Exaybachay1
Ističe se
- Poruka
- 2.932
Šta kažeš za helikopter?
Ma helikopter je remnant iz Blejd Ranera, osim ako nisam permutovao, pa je obrnuto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kažeš za helikopter?
Ma helikopter je remnant iz Blejd Ranera, osim ako nisam permutovao, pa je obrnuto...

Senka je dvodimenzionalna projekcija. Zato sam postavio klip sa Saganom.
Sviđa mi se ideja da senka helikoptera upućuje na tumačenje filma kao senke (ili dvodimenzionalne projekcije); projekcije nečeg traumatičnog. Holokausta.![]()

Showgirls (1995)
1+/5
Kakvo džinovsko sr.anje.![]()

ne znam ko te slagao pa si očekivao art film
meni je bio vrlo treši zabavan i draži od, recimo, Elle

Svakako govori o realnom putu među zvezde i kod njih i kod nas, kod nas je sada možda i bednije i vulgarnije...
Liam Nison i Tim Rot drže kostur filma, ali su super i Džesika Lang, Džon Hurt, Endrju Ker...Posebno Tim Rot kao totalna bitanga, arhi bitanga!!!Pa ne znam šta sam očekivao. Verhovenove filmove uglavnom volim više od konsenzusa, a ovo je svako živi napljuvao; moj inner hipster se nadao da će mu se ovo svideti.
Ne znam za Elle, nisam još pogledao; ako ništa, tu je bar Izabel Iper, a Showgirls ima ovo:
Different places!![]()

Pa ne znam šta sam očekivao. Verhovenove filmove uglavnom volim više od konsenzusa, a ovo je svako živi napljuvao; moj inner hipster se nadao da će mu se ovo svideti.
Ne znam za Elle, nisam još pogledao; ako ništa, tu je bar Izabel Iper, a Showgirls ima ovo:
Different places!![]()
), sa idejom failure is not an option....
....i sad se pitam...zar je moguce...
ma neee...a sta ako...a kako bi bilo da....
:boze,`de ja zivim:Možda niste shvatili film jer se niste ložili na Flashdance![]()
a evo J.Beals i E.Berkley u L Word.
Ne mogu da nađem bolji klip, ali mislim da nije ostalo samo na slučajnom susretu![]()

![]()
Gotivna ratna drama...!!!9/10

Što je čudno jer je većina američkih ratnih filmova ovde bila prevedena i puštana...Hbt čak i imperijalizam je imao dušu u 80.-tim!!!