Redmond
Elita
- Poruka
- 18.088
uspavanka? samo možda starinski nekako da zvučigle kako su preveli... šta je uošte zaspanka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uspavanka? samo možda starinski nekako da zvučigle kako su preveli... šta je uošte zaspanka?
i ja sam to mislila, ali možda nije, s obzirom na eng prevod...uspavanka? samo možda starinski nekako da zvuči
i ja sam to mislila, ali možda nije, s obzirom na eng prevod...
možda je zaspanka neka čudna stvar kao obojci
hvala. to je dakle onaj cvet što se nosi 11.11Zaspanka je cvet koji raste na grobovima poginulih srpskih vojnika iz Prvog svetskog rata![]()
hvala. to je dakle onaj cvet što se nosi 11.11
pa koja je razlika? ima neki cvet samo za srpske vojnike?Nije. To je Natalijina Ramonda
pa koja je razlika? ima neki cvet samo za srpske vojnike?
Ne vredi zaglupeo me pokusaj gledanja tih glupostiobrazložite vašu tvrdnju gospodine
Mad Max: Fury Road
Sad samo sto se zavrsi na Pinku...
Nisam gledao nijedan od ranijih delova, ali ovaj film je los i uopste mi se nije svideo.
Značajan je baš zbog ranijih delova, fury road je feministička priča. Meni je jedan od najznačajnih filmova decenije, ali kapiram zašto se fanovima ne dopadaMad Max: Fury Road
Sad samo sto se zavrsi na Pinku...
Nisam gledao nijedan od ranijih delova, ali ovaj film je los i uopste mi se nije svideo.
Akcione scene su jeftina zabava, a osim toga film ne nudi nista drugo..
Mislim da su publika i kriticari licemerni, ako je ovo umetnost onda je i Statham, Sigal, Dzeki Cen i Cak Noris..
Al oni nisu priznati jer se sluze i emocijama, pa to ispadne lose, jeste, ali bar pretenduju da budu film dok ovaj ni ne pokusava..
I to je sad kao za pohvalu ahaha.. Bljak
Ocena 5/10
Mda, ti to gledaš kao politički film, ali i kao politički film je potpuni ćorak. Prosto je loš.Značajan je baš zbog ranijih delova, fury road je feministička priča. Meni je jedan od najznačajnih filmova decenije, ali kapiram zašto se fanovima ne dopada
Ne znači, ali ovakvi filmovi blamiraju feminizam.Čim je nešto feminističko, znači da je njesra.
Svako ko gleda film izmedju redova s njim nema sta da se polemise
Moguće, ne razumem sw osobito u taj žanr, na mene je ostavio jak utisak zbog Šarliz Teron i obrnute igrice. Mad Max je po prvi put beznačajanMda, ti to gledaš kao politički film, ali i kao politički film je potpuni ćorak. Prosto je loš.
A da obrazložiš?Ne znači, ali ovakvi filmovi blamiraju feminizam.
Bitno da ima sa tobom koji misliš da žene izmišljaju silovanja.Svako ko gleda film izmedju redova s njim nema sta da se polemise