AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
kako se zove onaj superjunak sismis_ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj mi zvuči kao neki koji secka živce na rezance...Mou gaan dou
http://www.imdb.com/title/tt0338564/
Šta reći? Filmčina. Vrhunac u svom žanru. Pre nekoliko godina gledao sam Departed, sa Dikapriom i Dejmonom, i zaprepastio se na originalnosti filma, da bi posle nekog vremena otkrio da je u pitanju rimejk, kako bi fabrika reciklaže iz Los Anđelesa zaradila koji dinar, na tuđoj ideji...
Ovo je film koji je uspeo, a to nije baš čest slučaj, da me svojim šarmom toliko unese u radnju i karaktere glavnih likova, da sam gotovo zanemario svoje namćorske metode analize uzroka i posledica. Takođe, prema glavnom liku, koga maestralno i energično igra Toni Leung, osetio sam potpunu empatiju. Svaki element ovog filma funkcioniše na maksimalnom nivou. Od muzike, preko scenarija, do glume i dramaturgije, sve je idealno.
Elem, priča prati agenta policije koji se već 10ak godina nalazi na tajnim zadacima visokog rizika, kao infiltrirani član raznih mafijaških udruženja. Poslednjih godina ,,radi" za Sam-a, šefa jedne moćne kriminalne organizacije, i morzeovom azbukom obaveštava svog šefa o isporukama droge. Međutim, Sam ima svoju krticu u policiji u liku mladog, talentovanog inspektora koji se strmoglavo penje na lestvici komande policije. Koji će od ova dva ,,tastera" odigrati pametnije? Čiji će šef završiti kao pobednik...?
Film je obavezno štivo za sve ljubitelje filma.
Nema seckanja, nije taj fazon.Taj mi zvuči kao neki koji secka živce na rezance...
Kao sinoćna utakmica npr...
![]()
Presudio vizuelni momenat.Gledala sam ga na velikom tv-u i drago mi je sto se nisam odlucila za komp.Svidjaju mi se te ogromne scene,tada je sve mnogo naglasenije i jace.Pogotovo kada krene soundtrack(koji je identican Inceptionu..)Scene u Jerusalimu su mi odlicne.
Ko zeli da se zavali i ne misli mnogo-idealan film,ako zelite dublju pricu-preskocite.Meni je danas bas legao.
![]()
Presudio vizuelni momenat.Gledala sam ga na velikom tv-u i drago mi je sto se nisam odlucila za komp.Svidjaju mi se te ogromne scene,tada je sve mnogo naglasenije i jace.Pogotovo kada krene soundtrack(koji je identican Inceptionu..)Scene u Jerusalimu su mi odlicne.
Ko zeli da se zavali i ne misli mnogo-idealan film,ako zelite dublju pricu-preskocite.Meni je danas bas legao.
Filmčina na kub
ok, malo drugačiji nego što su ti romantični filmovi inače, ali... nije moja šoljica čaja![]()