Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Annie Hall

Odlican film. Nemam sta da dodam. Za klasu je bolji od Vudijevih novijih filmova tipa Blue Jasmine i Midnight in Paris.
Sjajan humor, sve je britko i jasno (mozda i previse), prica je o devojci koja uci i napreduje i njenom pomalo sebicnom, ljubomornom i osobenom decku...
Pa ko nije do sad, neka pogleda..

Ocena 8.5/10

2374.jpg

Peninsula - 6.5/10

Zombi spektakl. Nije tako dobar kao prvi deo (Train to Busan). Nema taj naboj, tu neizvesnost. Ali nije negledljiv.

Horde zombija, napucavanje, samaranje, efekti i moram reci prilicno lepuskaste koreanke. Da li su nasli dve najlepse u drzavi ili je to sad standard ne znam, ali je dobro za oci. :D

Radnja se desava posle dogadjaja iz prvog filma. Ekipa se vraca iz Hong Konga u zombijima preplavljenu Koreju da bi izvukla kamion sa parama za mafiju. Tamo srecu poslednje prezivele dobrice, ali i zloce i krece jurnjava ko ce doci do para i kupiti kartu za izlazak iz zombielanda. :D

Mad Max: Fury Road

Sad samo sto se zavrsi na Pinku...
Nisam gledao nijedan od ranijih delova, ali ovaj film je los i uopste mi se nije svideo.
Akcione scene su jeftina zabava, a osim toga film ne nudi nista drugo..

Mislim da su publika i kriticari licemerni, ako je ovo umetnost onda je i Statham, Sigal, Dzeki Cen i Cak Noris..
Al oni nisu priznati jer se sluze i emocijama, pa to ispadne lose, jeste, ali bar pretenduju da budu film dok ovaj ni ne pokusava..
I to je sad kao za pohvalu ahaha.. Bljak

Ocena 5/10

Ma to je najgori deo. Gde si to gledao. Ja ne znam kako je taj Tom Hardy zvezda uopste. Ima slika sa premijere kad dodje Mel Gibson i stane pored njega. Ko da se neki fan slikao sa Melom. Nit ima neku harizmu, nit je nesto prezgodan, nit je fotogenican, on pored Mela ko klinac iz kraja pored zvezde Holivuda.

Zna se sta se gleda. Redom. Mada to su ipak filmovi od pre 40 godina, nemoj da se iznenadis. Ipak su to bila druga vremena.

L'Immortale

Limmortale-cop-640x281.png

Ćiro Di Marcio nekako uspeva da se teško ranjen izvuče sa dna mora u koje ga je bacio Đenaro i ode u Letoniju, gde se uključuje u tamošnje gangsterske aktivnosti. Paralelno ide priča o njegovom detinjstvu koja se nekako čudesno spaja sa sadašnjošću.

OK krimić ako se izuzmu nebulozan početak i sladunjav kraj. Ne moraju uvek da se poravnaju svi nenaplaćeni računi iz prošlosti.

7/10

Mad Max: Fury Road

Sad samo sto se zavrsi na Pinku...
Nisam gledao nijedan od ranijih delova, ali ovaj film je los i uopste mi se nije svideo.
Akcione scene su jeftina zabava, a osim toga film ne nudi nista drugo..

Mislim da su publika i kriticari licemerni, ako je ovo umetnost onda je i Statham, Sigal, Dzeki Cen i Cak Noris..
Al oni nisu priznati jer se sluze i emocijama, pa to ispadne lose, jeste, ali bar pretenduju da budu film dok ovaj ni ne pokusava..
I to je sad kao za pohvalu ahaha.. Bljak

Ocena 5/10
Značajan je baš zbog ranijih delova, fury road je feministička priča. Meni je jedan od najznačajnih filmova decenije, ali kapiram zašto se fanovima ne dopada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back