Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Matijaševiću, ne volim da izigravam sudiju, ali ne kontam šta ti znače ovakve rečenice. Ovim rečnikom svrstavaš se u red poštovaoca JK i Lejdi Gage. Kad imaš neku zamerku na nečiji stav, obrazloži ga a ne koristiti izraze kojih bi se postideo i Darko Miličić...
Evo, i ja mislim da je Tom Kruz ništarija od glumca, ali postoje mnogo sofisticiraniji načini da se takav stav predstavi.
nema ga onfgin na imdb-u
kolko godine je imala liv u ovom filmu..

Ima scena gde sama muzika ukomponovana sa radnjom i ambijentom tako ''teče'' da te razneži poput o ve ko je glumac a ko nije - pitanje je sad
ako si gledao predstave u bitef teatru onda treba bi trebalo da su svi izvodjaci smece od glumaca posto glume u smecu od predstava
ko za tom kruza kaze da nije dobar glumac taj je diletant i zlonamerna spamercina
In.the.Blood.2014.
http://www.imdb.com/title/tt2101570/
Akcioni.
Dal da kažem iskreno il' da nešto foliram? I kažem da
je srranje i da nema veze sa Bunjelom.
Ženi kidnapuju muža i ona ga traži.......

Unrest 2006
Slucajno sam ga odgledala jer mi je bilo dosadno, i to na Tvu
Film je dosta mracan, unosi nesvesno nemir.Valjda zbog te silne patologije i obdukcije na telima. Nije los, onako prosecan film. Jednostavan.Meni se svideo.
Radnja filma: cetiri studenta medicine u laboratoriji izvode eksperimente sa ljudskim ostacima. Seciranje tela i mnogobrojna ispitivanja ih dovode do granice mentalne i emotivne stabilnosti. Jednom od studenata se pocinju prividjati slike mrtvih tela.. itd![]()
Ocena 3/5
Nisam sigurna da li se radi I ovom filmu,ali mislim da su ovde korisceni pravi lesevi..mozda neko drugi zna..
Nisam sigurna da li se radi I ovom filmu,ali mislim da su ovde korisceni pravi lesevi..mozda neko drugi zna..

Odgledao onako iz zabave da ispunim neke svoje fetiše:
3 Days to Kill (2+)
Non-Stop (3-)
300: Rise of an Empire (2)
Malopre odgledao. Nista posebno, ali me je lepo opustio. Avioni i podmornice su moj fetis.
Sto, sta fali? Pandrknes i prvo doniras organe u dobrotvorne svrhe. To je sada mast hev. Odma' si in, jer smo poslednjih dana postali mnogo humana rasa i nacija.
Kada obavis dobrocin posao - mozes da se bacis na karijeru. Neko proda telo u medicinske svrhe - studenti da se na njemu uce. Neko proda telo za posmrtnu slavu. Sve je stvar afiniteta i toga ko ce kome. Nema tu bolesti. Lud si ako ne iskoristis priliku. Ja bi odmah sklopio takav ugovor...

Odgledao onako iz zabave da ispunim neke svoje fetiše:
3 Days to Kill (2+)
Non-Stop (3-)
300: Rise of an Empire (2)