S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.592
Meni se jedan ortak poverio da je našao zadovoljstvo u slušanju mongolskog pevanja ''iz grla'' 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da sam gledao.Jel o klincu?Непозната жена
Мајстор ,,саспенса" је тај Торнаторе. Чак и када филм по себи није нека сценаристичка бравура, добар режисер направи филм у пуном смислу те речи.
Украјинка долази у Италију и тамо наравно постаје *****. Макро, флешеви, нови живот, мистериозна прошлост и све се то одмотава онако филмично, складно и узбудљиво.
Ima zanimljiv detalj u tom filmu (cuo sam nisam gledao) da je u jednoj sceni beba glavnog junaka napravljena od plastike, iako se vidi u samo par kadrova kazu da je bas uocljivo i da je takav sitan propust mozda kostao Istvuda OskaraA ko je osetljiv i gleda film kroz politiku ne bih mu preporucio... Mislim i meni je prolazilo kroz glavu wtf ko je tebi dao za pravo da upadnes u moju zemlju, u moju kucu (bukvalno) i taj prikaz u filmu da je gotovo svaki musliman los ili terorista.. Jeste dobrim delom jednostrano i ne bi me cudilo da neko ovaj film smatra propagandnim smecem, ja licno ne bih isao tako daleko, jer mi se svideo na mnogo drugih nivoa.. I zato sam zazmurio na jedno oko...
A ko je osetljiv i gleda film kroz politiku ne bih mu preporucio... Mislim i meni je prolazilo kroz glavu wtf ko je tebi dao za pravo da upadnes u moju zemlju, u moju kucu (bukvalno) i taj prikaz u filmu da je gotovo svaki musliman los ili terorista.. Jeste dobrim delom jednostrano i ne bi me cudilo da neko ovaj film smatra propagandnim smecem, ja licno ne bih isao tako daleko, jer mi se svideo na mnogo drugih nivoa.. I zato sam zazmurio na jedno oko...
Prošlo je par godina od kako sam ga gledao a i dalje se sećam one scene gde u sebi moli iračkog dečaka da se ne sagne i uzme pušku (tako nešto) dok ga gleda kroz snajper i kako sam se ja sve vreme pitao ''A što ne pucaš pored puške i upozoriš ga?''
Loš film čak iako se zanemari politička pozadina.
kripi glumicu
Nije legalnoPa dobro de, registrujte se sto bi rekao nas narod. To se danas masovno radi. Ono utorak pre podne do opstine i to je to.
Hvala, hvala, tu sam da doprinesem različitostiUlepšala si mi dan na forumu, prvo Fesram, sad ovaj komentar![]()