SAMCRO
Iskusan
- Poruka
- 6.323
Da li si ti gledao seriju uopšte?
Sve se kanim da ne ulazim u raspravu,ali je jače od mene
Da si gledao seriju, znao bi, epizoda u Parizu kad je Keri sa svojim ruskim momkom, emotivnim invalidom...da vidiš da znaju da pruže emociju...
Iskreno,nikad nijesam pasionirano gledala Sex i Grad i bila neki fan, ali od ovoliko pridošlih hejtera čitavih 12 godina kasnije, raste mi poštovanje za seriju nenormalno...za početak, što se produkcije tiče, serija je prva takva koja liči na film od 30 minuta i od uvodne špice, pa sve do kraja je sve na nivou. Zatim, njih četiri kao glumice, koje niđe drugo sem tu nijesu funkcionisale su apsolutno savršene u svakom lajn deliveriju, izrazu lica, mimici, sve. Pa i SJP ,ona prva, jedino je tu nešto znala da glumi i nikad više. Rijetko kad je dosadno i jako dobro ispunjava svoje rtajanje.
Dokaz da je SiC ipak kvalitetna serija uprkos svom udavačkom predlošku jeste što je svaki film g.ovno jer se jednostavno nijesu trudili )to nisam gledala al sam čula i vjerujem da je tako ) ,te da brojne kopije serije nijesu uspijele jednostavno jer nijesu imale ''to'' ....Lipstick Jungle kao primjer.Dosadno,dosadno.
A sad o ovim stvarima...suština, dubina, spiritualizam,.
Ono što je nerealno u seriji jeste njihovo prijateljstvo. Tako četiri različite žene ne mogu da se dobro slažu,bar ja nijesam to iskusila u mom životu do sad.Njihovi likovi jesu naizgled tipski, i to je svima jasno. Upravo zato što su takve, svaka žena, od rumunske isposnice u manastiru, do najgore fufe na svijetu, može da se identifikuje bar sa jednim djelićem njihovog karaktera. Moja tetka usjedjelica od šezdeset i kusur godina je gledala serijui od svih likova joj se najviše dopadala Samanta
. I to ti je najbolji dokaz...jer Samanta jeste najveća fufa tamo, ali ima dobro srce ,neđe je poštena jer je iskrena i zabavna je. Znam dosta muškaraca koji su je gledali i to oni koji uopšte nijesu ženskasti.
Naravno, žene koje su se previše uživjele u seriju...o njima sve najgore.Al ima nas raznih.Znam muškarce koji tripuju da su Čarli Šin.I šta ćemo sad?
Rekoh u gornjem postu, nisam pratio, povremeno sam gledao i to mi bilo dovoljno da shvatim o cemu se radi.
Produkcija, gluma, likovi... sve je to maska za poruku koja se salje gledalistu, a ovde je to velicanje takvog nacina zivota, pa zbog toga i ne moze da se poredi sa Sopranovima (@Deuce) koji u principu osudjuju nacin zivota glavnih likova i pokazuju svu njegovu bedu.

Najjače je to što sve te što traže Zverku, zapravo ne bi izdržale ni pet minuta sa njim ...