Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Night-Game-1989-%E2%80%93-Hollywood-Movie-Watch-Online.jpg

Solidan horor triler...Posebno jer glumi jedan od mojih omiljenih glumaca, Roj Šajder...O mračnijoj strani osamdesetih...Malo i naivan jer oteolovljuje zlo kao fizički prepoznatljivo, a znamo da to nije, već je često lepo ''upakovano''...9/10
large_yW82lfH7RH05QVLpMarSbgYbamh.jpg

Super urađen krimi triler...Odlične jurnjave po železnici, vrlo uzbudljivo...! Iako nisam neki veliki ljubitelj džontravolte ovde je pokazao zašto ipak pripada panteonu starih dobrih glumaca...Takođe je odličan i Džon Litgou, kao hladan i odvratan negativac, slično ulozi u Rikošetu...9/10

large_grOlYUp6WSdGSxKdz8i3SiNGID3.jpg

Nije loša ekranizacija romana iako sa mnogo grešaka...Fokus je više na prelepim predelima gde je snimano i epskom smehu glavnog junaka i njegovog crnog prijatelja...! :lol: U svakom slučaju lepa 'eskapada'' iz stvarnosti kako su samo u 80.-tim mogli da naprave...Zanimljivo je da je dosta naših ljudi učestvovalo u snimanju filma, pitam se šta je danas sa njima...Takođe film je ''pakovan'' u Avala studiju u Beogradu, što samo govori koliko smo visoko tada bili vrednovani u svetu...9/10

tqqtyuik.jpg

Dobro urađen, tužan...Sa brutalnim momentima, bez ulepšavanja ali opet nekako sa dušom...Odlični Miki Rurk, Kristofer Voken, Džon Polto...Rurk ga baš razbio, prava uloga po njegovom životu, jer je i on bio boxer, Voken takođe odličan, kao razmetljivi gangster...Lepa muzika Erika Kleptona...10/10
PosterFull-HARDPROM-poster-001.jpg

Lep film sa Vilijamom Patersonom i ''Sisi' Spajsek...Inače ne volim ljubavne komedije/drame ali ova je lepa, početak 90.-tih ali još ''vuče'' na 80.-te...Paterson odličan, volim ovog glumca, kao Peri, Kervin,...9/10

tqqtyuik.jpg

Dobro urađen, tužan...Sa brutalnim momentima, bez ulepšavanja ali opet nekako sa dušom...Odlični Miki Rurk, Kristofer Voken, Džon Polto...Rurk ga baš razbio, prava uloga po njegovom životu, jer je i on bio boxer, Voken takođe odličan, kao razmetljivi gangster...Lepa muzika Erika Kleptona...10/10

Goxy, pošto pratim build up na YT za Mekgregor-Mejveder fajt, izleteo mi ovaj klip sa Rurkom gde su ga pitali za mišljenje kome daje veće šanse, i koliko sam shvatio iz klipa Rurk i dalje boksuje i to u 6 deceniji -

Zanemari ove gej gestove :mrgreen:....

edit. ispravka, u 7-oj deceniji, sad pogledao na imdb-u, čovek ima 64 godine...

Poslednja izmena:
ahahah al je isprozivao Melaniju. Samo otkrio je toplu vodu kada je rekao da je gold digerka...

da neka dileja , bosančeros je hteo da napravi voštanu figuru Melanije, ovo je rezultat-

melanija-bema-slika.jpg

:rotf:
Pa to danas svi rade...Nije mi jasno kako je on sebe stavio u ulogu moralnog sudije...''Pre nego što baciš prvi kamen...''
Da, Hondi...Jako puno je promenio izgled...Čak i glas ovde...Kao da ima dvojnika???
Deluje mi prljavo, kao neko ko spava u psećem izmetu...:roll:

Danas će garant na mnogim TV stanicama da bude prikazan onaj mizerni film iz 1989. godine, "Kosovski boj", u kome, u jednoj sceni, Vuk Branković, koga igra Vojo Brajović, veli kako njegova magaza ima toliko i toliko metara, bure ima toliko i toliko litara, zatim pominje i kilograme, sve francuske mere koje nisu postojale u XIV veku. :hahaha: Ali ovi intelektualci, koji svoju inteligenciju dokazuju pisanjem ošišanom ćirilicom i latinicom (bez kvačica), to nisu ni primetili, niti znaju da su te mere nastale u Francuskoj u XIX veku i da ih Vuk Branković nije mogao koristiti. Kakav propust za film. Da ne govorimo o sceni u kojoj Miloš Obilić jaše konja, a iza njega se vidi traktor kako ore. E, žalosti...

- - - - - - - - - -

:rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back