Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo i prvo, dobro je da je Inaritu manje treskao kamerom nego u svojim prvim radovima. Ne volem to. Ovde to ima svrhu. Norton mi je najdraži Olivudski glumac, ima ovde momente kada se krevelji, ali ucelo je dobar.
Štaznam, očekivao sam mnogo, dobio onako - vrlo dobar film, malo su te metafore i priča uopšte - previše očite, previše konvencionalan koncept, sve je tu tako lako podeljeno. Hoću reći da ovo nije dovoljno hrabar film da bi bio remek delo, to je poenta, mejnstrim autori nemaju muda da ne budu mejnstrim.
ja sam prebrzo i preemotivno reagovala na Birdman. Što više razmišljam o njemu, sve mi se više sviđa.
Mislim da ću ga pogledati opet...
Takav stil mi više prija u svakom slučaju od Levijatana, a i ovog potonjeg sam sa pola koncentracije pogledala (moja prokleta ignoratnost na pomen verske teme)

TheHolyMountain_Final-1023x672.jpg

Wow, koja filmčina...Bizarno ali i duboko...Ovo je radiJo neko ko se razume u alhemičarsku mađiju...Ostavlja čudan utisak i ukus u ustima ali znaš da otvaranje trećeg oka boli i na kraju vredi. 10/10

ja sam prebrzo i preemotivno reagovala na Birdman. Što više razmišljam o njemu, sve mi se više sviđa.
Mislim da ću ga pogledati opet...
Takav stil mi više prija u svakom slučaju od Levijatana, a i ovog potonjeg sam sa pola koncentracije pogledala (moja prokleta ignoratnost na pomen verske teme)

Ja sam odlucila da cekam sa Birdman-om.Nesto me bas odbija od tog filma,a ne volim tada ni da pocinjem da gledam.Moze da se desi da ga posmatram potpuno drugacijim ocima i dobijem pogresnu predstavu o filmu...da malo pogledam nesto drugo i zaboravim na sve komentare.

Nightcrawler - po meni cista desetka.
Odusevio sam se na nacin na koji su prezentovali danasnji sistem.
Dzilenal u celom filmu prica korporativnim jezikom i koristi njihov nacin komunikacije.
Najvise sam se smejao kad mu je dosao lik na intervju za posao i na pitanje ''Reci mi nesto o sebi'' odgovorio da je dosao busem i putovao 3 stanice :)
Poslednja scena kada je regrutovao one mucenika za svoju firmu i kada im saopstava da ce prvo biti stazisti pa onda mogu da se nadaju zaposlenju, fantasticno.
Useravanje u korporativni sistem, skroz.
Pisite svoje utiske o ovom filmu, bas me zanima...ja sam se odusevio.

http://www.imdb.com/title/tt2275946/ Redirected (2014) sranje..usiljen pokusaj da se napravi lud i otkacen film.skroz otrcano i neoriginalno.ko mi ovo preporuci odavde dabogda oslepeo.sanzacu ko si p e d e r u. vidimo se u citulji!! ocena------------------jaka dvojka()2+...znaci 2/10

zar je bas toliko los da si se iznervirao toliko? Sad me kopka kakav je....:)

http://www.imdb.com/title/tt2275946/ Redirected (2014) sranje..usiljen pokusaj da se napravi lud i otkacen film.skroz otrcano i neoriginalno.ko mi ovo preporuci odavde dabogda oslepeo.sanzacu ko si p e d e r u. vidimo se u citulji!! ocena------------------jaka dvojka()2+...znaci 2/10

Ja sam mu dao umjerenu preporuku ali film je parodija,dakle neozbiljan pa ga ne treba shvatati tako srčano.Sam poster ti govori sve,britanski crni humor na račun Litvanaca...
Redirected-608331554-large.jpg

ja sam primetio da je to komedija ali ti izgleda nisi primetio da se zezam..ako je crni humor na racun litvanaca ne mora da znaci da je dobar film

Parodija je pod žanr,zapravo ne znam kako parodiju ocjeniti kao ozbiljan film.Parodija može biti dobra ili loša,meni je ova okej,ništa specijalno al simpatična.
Dobijem li dioptriju zbog kletve najebao si! :D

Poslednja izmena:
Metro (1985)
http://www.imdb.com/title/tt0090095/
Simpatičan filmčić. Podseća pomalo na Brethless, možda je Besson hteo da napravi neku vrstu omaža. Lambert je dobar, čak mi se čini da je ostao u Francuskoj kojim slučajem, bio bi mnogo ozbiljniji glumac, ne bi glumio Beovulfove i Rajdene. Izabela Adjani je lepa žena, uostalom bar bi trebalo da Day Lewis ima ukusa, deluje tako, pažljivo bira uloge, valjda tako bira i žene. Sve u svemu preporuka, film je gledljiv a i zika nije loša. Ocena: 3+/5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back