gledanje u onu stvar

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sećam se u osnovnoj školi da su neke devojke volele da maštaju o nekim drugarima dal im se digo ili ne... Mogu reći uz muškog ugla da kad god bih video neku ili koleginicu ili drugaricu na plaži (a nije bilo mnogo takvih slučajeva) da nikad nisam gledao devojci ispod očiju i usana, pa ma kolko bila zgodna. Nisam hteo ni jednog momenta da njoj bude neprijatno i neudobno...

ma gde tu nema selameta
bolj otpozadi
mada imaš one muškarce koji onako mačo zasednu
i rašire nožurde, valjda da se njihova muda saze nojevo jaje ne muče
pa češ češ pa neko samonaženje prepona
pa onda moraš i da gledaš
u suštinu u gaća iovako više do izražaja dolaze jaja tako da
koja je poenta

Sećam se u osnovnoj školi da su neke devojke volele da maštaju o nekim drugarima dal im se digo ili ne... Mogu reći uz muškog ugla da kad god bih video neku ili koleginicu ili drugaricu na plaži (a nije bilo mnogo takvih slučajeva) da nikad nisam gledao devojci ispod očiju i usana, pa ma kolko bila zgodna. Nisam hteo ni jednog momenta da njoj bude neprijatno i neudobno...

A njoj bi kao bilo neprijatno.
Verovatno si ih uvredio time što ih nisi gledao niže.z:)

U knjizi "Govor tela" dokazano je da i zene gledaju u onu stvar muskarcima jednako kao muskarci zenama. Caka je u tome sto nam se vid razikuje od njihovog, zena kada skenira to radi neprimetno ali skenira.

Simpatican video ali beskrajno glup.Jasno se vidi da su te zene snimane po nekoliko minuta i kada bi sasvim slucajno gledale u tom pravcu dodavane su te strelice.A one koje su gledale,gledale su jer im je verovatno bilo grozno ili smesno.Zabole njih za njegovu carapu u gacama.
Gico,odgovor ovde sigurno neces dobiti.Ovde ionako svracaju dve ili tri forumasice a i one ce ti dati neki trololo odgovor.

Ja se secam jednom kada sam bio klinac, tako u busu ispred mene dve devojke jedna drugoj pokazuju slike prolaznika koje su slikale, a sve te slike ispod pojasa, kakvo lice, kakve gluposti, ne zanima ih to.

E sad moguce pubertet, ovo ono, pa su posle postale aseksualna stvorenja koja i kada u cilju reprodukcije treba da imaju seks njima padne mrak na oci i glava zaboli.
Ako gledaju, neka gledaju, vole muskarce, pale sa na muskarce, neka im, nista nenormalno i cudno.

Simpatican video ali beskrajno glup.Jasno se vidi da su te zene snimane po nekoliko minuta i kada bi sasvim slucajno gledale u tom pravcu dodavane su te strelice.A one koje su gledale,gledale su jer im je verovatno bilo grozno ili smesno.Zabole njih za njegovu carapu u gacama.
Gico,odgovor ovde sigurno neces dobiti.Ovde ionako svracaju dve ili tri forumasice a i one ce ti dati neki trololo odgovor.

Ne bih ja bas rekao da je to slucajno pogledano, narocito kada ona devojka pokazuje sta se i kako radi sa tim.

Back