Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wsi-imageoptim-web-front-how-to-murder-your-wife.jpg

Simpatična stara komedija. Politički nekorektna...Odlični Džek Lemon, Teri Tomas, Virna Lisi...10/10

ovo je mogao da bude dobar film, ali su ga ukenjali načisto sa razvučenom radnjom,
i završetkom koji je bio spoznat još od polovine filma...trebao je neki obrt da se desi, kad ono mućak...paaff
reko - šta bi ovo, ovako mlak kraj bez nekog šok efekta ishoda a verovatno su mislili da su napravili nešto okejj

inače Kejdž, nastavlja svoj neslavni serial loših filmova

IMDB ocena - 6.2
moja ocena 3.5

1499288015_inconceivable-2017-eng-720p-web-dl-800mb-esub.jpg

ovo je mogao da bude dobar film, ali su ga ukenjali načisto sa razvučenom radnjom,
i završetkom koji je bio spoznat još od polovine filma...trebao je neki obrt da se desi, kad ono mućak...paaff
reko - šta bi ovo, ovako mlak kraj bez nekog šok efekta ishoda a verovatno su mislili da su napravili nešto okejj

inače Kejdž, nastavlja svoj neslavni serial loših filmova

IMDB ocena - 6.2
moja ocena 3.5

1499288015_inconceivable-2017-eng-720p-web-dl-800mb-esub.jpg

Ovo je jedna od boljih ocena nekog filma u kome on glumi u poslednjih 10-ak godina :hahaha:

hahaha...belnetava faca :lol: pa ono jes, slažem se, režiseri mu vuku prosek
meni se recimo sviđa - Knowing, Leteća tvrđava i Nacionalno blago može da prođe...tralala američko sranje istorije, al dobro, aj, kao neka avanturica..dinamično

U letećoj tvrđavi dobar deo uloge koja iznela film je glumac - Džon Malkovič kao jako dobar glumac

Knowing mi je bio interesantan zbog tematike i nije loše produkcijski urađen

kad se (ako) setim još nekog ću kažem :D

jackie_xlg.jpg

Film koji po meni ne drzi paznju, usporen je i nema nekih interesantnih detalja zbog kojih bih bila Bog zna kako odusevljena. Obicno volim da gledam ovakve filmove, ne bi li saznala neke cinjenice o kojima se mozda nije pricalo, ali nazalost ovde toga nesto i nema. Svakako je Natalie portman glavni i po meni jedini razlog zbog cega bi trebalo ovome dati sansu, ali svakako ne ocekivati previse. 6/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back