Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
81XVDMlTcjL._SX355_.jpg

Fenomenalno loš horor, ali čak i loši horori iz 80.-tih su često bolji od današnjih ''dobrih''...:mrgreen::lol: 8/10

Boarding School (2018) 4+/5
https://www.imdb.com/title/tt6224502/
images

Један мали једноставан филм а купио ме у великом стилу, таква остварења често зовем бисери испод радара, у једну руку некомерцијална права филмска умјетност, он је заправо највећа сатисфакција једног скромног истинског љубитеља филма јер представља једини исправан разлог зашто волим седму умјетност.Од глуме клинаца (све до једног) до старог лисца лудог доктора, самог сценарија и реализације приче, конверзације од црнохуморних ситуација до бизарно бруталне хорор димензије, високоинтелигентне конверзације и самог закуцавања на крају, твиста који увјек даје посебну свјежину, све има високо пролазну оцјену.Препорука уз добронамјерно упозорење, уколико сте љубитељ Трансформерс серијала,Брзи и жестоки и осталих комерцијалних затупљених филмова без конверзације вредне пажње заобиђите овај бисер да вас не заболи глава.

Poslednja izmena:
Pogledao Blade Runner 2049

9/10

Odlican film , sto se mene tice dostojan nastavak cuvenog originala i vidi se da je ogroman trud ulozen u film kako bi pogodili onu mracnu atmosferu iz prvog dela.
Sad sto neki rekose da u filmu ima dosta sporih i razvucenih scena mislim da i to stoji , ali opet u ovom filmu akcenat je na prici a ne na akciji i dinamici.
Inace i sa sve ovom modernom tehnologijom i efektima uspeli su da pogode onu mracnu atmosferu i onaj “vajb” 80ih sto je danas bas retko.

Sudeci po kraju filma vrlo je moguce da ce biti i treceg dela, cak sudeci po onome na netu sto sam procitao mislim da je nastavak vec onako diskretno i indiretno i najavljen.

U svakom slucaju zadovoljam sam filmom, svakako jedan od najboljih koje sam pogledao u poslednje vreme.

67fc61ca81bd4cead0f2c889c8623d67.jpg

Još jedan sličan prethodnom, komičan ali i stravičan na trenutke, originalni ''Event Horizon''! Odlični Rej Volton, Robert ''Fredi'' Englund, Sid hejg, prsata Tafe Konel! Ima gomilu otkačeno strašnih scena i dijaloga/monologa poput ''Bog Šalje Meso, Ali Đavo Šalje Kuvare'' itd...10/10

gledam trenutno seriju Istine i laži.

umirem od smijeha

koji set glumaca- brza fabula.

diže me. :D

loodilo scenarij.

samo da potraje.

Ma zezas se

- - - - - - - - - -

Маестрално обрађени сви аспекти приче, вреди одгледати. За сам филм моја оцена: 8,5/10.

Evo druga sansa opet zaspo,obicno me osecaj ne prevari u prvih par minuta kad provalim sranje

Маестрално обрађени сви аспекти приче, вреди одгледати. За сам филм моја оцена: 8,5/10.

Ok je film, vizuelno.

Prica tu i tamo, tipicna prica o spasavanju ljubavi.

Nesto malo duhovni put.

Vise je za zene, ima tu crtu "zenskog" u sebi poprilicno izrazenu. Na mene nije ostavio nikakav utisak, famoznije mi je kada se ljudi kunu da je to najbolji film ikad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back