Please,
ima li neki program za gledanje tv on-line ili link za gledanje domacih filmova i serija!
ima li neki program za gledanje tv on-line ili link za gledanje domacih filmova i serija!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Осим наслова теме, да ли се понекад превариш и прочиташ шта су људи написали у тој теми?Please,
Prevarim se pa sve i proverim, al ne funkcionise. Strani filmovi sa kineskim titlom me ne interesuje, a ovi domaci su iz proslog veka, a pri tom dosta seckaju ne mozes ni min filma da odgledas.Осим наслова теме, да ли се понекад превариш и прочиташ шта су људи написали у тој теми?
Зато лепо скинеш филм са нет-а па ко човек одгледаш натенане заваљен у фотељу. А још и ако ти је компјутер повезан са тв-ом, милина божија.Prevarim se pa sve i proverim, al ne funkcionise. Strani filmovi sa kineskim titlom me ne interesuje, a ovi domaci su iz proslog veka, a pri tom dosta seckaju ne mozes ni min filma da odgledas.
На следећем линку ћеш наћи опис и упутство за рад са поменутим програмом > http://www.srebrenik.net/programi/index.phpSkinuo sam program IGI subtitler, pa jel' moze neko da mi pomogne da ga podesim.Konkretno, otvorio sam film na tv shack, i sta onda?
Danas premijera u Americi, za 3-4 dana na ovoj adresi! P.S. Samo za one koji koliko-toliko razumeju engleski, jer nema prevoda.
http://www.watchnewfilms.com
Jel bi ti josh da bude prevod sa cirilicom?Vidi,tako nesto ne postoji,ima da se gledaju filmovi ali nema prevoda,ako si mladja generacija i ne treba ti prevod jer bi trebalo da znas engleski,ako ne znas engleski nemoj ni da gledas.Da li itko zna neku stranicu za gledanje stranih filmova 2008/2009/2010 sa prevodom???
Pa moras platiti da bi mogla da gledas ceo film,nepostoji druga opcija na zalost.Ako imas kreditnu karticu platis desetak dolara i gledas do milje volje filmove bez seckanja.da li neko zna kako da GLEDAM filmove na www.megavideo.com ali da me ne seckaju posle sat vremena odgledanog filma nego da mogu da gledam neograniceno, pretpostvaljam da se to placa ali uopste ne znam kako funkcionise
da li neko zna kako da GLEDAM filmove na www.megavideo.com ali da me ne seckaju posle sat vremena odgledanog filma nego da mogu da gledam neograniceno, pretpostvaljam da se to placa ali uopste ne znam kako funkcionise
Ово може да важи САМО ако користиш АДСЛ, јер код кабловског интернета то неће моћи, иако имаш динамичку ИП адресу.... Resenje za gledanje filmova na njemu je resetovanje modema tj. ip adrese(ako je dinamicka)....
znaci i za to mora da se plati...pihPa moras platiti da bi mogla da gledas ceo film,nepostoji druga opcija na zalost.Ako imas kreditnu karticu platis desetak dolara i gledas do milje volje filmove bez seckanja.
Ja gledam preko http://www.movies-links.tv ,zato sto imaju najnovije filmove,linkove ka drugim sajtovima sa filmovima, komentare,ocene,sortiranje po zanrovima,ranku......
Posto imam samo 1Mb/s bez seckanja mi radi na VIDREEL.COM i MEGAVIDEO. Prvi ne prekida gledanje nakon 60min kao megavideo,pa ga preporucujem,a megavideo bas nema najnovije filmove al zato ima filmove najboljeg video kvaliteta. Resenje za gledanje filmova na njemu je resetovanje modema tj. ip adrese(ako je dinamicka),tada taman napravim pauzu od 2 min kao da su reklame,uzemem grickalice,premotam gde sam stao i uzivam.
Na movie-links postoje linkovi ka mnogim drugim sajtovima al zbog male brzine,doba dana kada im je server zakrcen i odredjenih playera na njima ja koristim samo gore 2 navedena.
Sto se tice prevoda,sta da se radi,uz filmove se najbolje uci jezik![]()
ja imam adslОво може да важи САМО ако користиш АДСЛ, јер код кабловског интернета то неће моћи, иако имаш динамичку ИП адресу.![]()
Браво за тебе.ja imam adsl![]()
Браво за тебе.![]()