- Poruka
- 6.538
ispisujes liste?bolje se registruj na imdb i onda film koji zelis da gledas ubacis u watchlist
Ајде Мило, покажи мало духа. Листе имају душу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ispisujes liste?bolje se registruj na imdb i onda film koji zelis da gledas ubacis u watchlist
Rado sam svraćala na filmske teme i davala svoje doprinose, no me internetski problemi udaljiše od foruma.
Iščitavam neke preporuke, ispisujem u listu filmova za gledanje, i za to sam vam neizmerno zahvalna.
Nisam gutač filmova.
Dakle, nikako veliki filmofil, i nemam prebogati gledalačko iskustvo, ali kao ljubiteljka knjiga, dobrih priča i ideja, volim da pogledam i uočim kvalitet.
Stoga, koliko su baš preporuke odavde obogatili moj filmogledajući duh, pojma nemate.![]()
9/10The Signal (2014)
![]()
sf. malo na starinski nacin jer dosta dugo se krije sta je po sredi, a i kad se otkrije nije bas gotovo.
film nije starinski, moderan je. doduse kao da je podeljen u nekoliko razlicitih segmenata. i kraj mu je kao da nesto fali, nije sve receno
sve u svemu nije dosadan sf, meni se svidja 7.5/10
ps zasto ti vanzemaljci jednom ne slete kod nas negde u provinjciji, nego bas u texas!?
Odgledah, nije los, mada mislim da si ga precijenio. Inace, glavna ideja filma je (cini mi se) posudjena iz Dark City koji je i daleko kvalitetniji film, pa ako ga nisi gledao obavezno pogledaj. Ali ono sto htjedoh da kazem je kako ti znas da vanzemaljci ne slijecu kod nas? Na tom nivou tehnoloskog razvoja, vjerovatno bi bili u stanju da ti izbrisu sjecanje vezano za susret, ono kao u adjustment birou, tako da ti ne bi imao pojma da se to ikad i desilo. Btw, u filmu su ljude pokupili i odveli sa sobom, tako da opet ne mozemo tvrditi da ne slijecu i kod nas, jer bi u ovom slucaju zrtve jednostavno nestale bez traga. A mozda i egzistiraju u dimenziji gdje mogu da manipulisu vremenom (tj. gdje vrijeme nije linearno) tako da mogu da te pokupe u 13:32 12/03/2014, "obradjuju" te nekoliko dana/mjeseci/godina, i onda te vrate u 13:32 12/03/2014 na isto mjesto gdje su te i pokupili.
zanimljiv post, u svakom slucaju.
vazno je da ti nije bilo dosadno, a i zabavno je. pozz
kreativne clouds otac na poslu
ocena deset sa surround around
simpaticna farms Frankfa
Opet kombinujes travu i alkohol?! Nadam se da ne vozis.
NE bosom NE valja MI fon to t 9 ukljucen.
film je head in the clouds epping
e odlican dokumentarac...
).Two.Night.Stand.2014.