Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
true. mada sa mindzom smorenijom od mindze Marije Sherifovic...
marijina je sve samo ne smorena....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
true. mada sa mindzom smorenijom od mindze Marije Sherifovic...
odkud znas?...![]()
Dread(2009)
2/10![]()
Jako ,jako cudan film...
Vrlo jeftino ,ali vrlo kvalitetno snimljen
Najbolji zvucni efekti u filmskom ostvarenju koje sam cuo jos od The Dark Nighta pre par godina..
Za ovu C produkciju ,glumci bolji nisu mogli da budu
Na par mesta postaje toliko banalan ,da se postavlja pitanje Da li su reziser i scenarista nevidjeni jebeni idioti ili je film snimljen za potpune jebene idiote ?
Film je prepun potpuno banalnih kontradikcija ,preko kojih mogu da predju samo najveci kreteni ,a opet poentu filma i bolesni plan glavnog negativnog protagoniste jednostavno ne moze da shvati toliki kreten, ovo je jedan od trenutaka gde film, kao zavrsen produkt, protivreci samom sebi...
Dacu sad neke konkretnije ideje u filmu ,zbog kojih cela prica pada u vodu.
Znaci ,glavni lik(mozemo ga nazvati herojem),upoznaje naseg antiheroja posle bioskopske projekcije ,tako sto su stali da popricaju.
Posle pola sata nakon upoznavanja ,nas heroj koji vuce ozbiljne traume iz detinjstva zbog kojih se plasi zivota u celosti,sve planira i izbegava sve rizike....prica potpunom strancu koga je tak upoznao (nasem antiheroju) sve svoje najdublje tajne i svoju celokupnu zivotnu pricu.... Sledeceg dana ,antiheroj presrece naseg jadnog,istraumiranog heroja i daje mu predlog da dodje u podrum barake na kraju grada koja izgleda kao da je uzeta iz Evil Deada ....Sto ovaj naravno cini.
Ovo je samo jedan od primera ,gde je odabrano monstruozno debilno resenje u pisanju scenarija.
Idemo dalje ,ja sam u toku ove nedelje imao tesku anginu ,trajalo je nedelju dana...Od tih nedelju dana ,ja 3 dana nisam mogao da jedem apsolutno nista od zagnojenosti grla,pa sam ziveo na vodi i caju.Iako sam imao apetita.
Ali ,nama film nalaze da je devojka zatvorena u prostoriji sa flasama vode ,namerno izgladnjivana posle 3 dana izgledala ovako :
Pogledajte prilog 246014
a,posle 6 dana izgladnjivanja postala spremna da pojede ovo :
Pogledajte prilog 246015
Ovo je psiholoski triler koji sve svoje adute zasniva na dobroj prici i dobroj atmosferi...
Film koji u nekim trenucima i aspktima volite u drugim mrzite
Ali,ta osecanja nisu pravilno pomesana ,posto bi dobre scene morale epski da zadivljuju da bi nadoknadile ogrmone propuste koji me cine besnim
Losa razmera losih i dobrih strana filma na kraju ostavljaju gorak ukus u ustima
Dobro ispricane price u retrospektivi ,nakon gledanja filma nema ni od korova ,samim tim ovo je jos samo jedan goli ***** koji sam popusio ove nedelje
..za ZAOBICI
odkud znas?...![]()
to se i ja pitam... da se nije Lucky bacila u promet...![]()
Nevaljalci jedni
To je fina devojčica...
![]()
Iskreno ocekivala sam vise..Mnogo se sporo odvija film,tek u drugoj polovini se desavaju neke iole interesantne stvari,koje drze paznju...Gluma je dobra,ali mi se nije dopao odnos izmedju Jane i Rocestera,odnosno iako sam svesna da se u tom vremenu ljubav nije izjavljivala niti ispoljavala kao danas i imala sam prilike da gledam dosta filmova iz tog perioda koji su mi bili ubedljiviji,ovde sem puke formalnosti nisam osetila nikakvu prisnost,emociju,sem u poslednoj sceni....Da li je to problem u scenariju,njihovoj glumi ili cemu vec,ali prosto me njihov odnos nije nimalo dotakao....Sve u svemu imala sam veca ocekivanja,a odgledala sam u sustini prosecn film....
6/10
Isti utisak. Nema strasti, nema bliskosti, meni se učinilo kao da glumci uopšte nisu zajedno snimali scene, nego da je svako snaimljen sam (u svom filmu), pa da su posle spojeni u montaži. A pogotovo je teško gledati ovaj film, posle mini serije (http://www.imdb.com/title/tt0780362/) koja je blago rečeno hot.
![]()
Iskreno ocekivala sam vise..Mnogo se sporo odvija film,tek u drugoj polovini se desavaju neke iole interesantne stvari,koje drze paznju...Gluma je dobra,ali mi se nije dopao odnos izmedju Jane i Rocestera,odnosno iako sam svesna da se u tom vremenu ljubav nije izjavljivala niti ispoljavala kao danas i imala sam prilike da gledam dosta filmova iz tog perioda koji su mi bili ubedljiviji,ovde sem puke formalnosti nisam osetila nikakvu prisnost,emociju,sem u poslednoj sceni....Da li je to problem u scenariju,njihovoj glumi ili cemu vec,ali prosto me njihov odnos nije nimalo dotakao....Sve u svemu imala sam veca ocekivanja,a odgledala sam u sustini prosecn film....
6/10
Kupi puzzle.Volim tako da povezujem stvari da slažem delove slagalice...![]()
To rešenje da osoba koja se plaši svega i svačega prihvata stranca, kao i njegov predlog, iako izgleda paradoksalno jeste veoma čest slučaj u svakodnevnom životu.Takvi ljudi su skloni toj vrsti neočekivanih postupaka.Jedan od razloga je usamljenost, drugi je nezdravo rasuđivanje.Recimo takva osoba će razmišljati o opasnosti od magnetnih talasa u svojoj kući ili će se plašiti već nečeg drugog što je veoma apstraktno,ali često neće videti direktnu i realnu opasnost.Ja zaista znam za slučajeve strašljivih ljudi, koji su prihvatali nekog poptunog stranca ili osobu za koju su znali da je opasna i upravo i odlazili u opasne delove nekog grada.
Usamljenost je veoma važan faktor,zbog kojeg neko takvog karaktera može više verovati nekom strancu,negoli osobi iz bliske okoline, koju možda mrzi. Jer ako je dovoljno slatkorečiv ili ostavlja dobar utisak,možda je on potencijalni dugo iščekivan prijatelj. Mnogim usamljenim ljudima je dovoljna najobičnija ljubaznost ili samo da ih neko sasluša da bi ga prihvatili .Ili polazi od prirodne pretpostavke da stranca verovatno neće videti više nikad, dok ljude iz svoje sopstvene okoline hoće.
Pretpostavljam da je u filmu to rešenje izvedeno veoma rogobatno ( možda sam i gledao film,ali ga se zaista ne sećam) čim te je i tako bolesnog od angine iznerviralo.
Ja ljudima stalno govorim da se manu horor filmova jer je to naprosto loš filmski žanr iz kojeg ne moža proizići neki dobar film, a da su oni "horor" filmovi koje su odgledali i koji su ih oduševili hibridni filmovi,u kojima je element horora samo deo sveukupne priče.
Ako je ta osoba posle tri dana nekorišćenja vode izgledala tako i ako u priči ta osoba odmah bez neke ozbiljnije razrade zapleta( kako ,zašto ?) prihvata nepoznatu osobu, rešenje ti se nameće samo.Napisao si da je u pitanju film C produkcije.Takvi filmovi su toliko limitirani budžetom, da priča naprosto mora što pre da se spiči bez neke posebne razrade.
Odgledao si jeftin film i to je sve.To bi bilo kao kad bi hteo da se baviš džogingom u kineskim patikama,ili igraš tenis sa lopticama kupljenim kod Kineza.Ne ide naprosto.
Želim ti da brzo ozdraviš i odgledaš neki dobar film.
Tjao.
To rešenje da osoba koja se plaši svega i svačega prihvata stranca, kao i njegov predlog, iako izgleda paradoksalno jeste veoma čest slučaj u svakodnevnom životu.Takvi ljudi su skloni toj vrsti neočekivanih postupaka.Jedan od razloga je usamljenost, drugi je nezdravo rasuđivanje.Recimo takva osoba će razmišljati o opasnosti od magnetnih talasa u svojoj kući ili će se plašiti već nečeg drugog što je veoma apstraktno,ali često neće videti direktnu i realnu opasnost.Ja zaista znam za slučajeve strašljivih ljudi, koji su prihvatali nekog poptunog stranca ili osobu za koju su znali da je opasna i upravo i odlazili u opasne delove nekog grada.
Usamljenost je veoma važan faktor,zbog kojeg neko takvog karaktera može više verovati nekom strancu,negoli osobi iz bliske okoline, koju možda mrzi. Jer ako je dovoljno slatkorečiv ili ostavlja dobar utisak,možda je on potencijalni dugo iščekivan prijatelj. Mnogim usamljenim ljudima je dovoljna najobičnija ljubaznost ili samo da ih neko sasluša da bi ga prihvatili .Ili polazi od prirodne pretpostavke da stranca verovatno neće videti više nikad, dok ljude iz svoje sopstvene okoline hoće.
Pretpostavljam da je u filmu to rešenje izvedeno veoma rogobatno ( možda sam i gledao film,ali ga se zaista ne sećam) čim te je i tako bolesnog od angine iznerviralo.
Ja ljudima stalno govorim da se manu horor filmova jer je to naprosto loš filmski žanr iz kojeg ne moža proizići neki dobar film, a da su oni "horor" filmovi koje su odgledali i koji su ih oduševili hibridni filmovi,u kojima je element horora samo deo sveukupne priče.
Ako je ta osoba posle tri dana nekorišćenja vode izgledala tako i ako u priči ta osoba odmah bez neke ozbiljnije razrade zapleta( kako ,zašto ?) prihvata nepoznatu osobu, rešenje ti se nameće samo.Napisao si da je u pitanju film C produkcije.Takvi filmovi su toliko limitirani budžetom, da priča naprosto mora što pre da se spiči bez neke posebne razrade.
Odgledao si jeftin film i to je sve.To bi bilo kao kad bi hteo da se baviš džogingom u kineskim patikama,ili igraš tenis sa lopticama kupljenim kod Kineza.Ne ide naprosto.
Želim ti da brzo ozdraviš i odgledaš neki dobar film.
Tjao.