Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Film prati zaljubljivanje nekih dvoje u devedesetim godinama, ali kroz ceo film narator objašnjava šta ljudi rade. Narator je vanzemaljac, a film je o ljudskoj rasi ili tako nešto. Na primer, on njoj daje broj telefona, a narator: "Mužjak daje predmet na kome je iscrtana zanimljiva šara. Ako se ženci svidi ta šara, ona će biti sa njim" ili tako nešto... Kroz ceo film narator komentariše ono što ovi rade, ali po nekom "vanzemaljskom" shvatanju...

Zna li neko naziv tog filma?

Mozda je The Mating Habits of the Earthbound Human
http://www.imdb.com/title/tt0165874/

Gledao sam ga davno i ne mogu tacno da se setim o cemu se tacno radi,nekom coveku su dali pare koje je on sakrio u daskama u garazi(koliko se secam)i onda dolazi policija i pretresa mu celu kucu,nalaze novac odlazi na sud i tako prica,na kraju dobija smrtnu kaznu.I da mislim da je baziran na istinitoj prici...

1. Neki bradonja je opasan zenskaros, na kraju filma zavrsi u bolnici prikljucen na aparate i med. sestra staje na vrata sobe gde joj se na svetlosti ocrtavaju guzovi, on krece za njom da je uhvati za dupe i tu umire...
2. Neka plavusa dolazi svake nedelje u crkvu gde misu drzi neki biskup i zaljubljuje se u njega a i on potajno u nju, ona nema hrabrosti da mu pridje , odlucuje napokon da mu pridje ali on dobija prekomandu u neki manastir i odlazi... ona je smrtno zaljubljena u njega i odlucuje da se zamonasi i odsece kosu , ona dolazi u manastir i ujede je zmija ,bolesna u krevetu odaje mu tajnu da ga voli, on ispija otrov iz njene rane i umire...

Back