on otkrije da je to u glavi neki drugi lik, pa on počne da ga sanja, tako nekako...I čini mi se da glumi Rej Liota ali nisam siguran. I još jedan detalj, kad god ima taj san, on sanja tog lika kako izlazi iz kola na čijim tablicama nešto piše ali ne mogu da se setim šta, ali baš su tablice u krupnom planu. Znam da je loše opisano ali... Does it rings any bells!?

Ovo sam gledala jednom davno, ali se ne secam naziva.Da li pred kraj filma ti klinci otkriju neko mesto, cini mi se negde u podzemlju, gde neki covek drzi veci broj dece kao robove koji za njega slikaju nekim specijalnim slikarskim cetkama, i onda ono sto je na tako naslikenom platnu postaje stvarno, na primer ako naslikaju pejzaz, moze se uci u sliku i setati po livadi...Nisam sigurna, ali mi se cini da je to u tom istom filmu?

Da,a te cetkice prave od kose ovog klinca,ne znam zbog cega,on lezi,a ostali klinci mu seku deo po deo i prave cetkice i njemu ne prestaje da raste kosa,nego raste konstantno iz minute u minut...skoro sam pricao o tom filmu,ako se setim imena obavesticu vas!:)
Da...secam se jos da neki njegov drugar krisom namaze tu tecnost na q,pa i njemu pocne da rastu dlake,pa izvire iz nogavica!:D

Zanima me ako se neko seca jedne crtane serije koja je isla 90-tih na RTS. Radi se obratu i sestri koji zive u Japanu ili SAD i koji imaju kao nekog prijatelja sto je neko stvorenje roze boje, ima glavu, kosu koja se produzuje u ruke i noge. Prijatelj bi im se pojavljivao kao neka kap ili plava loptica koja bi kao pukla i onda bi on/ona izasao i objasnjavao im kako je nesto nastalo. Lupam kako je recimo i zasto Edison izmislio sijalicu i tako to. Na neki zabavan nacin decu je poducavalo naukom. I ako se dobro secam crtani se zvao po tom roze stvorenju. Seca li ga se ko?
Hvala!

Тостворење се звало Џини, цртаћ се код нас преводио као "ризница знања" или тако некако. Иди на цртаћи.инфо форум, мислим да може да се скине синхронизован.:)
Мали ОТ: зна ли неко где се налази тачна локација где је снимана Небеска удица? Просто ми је невероватно да као неко ко од четврте године живи на НБГ не могу да одредим тачну локацију, не иде ми у главу где је та полу-срушена (тачније незавршена) зграда где је требала да буде нека централа:think: (колико сам схватио из једног чланка који сам ископао на нету). Јес' да питање не спада у ову тему, ал' рек'о да не отварам нову.:)

General_Red & Maron setio sam se imena filma

Puter od kikirikija

PeanutButterSolution.jpg

THE%20PEANUT%20BUTTER%20SOLUTION.jpg

ovaj film sam gledao bas davno i nema sanse da se setim kako se zove a bas mi ostao u secanju. radi se o objavljivanju neke knjige u americi u kojoj se detaljno opisuje kako se moze izvrsiti neki zlocin i o tome da li bi zabrana objavljivanja te knjige bila protivna prvom amandmanu americkog ustava (sloboda govora ili nesto sl.). mozda je cak i istinit dogadjaj, ne znam.
ako se nekmo seti, hvala unapred

Back