Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
![]()
Bas mi se svideo.Detetktiv preuzima slucaj zene,umrle od infarkta,cije telo nestaje iz mrtvacnice.Kraj odlican.Imam samo jedno pitanje,ali to cu sa nekim,ko pogleda film![]()
Belen Rueda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Bas mi se svideo.Detetktiv preuzima slucaj zene,umrle od infarkta,cije telo nestaje iz mrtvacnice.Kraj odlican.Imam samo jedno pitanje,ali to cu sa nekim,ko pogleda film![]()
Ja ne shvatam kakve veze ima film sa ovim gore,i dalje ne mogu da shvatim da toliko mozes da generalizujes,i da je nekome uopste bitno odakle film "dolazi".Mislim da je uopste i glupo pisati ovo u temi za filmoveEnglezi jesu jedan ružan, nevaspitan i nadmen narod, žutih zuba, pegavih njuški i kože boje jajeta, .
Ja ne shvatam kakve veze ima film sa ovim gore,i dalje ne mogu da shvatim da toliko mozes da generalizujes,i da je nekome uopste bitno odakle film "dolazi".Mislim da je uopste i glupo pisati ovo u temi za filmove
Meni se svideo...Vilijams je super u ovom, po meni bolji nego u ''Good Will Hunting''...On je dobar glumac za '''ozbiljnije uloge''
Mis dautfajer...Šta mu je to trebalo...Meni je super u ''Good morning Vietnam'', volim taj tip uloga, ne treba da se suviše krevelji...
Mislim da bi malo ko izneo Gospodju Dautfajer kao Robin.
A mislim da je u tome i bila stvar-vecina muskaraca bi tako izgledala,kada se obuku kao zene.
I nakanih se posle nekoliko dana i ovo da odgledam.Gluma solidna,ali prica...Razocaranje totalno,a bas sam imala nekako veliko ocekivanje....
3.5/10
![]()
indie film početka 90-ih..jedino mu je to vrednost..
i ta "idaho" priča![]()
Instinct 1999
http://www.imdb.com/title/tt0128278/
I pored poznate glumačke ekipe reč je o trećerazrednom filmu....
Film je baziran oko jedne misli da mi ustvari živimo u iluziji (iluziji da smo sigurni, slobodni, pametni.....), a ostatak filma je ustvari razrada te misli upakovana u priču o gorilama.
Američki psihijatar živi dve godine u Africi sa gorilama nakon čega biva optužen za ubistvo i prebačen u US. Ispituje ga mladi psihijatar koji gradi karijeru.