Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Red Rock West
250px-Redrockmovieposter.jpg

Simpatičan film (a glumi Nikolas Kejž!) iz devedestih godina sa finom atmosferom. Ono kad tip slučajno stigne u pogrešan mali grad. 7.5 :ok:

I, Tonya

Ne znam dal je bas sve ovako bilo, ako jeste - tuga...
Mislim ima i gorih sudbina, ali citav zivot trpeti maltretiranja i zlostavljanja, pritom ostati na onakav nacin uskracen za jedino sto volis i cemu se radujes...
Naravno ako zaista nije ucestvovala u incidentnu, niti znala sta ce da se desi..

Ona scena pred kraj, kad je majka ozvucena, da se smrzne covek...

Ocena 8/10

Poslednja izmena:
London (1994)
Robinson believed that if he looked at it hard enough, he could cause the surface of the city to reveal to him the molecular basis of historical events. And in this way, he hoped to see into the future.

london-1994-006-statues-soldiers-bfi-00n-4y9.jpg

Jedan od najprijatnijih filmova koje sam gledao, ikada... I sada ću, naravno, morati da overim kompletan opus g. Keiller-a.

Raging Bull

Remek delo.. Prica o bokseru koji ne voli boks, sujetan, bezobrazan, lud, pokvaren, ma nemoguc, istinski antiheroj...
Dzejk Lamota je otprilike kao da pokupis 100 random likova sa ulice i sve njihove mane spojis u jednu osobu..

A u filmu je to izuzetno prikazano, i sve vise cenim Skorcezea, covek je ostavio blago iza sebe, sam rediteljski vrh..

Ocena 9.5/10

images.jpg

Raging Bull

Remek delo.. Prica o bokseru koji ne voli boks, sujetan, bezobrazan, lud, pokvaren, ma nemoguc, istinski antiheroj...
Dzejk Lamota je otprilike kao da pokupis 100 random likova sa ulice i sve njihove mane spojis u jednu osobu..

A u filmu je to izuzetno prikazano, i sve vise cenim Skorcezea, covek je ostavio blago iza sebe, sam rediteljski vrh..

Ocena 9.5/10

Pogledajte prilog 744963
Film či na

Raging Bull

Ocena 9.5/10

Pogledajte prilog 744963
Stvarno velika sirovina, al De Nirova vrhunska uloga

The Informer

Krimi drama
Glumci : Rosamund Pike, Anom de Armas, Joelom Kinnamanom, Clive Owenom

Bivši zatvorenik u saradnji sa FBI vraca se ponovo u zatvor kako bi se infiltrirao u poljsku mafiju koja diluje drogu
Radnja filma vec vidjena, glumci solidni , akcija nije losa ali nista posebno

The Secret Garden

Porodicni deciji film
Glumci: Dixie Egerickx, Colin Firth, Richard Hansell

Film snimljen prema decijem romanu britanske knjizevcnica Frances Hodgson Burnett.i govori o prevazilazenju trauma desetogodišnje devojcice , njenog bolesnog rodjaka i lokalnog decaka kojeg je upoznala na imanju svog rodjaka i njegovog oca koga glumi Kolin Firth, Misselthwaite Manor, udaljenom seoskom imanju duboko u jorkširskim močvarama,kod kojih je iz Indije dosla da zivi sa njima,zbog gubitka roditelja, na deciji nacin i kroz otkrivanje porodicne tajne u vrtu njene pokojne tetke u koji niko nije kročio od njene smrti.Godina radnje filma je 1947 g.posle II sv.rata

American Ninja

dzo bira između zatvora i vojske
odlučuje se za drugu opciju
čim je stigo u kasarnu
ostali vojnici su ga zamolili da sa njima šutira lopticu
da im prođe vreme
jer je tamo mnogo dosadno
on nije teo
oni se tu odma naljutili na njega
i počeli da ga gledaju čudno
kasnije se zamerio sa nindze zbog patricije
koja je pukovnikova ćerka
da ne otkrivam previše
filmčina

4/5

American_Ninja.jpg

American Ninja

dzo bira između zatvora i vojske
odlučuje se za drugu opciju
čim je stigo u kasarnu
ostali vojnici su ga zamolili da sa njima šutira lopticu
da im prođe vreme
jer je tamo mnogo dosadno
on nije teo
oni se tu odma naljutili na njega
i počeli da ga gledaju čudno
kasnije se zamerio sa nindze zbog patricije
koja je pukovnikova ćerka
da ne otkrivam previše
filmčina

4/5

American_Ninja.jpg

Relikt srecnog detinjstva, film je deciji praznik za oci, kupio poverenje na ispravan nacin.:)
Ostaje mi neutesna zelja da vidim super-dostojan rimejk bez onih silnih naivnosti koje nisu prezivele sud vremena,
ali samo takav rimejk, jer inace...`Hasan seckati`.:cool::lol:
Voleo sam ga kao klinac ali mi je sad Dudikof sinonim za tresh od akcije
Jedina uloga dostojna pomena, dje je izgradio Karizmu.Ostalo, kao drveni lutak, uso u svet filma ko u lavirint, ne zna kako d`izadje.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back