Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Jesus Rolls - https://www.imdb.com/title/tt5974030/

Očekivao sam komediju, međutim nisam se nijedanput nasmejao u toku filma. Ali film ima neku atmosferu, nazvao bih je reku ponirnicu ( andervoter kurent ) koja gura radnju napred. Ovo je hobo film, film o skitnicama, plus Odri Tatu koja filmu daje francuski šmek. Nezasluženo mala ocena na imdb-u. That said, ovo svakako nije Torturovo najbolje režisersko delo. Za to treba pogledati Romansu & Cigarete.

Još jedan plus za film krajolik kao kanjon Zapadne Morave -

the-jesus-rolls-1.jpg
,

7/10

I još nešto, Suzan Sranadon je i u svojim 70-im godinama riba... pa vi vidite...

Pa zato što ljubitelji Drumskog ratnika znaju ko je pravi neprijatelj i ne mare za poststrukturalizam, uzus, i Džudit Batler.

4c7b53c1501bd458ceb8aa60dc9eebc6--mad-max--max-movie.jpg
To su filmovi koje mogu da gledam svaki dan od kad su izasli,preko 35 godina nisu dosadili i sibaju sve sto se kasnije snimalo,a to sto se snimilo jedva moze da se odgleda i vec za mesec dana ne znam o cemu se radilo,pa ne nije problem u meni

Poslednja izmena:

Očekivao sam komediju, međutim nisam se nijedanput nasmejao u toku filma. Ali film ima neku atmosferu, nazvao bih je reku ponirnicu ( andervoter kurent ) koja gura radnju napred. Ovo je hobo film, film o skitnicama, plus Odri Tatu koja filmu daje francuski šmek. Nezasluženo mala ocena na imdb-u. That said, ovo svakako nije Torturovo najbolje režisersko delo. Za to treba pogledati Romansu & Cigarete.

the-jesus-rolls-1.jpg
,

7/10

I još nešto, Suzan Sranadon je i u svojim 70-im godinama riba... pa vi vidite...
pretpostavljam da se ne pojavljuju ni Lebowski ni Walter ni Donnie?

the-jesus-rolls-1.jpg
,

7/10

Pazi ovaj levo isti Obama. :mrgreen:

Léon: The Professional

Koliko su samo kul likovi u ovom filmu... Prvo Matilda, pa Leon, pa i onaj usrani pandur kao negativac..
Za emociju i to koliko mi je film prirastao za srce 9+, ali objektivno je 7.5 plafon...
Tako da ajde neka sredina, pa neka bude ocena 8/10

I to naginje ka 8.5, al ti neki detalji koji su kao nebitni mi bodu oci, tipa fazon na koji je izradio specijalce, i sva njihova nesposobnost, itd...

images.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back