Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao.. pa nije nista strasno nemoj se odmah uvrediti ... moja drugarica recimo obozava Twilight ... pa sad sta, nije kraj sveta ako neko ima malo komercijalniji ukus sto se tice filmova :) Moj mladji brat isto misli da je Clash of the Titans odlican film... pa sta onda? Uzivajte, mislim... bar od takvih filmova ima koliko god hoces :D Nikad ti nije dosadno.. blago tebi kad ti je to kvalitet!

Nisam samo konstatujem...Tešk o da neko ovde može da me ''uvredi''...Može da proba...
A još najbolje da može da te uvredi neko koga nikad u životu nisi video, ko ti nije ni rod ni prijatelj, s kojim nisi nikad ni kafu popio. Ono, znam da živimo u doba procvata informacionih tehnologija i ostalih sranja i da se u sajber svetu kreiraju nekakva nazovi prijateljstva, ali bez ličnog kontakta, sve je to *****. Pa, bio bi totalni moron kad bi se uvredio na konstatacije tamo nekog bezimenog anonimusa koga nikad u životu nisam video.

Siroti smrtnici koje bogovi terorišu.Jedna od boljih scena je kad Perseusov očuh baci ribarsku mrežu i kaže - još jedan dan i ništa.Neko im se mora suprostaviti i reći doklen više? :rotf:
Kako je to rekao spičio ga je Zevsov kip od 150 tona.:hahaha:
Još je dobro prošao. Zamisli, šta bi mu se desilo da ga sed očepao Džon Meklejn.

Hellboy 2

http://www.imdb.com/title/tt0411477/

Zanimljivo, nastavak koji ima bolju ocenu od prvog dela.

Sa razlogom.
Priča je ista.Neshvaćene kreature,koje svet ne voli i plaši ih se, iako oni štite taj nezahvalni svet.Kao i u prvom delu, iritantni Hellboy,koji stalno kmeči da mu ne daju dovoljno sloboda,medijske pažnje i kubanskih cigara itd.Ovaj film vadi odličan negativac,koji skreće pažnju,takoreći suzbija lik dosadnog Hellboya.:hahaha:
Dato je više prostora i ostalim karakterima,tako da u ovom filmu Hellboy više dođe kao sporedni karakter,možda je zato film i ispao zabavan.
U ovom nastavku ima mnogo novih bića iz sveta fantastike.Priča je daleko zanimljivija ,efekti daleko bolji.Zabavan filmčić.

Prinče Nuada,što nisi dokrajčio crvenog gmaza,da više ne smara patetikom? Imao si ga na dohvat koplja.:hahaha:

ves_hellboy_prince.jpg

E recimo moćan je i sviđa m i se kako su prikazani ''bogovi i zveri''..

Pa to stoji.Kraken je zaista spektakularan,meduza je fantastično odrađena,isto kao i škorpioni, harpije i ostatak bestijarijuma.Gledao sam poređenja tih novih zveri i onih iz filma iz 1981.Razlika je očigledna.Dok bogovi deluju uverljivije od one grupe depiliranih metroseksualca iz Imortalsa.:lol:
Ali to je i najveća šteta.Sa svim tim čudima u filmu, ubaciti tako groznu priču je najveća tuga.Za 125 miliona $ koliko su uložili u film ,mogli su napraviti 5 odličnih filmova.

Pogledaj Frontiers pa ćeš vidjeti šta je bizarno,The Divide nije za svakoga,ja mu dadoh 8/10,svakako je vredan gledanja.

The Divide

jeste tezak film. doduse kad dodje deo sa nasiljem, tu je dosta tanak i predvidiv.

meni se svidja i odgledao sam u cugu 2h. ostaje nedoreceno oko `spasilaca`, tek nagovestaj bez ikakvog objasnjenja.

mozda je za manju ocenu 6/10

Poslednja izmena:
The Divide

jeste tezak film. doduse kad dodje do sa nasiljem, tu je dosta tanak i predvidiv.

meni se svidja i odgledao sam u cugo 2h. ostaje nedoreceno oko `spasilaca`, tek nagovestaj bez ikakvog objasnjenja.

mozda je za manju ocenu 6/10

Po meni to nisu spasioci nego osvajači mada je to svjesno ostavljeno nedorečeno jer nije bitno,suština filma je ljudska psiha...barem sam ja tako doživeo film.

• Podržavam
Reactions: 27E
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back