Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'Će da begamo u kinu ili Koreju biće valdja tih ostrva otpora majku mu ne mogu sve da unište...!
Kim Džung ill ima 20000 filmova n DVD-ju preferira staru 'olivudsku produckiju ja ću makar uživati...

ACTA je antidemokratska i uskraćuje prava čovjeka da dijeli,ne kontaš,ja sam liberal veći od čEDE samo domoljub,velika je to razlika!

Meni ti nekako smrdiš na njih:think: Da ne k ažem bazdiš...:eek:
Ijekavica je srpska,latinica je srpska ne zaboravi,ganjam se s Rvatima cijeli život pa sam možda i počeo ličiti na njih...

- - - - - - - - - -

Ne koristi ijekavicu dok pričaš sa beogradskim četnicima...Sram te bilo.

Goxy je srbenda neviđena...

Ijekavica je srpska,latinica je srpska ne zaboravi,ganjam se s Rvatima cijeli život pa sam možda i počeo ličiti na njih...

Goxy je srbenda neviđena...

Pa za razliku od tebe, koji si mi uvek bio sumnjiv, Goksi mi je uvek predstavljao oličenje i nastavak svetle tradicije Djurišića, Vidačića, Bogunovića iostalih četničkih vojvoda

funny-pics92.jpg

:mrgreen:

Da turimo maske ondaK?
anonymous-mask.jpg

:sad2:

Ma mogu da me povuku kad metnem...
jason-vorhees-slaying-in-the-rain-friday-the-13th-humor.jpg

:mrgreen:

Mis'im moguće da oni baš sada dok pričamo radio talasima i raznim s*anjima menjaju naše misli ubacaju reči na k oje nismo ni pomislili veliki su to zlikovci!!!
Jedino rešenje je da odeš neđe u divljinu u pećine gde ne m odu da dopru...!

Ma hebaćemo im nanu naninu...Biće to zemlje proleterske ili kraj sveta...:)

Ja se isto tebi divim pravi revolucionar ne baš mladi ali laf u srcu pravi junak, stvarno mi je neprijatno kraj tebe!

Ajde ne budi lažno skroman...:hahaha:

'Će da begamo u kinu ili Koreju biće valdja tih ostrva otpora majku mu ne mogu sve da unište...!
Kim Džung ill ima 20000 filmova n DVD-ju preferira staru 'olivudsku produckiju ja ću makar uživati...

http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-16245174
Mogu da mu pljunu pod prozor sve je legalno kupio...!

''Domoljub''?, Domoljub:think::hahaha:

Ma i ja sam b'e crven do kosti neg' se foliram da se uvučemo u redove ovim zapadnim svinjama pa posle iznutra da i h rastačemo....! Nema svetije dužnosti!

Meni ti nekako smrdiš na njih:think: Da ne k ažem bazdiš...:eek:

Ajde priznaj među braćom si neće ti niko ništa...:mrgreen:

Ma ima tu nešto onaj ko prvi počne da viče ''drž'te lopova''...:think::hahaha:

E'o čo'ek zna pravi Srbin 101% finest...:hahaha:

I posle nekom kažeš da je trol!:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back