Gledam te dok spavaš...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kiss_me:
@iluzionista

Ja mislim da svaka krpa nadje svoju zakrpu.

E, da je baš uvek tako... Ima toliko katastrofalnih kombinacija, veza, vezica... Ljudi se "skrpavaju" na različite načine i iz različitih razloga... U takvoj kombinatorici se često dešavaju najčudnije kombinacije. Neslaganja, različitost karaktera, različita očekivanja... Sve to s vremenom ispliva.

iluzionista:
A, da...

@Samanta:

Postoje devojke koje zaslužuju da muškarac prema njim bude iskren, otvoren, romantičan... Ali to nikako nije na uštrb muškosti i muževnosti. A postoje i one prema kojima muškarac jednostavno mora biti gad. Svako dobija ono što traži. Jednostavna relacija koja se može svesti na vrlo uprošćenu matematičku formulu...

No, uvek postoje i druga mišljenja. Razočarenje u jednu ili više "vas" od muškarca stvara emotivno ogorčenu i praznu osobu koja se iživljava na "vama" verujući da nijedna žena ne zaslužuje ništa više od qrca.

STVARNO MI JE ZAO STO TAKO MISLIS.....JA SAM TI OBJASNILA U PP STA SAM HTELA POD TIM DA KAZEM...OVO IZJASNJAVANJE PREKO NETA MI NIJE JACA STRANE JBG STA DA RADIM,...bolje mi ide u RL ,..NISAM MISLILA DA TE UVREDIM SA OVIM...PROCITAJ PP PA CE TI valjda tamo biti jasno.....
jbt sta vam je ljudi,...nije mi u krajnjoj nameri da vredjam ovde :? :?:?:?:?

Back