Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
51By-x3ddPL._SY445_.jpg

Zelela sam da mi se dopadne film jer mi je Pattinsonov lik presmesan i simpatican i on ga je sjajno izneo, ali dzabe. Iako ima u pocetku neku poentu i pricu, kasnije mi gubi smisao.. 5/10

MV5BMjM1NjM4NTA1NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTI5MDMxNjM@._V1_SY1000_CR0,0,713,1000_AL_.jpg

Volim nekad da pogledam ovako opustajuce filmove. Ovaj je solidan, ali nista vise od tinejdz romanticne komedije. Dvoumila sam se izmedju 6 i 7 jer je naravno uzasno predvidiv, ali ajde, neka bude 7/10

Obavezno, uživaćeš veruj mi.

Odgledah i Bad Samaritan 6/10 https://www.imdb.com/title/tt3203528/?ref_=fn_al_tt_1 - Nit smrdi, nit miriše. Ništa dosad neviđeno, ali je relativno dinamičan i ne smara. Jedan od onih filmova gde se od početka zna ko je loš momak i ostatak filma se svodi na trku i nadmudrivanje sa njim.

Toliko je na momente naivan da je to nestvarno. Takodje, scena eksplozije kuce je doradjena kompjuterski, ko da je radio neko ko je prvi put seo za kompjuter. Prica je ok, ideja isto, ali cesto suvise niskobudzetno deluje, moglo je to mnogo bolje.

300px-FIST.jpg

Super film ali dosta nepoznat...Stalone, Stajger, Bojl, ma cela ekipa! O tome kako se neko, ko dolazi sa dna, može potpuno promeniti kada stekne slavu i novac, vrlo aktelno i danas...Jedina zamerka dužina...9/10

I ja sam ga ponovo odgledao i to relativno skoro :ok:, inspiracija za Dzonija Kovaka bio je Dzimi Hofa tako da pogledaj i film o Hofi sa Dzekom Nikolsonom ako trazis nesto slicno https://www.imdb.com/title/tt0104427/. Malo je gori od FIST-a ali ipak gledljiv.

Poslednja izmena:
Gledao sam taj i prilično je dobar...Ono što je mene lično ''dojmilo'' je kako su prava koja su radnici tada imali tačnije koja nisu imali u Americi, to je period od pre skoro 100 godina i (ne)prava radnika ovde identična! Neverovatno je da današnje gazde ovde rade gotovo sve isto kao i tadašnji ''prljavi kapitalisti'' u Americi...:roll:
Stalone je odičan u ulozi, on je čak i pisao i scenario, znači da ima ličnog iskustva sa tim to se vidi kroz film, kao da je morao to da izbaci iz sebe, slično kao sa Rokijem, uvek mi delovao pomalo priglupo ali je mnogo inteligentniji nego što izgleda!

Obavezno, uživaćeš veruj mi.

Odgledah i Bad Samaritan 6/10 https://www.imdb.com/title/tt3203528/?ref_=fn_al_tt_1 - Nit smrdi, nit miriše. Ništa dosad neviđeno, ali je relativno dinamičan i ne smara. Jedan od onih filmova gde se od početka zna ko je loš momak i ostatak filma se svodi na trku i nadmudrivanje sa njim.
I jesam uživao na kraju, baš je prijatno iznenađenje film.

Nastavio sam sa Italijanima pa je odmah pao Suburra. Priča o organizovanom kriminalu u Rimu. Film je doktorski rad na temu razrade likova, potpuna dominacija. Motivi postupaka svakog lika su jasni, logični i konstantni, nema odstupanja tokom trajanja filma. Pravo osveženje u odnosu na poplavu svakakvog đubreta kojem smo izloženi.

"Tag"
simpaticna komedija snimljena prema istinitom dogadjaju
naime, petorica prijatelja trideset godina od detinjstva su igrali igru jednom godisnje dodirni me sa tim da jedan od njih nikada nije bio dodirnut,
jer je bio najbrzi i najvestiji u izbegavanju,i posle poziva za svadbu oni odlucuju da ga tokom svadbe dodirnu i prekinu taj lanac nedodirljivosti..

tag-movie-poster-md.jpg

Ali ovaj jeste...
MV5BNDQyMjM5MTc2OF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzg1NTMxMjE@._V1_UY1200_CR95,0,630,1200_AL_.jpg

Odličan o jednom od najkrvožednijih i najobučenijih plaćenih ubica ikada...Ekipa super, okupili stare glumce koji iz nekog razloga ne dobijaju više šanse u holivudu, kao što su Liota, Švimer, prvi put u ozbiljnih ulozi, xaxa, Rajder, Davi, ali me je definitivno najviše iznenadio glavni glumac Šanon sa savršenim ulaskom u ulogu hladnokrvnog ubice koji se zaista nije plašio nikoga i ničega, ne kao ovi naši šilićari koji se zovu mafija ovde...10/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back