Gledala sam prvi deo i zato pogledala ovaj.Stvarno jak film ali ko nema jak zeludac neka ga preskoci.Ako neko zaista razume zadnji razgovor izmedju dva lika sa Zemlje neka napise kako ga je razumeo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem da su VEĆ to rimejkovali! Pa to je izašlo u fazonu pre 10 dina! A i sama Mumija je bila rimejk, starog filma sa Borisom Karolofom mislim, iako totalno izmenjena... Kada će ludilo stati???Gledas film i pitas se sta je ovo.Gde je sustina.
.........
Pogledajte prilog 469573
Smece.Nema nikakve veze sa dosadasnjim serijalom Mumije.Film bi bio odlican da se ne zove Mumija.Ali posto se zove,unakazili su ga.Promenili Brendana Frejzera koji je bio savrsen a ovu ulogu i doveli Toma Kruza.Nestao je sarm,pozitivna energija,pustolovina,esencije ovog filma nema
.Prva tri dela su kultni filmovi.Ovo je bezvredno.
Mada je i devojka koja mu igra partnerku super odradila posao! 9/10
), jedini preživeli iz jedne čete koja je poslata u klanicu na nemačko-belgijskoj granici. On je čovek koji će sve uraditi da spase svoje dupe - ne voli da se ističe u borbi, drži se uglavnom u pozadini i generalno ne mari previše za svoje saborce.http://www.imdb.com/title/tt1758810/
Pogledajte prilog 470131
bas bzv film, ocena na imdb mu odgovara.
http://www.imdb.com/title/tt2226597/ The Mountain Between Us (2017) ovaj ima vecu ocenu nego sto treba, klasicna holivudska limunadica.negde sam citao da kejt vinslet najvise nade polaze u ovaj film na dodeli sokara 2018.ovo ako bude bilo nominovano za bilo sta onda cu da respektujem njihovu akademiju koliko i micin megatrend
Само би ме пијаног могли натјерати да погледам филм са оваквим постером.
Лаки почела си да забушаваш!![]()
Pa ja ne obracam paznju na stvari kao sto su posteri. Kao sto rekoh ne volim ga niti pratim njegove filmove, ali ovo sam kao htela jer sam u nekom intervjuu videla da je sustinski dobar film, a da docekan na noz. I onda sam resila da ga pogledam i nazalost posle 2 minuta sam skaprala da sam se zajebala sto sam ga upalila.
evo ja ću ti odgonetnuti ovu umnogome mističnu i nedokučivu misteriju-zato što što se većini dopada i duhovit im jeNe razumem zasto je ovaj covek popularan toliko, niti zasto ovaj film ima relativno ok ocenu
Sendler je OK u ozbiljnim ulogama, a njegove komedije bi trebalo zabraniti : )
adam sendler na cetvrtom mestu najplacenijih glumaca, ROCK na drugom
![]()