Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Let's Be Cops - 7,5/10

Sasvim dobra akciona komedija. Radnja prati dva cimera koji izigravaju policajce da bi se dobro zabavili i povratili samopouzdanje, ali upadaju u jos vece nevolje od onih u kojima su bili. Dobra glumacka ekipa je u velikoj meri dala ton i boju ovom filmu igrajuci svoje standardne uloge Jake Johnson glumi istog lika kao u New Girl, standardni Damon Wayans, Andy Garcia glumi starog smekera i lepotica Nina Dobrev (The Vampire Diaries) u jos jednoj varijanti dobre devojke. Film za opustanje i zabavu. Preporuka. :D

cannibal.jpg

Odlična uvrnuta horor komedija Ajvana Rajtmana, prosto neverovatno da je nekada snimao i ovakve stvari...Iako je k omedija jako je jeziv i brutalan na trenutke to stoga ''zvuk zvona u bioskopu'' obeležava posebno erotske ili stravične scene da bi sramežljiviji gledaoci mogli da se okrenu:):mrgreen: Sviđa m i se što je totalno retro po ponašanju i oblačenju glavnih junaka potpuno pripada sedamdesetim. 9/10

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann aka The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (3+) :D
Film koji savršeno korespondira sa našim poimanjem humora, od montypythonovskog apsurda do Alana Forda,Dopadljiv je, provokativan taman koliko treba, ali istovremeno lagan i neopterećujući. Ako želite komediju koja će vam popraviti raspoloženje, ova avantura je pravi izbor jer je film simpatičan i univerzalno zabavan.Velika preporuka uz napomenu da ima i srpski titl na internetu...
PS.Imao sam predrasude da su filmovi sa dugačkim naslovom obično debilni ali ova *aebancija je i više nego dobra...

89408053435252185971.jpg

Volim ovakve filmove.Ne mogu da detaljisem mnogo,jer nisam videla da je neko gledao,ne bih ubacivala spoilere.Sjajna ekipa.Price...se preplicu na najbolji moguci nacin i cak i kada izgleda da nemaju logicnosti,polako sve dolazi na svoje mesto.Onda i shvatate zasto se sve preplitalo..Mala ocena na IMdb-u.Sad,da li su ljudi ocenjivali zato sto im se nije svideo ili zato sto nisu razumeli,nemam pojma.Traje 2 sata i 15 min i bilo mi je zao kada se zavrsio..Od Olivije Wilde mi se zgadio zivot ili od njene uloge,kako hocete :bljuc:

Moj savet vam je da ne citate spoilere ili kritike..jeste rizicno gledati ovakvu dramu,ali vredi,ako vam se svidi.Ako ne,zaboravite i trazite dalje ;)

Poslednja izmena:
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann aka The 100-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared (3+) :D
http://www.imdb.com/title/tt2113681/?ref_=fn_al_tt_1
Film koji savršeno korespondira sa našim poimanjem humora, od montypythonovskog apsurda do Alana Forda,Dopadljiv je, provokativan taman koliko treba, ali istovremeno lagan i neopterećujući. Ako želite komediju koja će vam popraviti raspoloženje, ova avantura je pravi izbor jer je film simpatičan i univerzalno zabavan.Velika preporuka uz napomenu da ima i srpski titl na internetu...
PS.Imao sam predrasude da su filmovi sa dugačkim naslovom obično debilni ali ova *aebancija je i više nego dobra...

Gledala sam ga jutros oko trojke, u polu-inebriated stanju i sjecam se da sam se smijala.
Bice da je cool. :)))
poz E!

Tusen ganger god natt aka A Thousand Times Good Night (3+)
http://www.imdb.com/title/tt2353767/?ref_=nv_sr_1
PHgGRRYIUIUVln_1_m.jpg

Gluma je perfektna,iako se na momente ovaj film čini nedorečenim uz spor tempo svakako je vredan gledanja jer je ubrzanje koordinirano na početak,sredinu i kraj filma,tačno onako kako treba u teškim psihološkim dramama kao što je ova.Preporuka...
nije loš. mene je privukao taj njen rad sa onim ženama, njena lična priča ne previše, iako to jeste suština :D

http://www.imdb.com/title/tt2290739/ The Devil's Hand 7/10
meni se dosta svideo ovaj film.ne znam zasto ima ovako nisku ocenu.

Da, nije los film. Hvala na preporuci, ovde sam i saznala za njega.
Niska ocena verovatno zbog niskog budzeta, inace skroz zanimljiv film i zanimljiva tema. Meni je bas legao.

Sto se ne moze reci za horor The canal http://www.imdb.com/title/tt2517658/
Njemu ne bih dala ni trojku. Za razliku od prvog filma, kod ovog ta niskobudzetnost nije nimalo simpaticna, bas naprotiv.. narocito netalentovanost glavnog glumca , mene je bar izuzetno nervirao tokom filma. Da ne pricam o tome da bi i malo dete provalilo foru vec na samom pocetku zbivanja.

Young and beautiul

http://www.imdb.com/title/tt2752200/

Licno meni je tema prostitucije i belog roblja zanimljiva, ali ovaj film nije bas tako okrutan i tezak.
Devojka, ili devojcica - zavisno od oka posmatraca, samovoljno ulazi u taj svet i ne pati uopste. Njen svet prostitucije je za nju spajanje lepog i korisnog, osim propratnih , neophodnih ponizavanja, nista specijalno strasno se ne desava. Zato je zanimljivo videti iz nekog drugog ugla tu pricu. Naravno, postoji i zaplet i rasplet.
Ja bih mu dala visoku 4/5.

P.S. Glavna glumica je p-r-e-l-e-p-a!

evil-dead-poster-2013.jpg

U hbt koja vožnja...Bolesna demonska pervezija...Iako mi je original ''prirastao srcu'' ovaj dodaje neki novi kvalitet u ''nesvetosti'' i ludačkom nasilju, nešto poput spotova Deicide...Humor je isto mnogo demonskiji i bolesniji nego u originalu...Ne sviđa mi se što su promenili naziv Knjige Nekronomikon Ex Mortis u neki ''Demontes'' a i što je uloga ...Ali sve ostalo, konačno da upotrebe sve trikove modernih efekata na dobar način...Totalni ''šoker'' baš me je prodrmao a gledao sam ga pre spavanja, trebalo m i je sat vremena da se ''osvestim'' uz slušanje klasike:lol: Gotivno je što su i Rejmi i Kempbel učestvovali u realizaciji mada kapiram da se nisu baš mnogo nešto pitali...:P Kempbel na kraju ima mali ''cameo'':) Sve u svemu...9/10 od mene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back