Frank Lampard
Aktivan član
- Poruka
- 1.630
za mene je bio suviše holivudski. može se to i preskočiti
mada ovi korejci znaju da snime dobre filmove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za mene je bio suviše holivudski. može se to i preskočiti
Nikola Rakočević samo potvrđuje ono što mislim o njemu kao najperspektivnijem mladom glumcu...
mada ovi korejci znaju da snime dobre filmove
Moram da izdvojim Džoan, ja je obožavam, najbolja je u ulogama psiho-domaćica
Od mene ocena 7/10.
Turneja
Solidan film sa antiratnom porukom - Svi smo mi ljudi u jednom besmislenom ratu.
7/10
![]()
Upravo sam odgledao ovaj film. Mogu vam reci da me je ganuo veoma. U par scena sam pustio koju suzu ...
Gluma sjajna, prica jos bolja ... Svaka preporuka za ovaj film ! Mana ? Ima sigurno neku manu, ali sada sam pod euforijom, tako da .... 9/10![]()
Xaxaxaaa, ma glupi ''fricevi'' Ivani ih skidali ko glinene goluboveЛегнем да спавам и дрндајући ове ретардиране канале, случајно налетим на неки ратни филм, и приметим Михалкова. Одлично, помислих, ево филма, у коме Руси рокају наше вековне непријатеље, па мало да уживам бар у имагинарном филмском свету, док се у стварности потписују разни споразуми са пијачним продавцима српских унутрашњих органа . Међутим, ово што сам видео за непуних пола сата, превазишло је и најпатетичније холивудске зналце, па ми Клинт, Стивен, Том и остали факери, делују као мала деца, наспрам ове бруке и срамоте коју је сам себи приредио црни Никита. После оног одличног првог дела Варљивог сунца, снимити овакву будалаштину је стварно неопростиво. Морам да опишем сцену која је једна од најгорих у историји ратних филмова...
Михалков, генерал Црвене армије и чета некаквих ненаоружаних сељака стоје у рову и нешто се препиру. Од оружја имају само мотке, али Никита у једном моменту одлучује да напусти ров и голорук крене на добро утврђене немачке бункере, снабдевене митраљезима и осталим тешким наоружањем. Он то ради крајње ноншалантно, као да се шета по Кнез Михајловој, на топлом београдском сунцу. Окачио мотку на раме и лагано цупка ка утврђењу.За њим крећу, један по један и остали, официри и они убоги сељаци, и сваки од њих при поласку добаци неку патетичну флоскулицу. И за пар минута имамо читаву армаду састављену од голоруких јунака са моткама окаченим о ревер. А, шта ли раде немачки војници? Ништа. Држе их на нишану али ништа не предузимају. И онда иде сцена којој би се и највећи амерички филмски хероји попут Џона Меклејна, Ковалског, Харта, Џона Рамба, морали поклонити до земље. Наиме, на нишану једног немачког митраљеза појављује се мрља. Митраљезац, наравно погледа шта се дешава, и види да је то паук који се спустио са обронка тврђаве. Он помоли главу да га уклони, али у том моменту прими метак од неког снајперисте, који се појавио ниоткуда, можда из неког другог филма, ко ће га знати. И он тако лежи, сирома мртав, али у кадру се одједном појави бели мишић, или је то неки хрчкић, ***** ли га. Е, тај миш одиграће кључну улогу у овом страшном боју. Миш се почне кретати по телу митраљесца, и онда се нешто тамо догоди, не знам тачно шта пошто сам се заценуо од смеха, али тај миш је некако изазвао пожар у митраљеском гнезду. Ватра се брзо проширила, и онда се догађа експлозија, којој би позавидела и атомска бомба бачена на Хирошиму. И све оде у мајчину. Цела тврђава нестаде за мање од минут. Руси победнички јурнуше ка њој... После ове сцене имао сам снаге за још једну, која патетиком и нереалношћу ништа није заостајала за овом, али ипак немам снаге да је изложим.
Стварно не знам шта му је ово требало. Језиво...
Xaxaxaaa, ma glupi ''fricevi'' Ivani ih skidali ko glinene golubove
Čak si i ti skontao koliko je je danas ''boosting-a'' patriotizma u savremenoj Rusiji...Još ovaj moj drug bosanac da sVati...Siroma svaki dan objavljuje staljinove slike na profilu...![]()
Јесам се ја некад изјаснио као четник или антикомуниста? Ја не робујем тој српској подели, иако одбацујем српско комунистичко наслеђе засновано на антисрпској идеологили и матрици да нешто нема алтернативу. Срби треба да покупе најбоље леве и десне идеје и формирају једну здраву државу засновану на социјалној правди и јасном националном програму.Mene već pomalo nevira da neko ko se izjašnjava kao ''četnik'' i antikomunista'' toliko kači komunističko đubre na svoj zid...Al nije jedini zbunjen, lud n ije sigurno
![]()