Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
700-42849-Certificate+in+Cuckoldry.jpg

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/093/533/dfd.png
:mrgreen::hahaha::rotf:

Straw dogs - definitivno jedan od najnapetijih filmova u poslednje vreme. Ambijent u filmu sve vreme ukazuje da ce se desiti nesto lose, sto na kraju postaje neupitno. Sve vreme se negativna energija i agresivnost pojacavaju da bi na kraju kulminirali, i ta neizvesnost i konstantno iscekivanje tragedije cine ovaj film fenomenalnim. 9/10

Straw dogs - definitivno jedan od najnapetijih filmova u poslednje vreme. Ambijent u filmu sve vreme ukazuje da ce se desiti nesto lose, sto na kraju postaje neupitno. Sve vreme se negativna energija i agresivnost pojacavaju da bi na kraju kulminirali, i ta neizvesnost i konstantno iscekivanje tragedije cine ovaj film fenomenalnim. 9/10

U poslednje vreme? Da li je to neki remake u pitanju?
Straw_dogs_movie_poster.jpg

Mission 1986 - odličan film o ubistvu i bremenu koje čovek nosi nakon toga, a što je lepo prikazano kad De Niro vuce onaj zavezljaj. Najjača mi je ona scena kad prikolje onog portugalca na spavanju i njegova zamišljena faca u fazonu " opet sam ubio coveka, i to na slican način na koji sam ubio i brata". Sve u svemu filmcina i po.

MV5BMTk0NTcyNzgxNl5BMl5BanBnXkFtZTgwNzEzMzE5MTE@._V1_UY1200_CR87,0,630,1200_AL_.jpg

Prelep film...Ispred svog vremena...Ali opet i u svom vremenu, govori u svetu koji umire i sukobu različitih koncepcija življenja, tradicionalne i moderne na pozadini surovih ali romantičnih pustinjskuh pejzaža...Inteligentna film, gde su dijalozi logični i postoji konzistentost ljudskih osećanja i realnosti, ne kao danas kada vlada totalni HAOS i konfuzija...Odlični Lesli Hauard, Hemfri Bogart, Bet Dejvis, Džo Sojer, Porter Hol...Kako bih voleo da se, nekim vremenskim strojem, vratim u to vreme, kada su i iluzije i stvarnost bili mnogo lepši nego danas a sve je imalo mnogo prijatnijii ukus/bilo zdravije! 9/10

- - - - - - - - - -

Šteta samo što nije urađen u boji ili snimljen rimejk!!! Mada ovo drugo možda i bolje da nije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back