Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://2.***************/-jJB03MbD59k/Tm6bKCHd6nI/AAAAAAAAAD8/UZYPVmPbbkg/s1600/The%2BDivide%2BBanner.jpg
U svetlu mogućnosti nadolazeće apokalipse Zombi ili nuklearne ovo je fin film...Ljudska psihologija lepo prikazana...Ipak upozorenje mora se imati jači stomak za ovo vrlo bizarno i žestoko ne ostavlja ravnodušnim iako je tema ''već viđena'' 10/10

Pogledaj Frontiers pa ćeš vidjeti šta je bizarno,The Divide nije za svakoga,ja mu dadoh 8/10,svakako je vredan gledanja.

7/10

Nobels_testamente.jpg

Ne znam da imaš šizofreniju ili komplex niže vrednosti ali ne leči se ovde...Mislim možeš da probaš al...:lol::mrgreen:

mudar odgovor
vidim da imam posla sa intelektualcem :lol:
da mi je mozga tebe ili neke slicne budale samo na nedelju dana ,da se odmorim malo ^_^
btw. pisi ovde sta hoces ,ne mogu ja da se drakam vise sa iskompleksiranim klincima kao sto si ti, sto im je ovaj forum ceo svet

Poslednja izmena:
Razmišljam se da li da idem sutra uveče u cineplexx da ga gledam...... (za dva-tri dana je premijera Prometeja u bioskopu, a planiram da ga ogledam bar dva puta u bioskopu, pa mi je to malo previše vremena-ima i drugih obaveza)

To jedini film za koju ću izdvojiti novac za biskopsku kartu .
Imam dobar predosećaj.Posle onih 3D užasa,Immortals,Wrath of the Titans,mora da ispadne neki dobar.:lol:
Aj,javi utiske ,ako odgledaš .

mudar odgovor
vidim da imam posla sa intelektualcem :lol:
da mi je mozga tebe ili neke slicne budale samo na nedelju dana ,da se odmorim malo ^_^
btw. pisi ovde sta hoces ,ne mogu ja da se drakam vise sa iskompleksiranim klincima kao sto si ti, sto im je ovaj forum ceo svet
Ja b i reko da si ti klinac in more ways than once...Ako oćeš mogu da ti sredim par pregleda u Lazi za početak je besplatno...A i valjalo bi očistiti ulice od napoleona u raspadnutom stanju...:lol::D

Cronos - Pogledao ga iz petog puta, jer sam prethodna 4 zaspao uz njega. Činjenica da ga je režirao Giljermo Del Toro, bila je presudna za odluku da ga ipak pogledam, ali sam se preračunao, jer je u pitanju poprilično naporan film, gotovo bez ijedne pozitivne karakteristike. Tema je neki alhemijski artefakt koji krije tajnu večnog života, ali mnoga pitanja ostaju nejasna i nerazrađena. Ni glumom nisam preterano oduševljen. Uglavnom, ipak mi je dobro došao da se smirim posle gledanja nekoliko minuta nekih odvratnih likova iz sveta politike.

To jedini film za koju ću izdvojiti novac za biskopsku kartu .
Imam dobar predosećaj.Posle onih 3D užasa,Immortals,Wrath of the Titans,mora da ispadne neki dobar.:lol:
Aj,javi utiske ,ako odgledaš .

Idem u nedelju da ga gledam, pa ću da javim.
Imam utisak da je urađen u fazonu Aliena 1979 i Aliens-a 1986.
Ako si voleo ove filmove, verovatno ćeš obožavati i ovaj (rekao bih po trejlerima).

P.S.
Wrath of the Titans sam odgledao u bioskopu i NIŠTA mi se nije svideo.

Idem u nedelju da ga gledam, pa ću da javim.
Imam utisak da je urađen u fazonu Aliena 1979 i Aliens-a 1986.
Ako si voleo ove filmove, verovatno ćeš obožavati i ovaj (rekao bih po trejlerima).

P.S.
Wrath of the Titans sam odgledao u bioskopu i NIŠTA mi se nije svideo.

Odgledao sam sve što se tiče Alijena,od prvog dela pa do Alijen versus Predator i nastavka Alien vs Predator .:lol:

Mene je i Clash of the Titans i nastavak, Wrath of the Titans toliko iznervirao da sam tokom celog filma psovao tog modernog Perseusa.U oba filma,velikog mitskog heroja su srozali na nivo nekog nadrndanog emo tinejdžera koji stalno cmizdri kako ga tata nije dovoljno voleo :rotf:
Usput su ubacili i neku naivnu imitaciju ničeovske pobune protiv bogova.

Lifeboat
http://www.imdb.com/title/tt0037017/

images

Hičkokov film iz 1944, o grupi ljudi koja preživi brodolom, pa su u čamcu za spasavanje zajedno sa osobom koja je prouzrokovala nesreću - nemačkim kapetanom. Vidi se da je film iz ratnih godina, ima malo 'mi' i 'oni' (Nemci) patriotskih komentara, ali ništa preterano. Dobri glumci, može da se gleda, ali nije to onaj Hičkok kog obožavam. 7.5/10

Meni je uvek fascinantno kad neko ima džinovski ego i ja pa ja ''moje mišljenje je vrh, ti nemaš pojma'' meni je to jako smešno:DJoš smešnije je što većina ne želi da napiše suprotan stav da bi izbegla dugu seriju replika od p ola strane...Misim meni puca kufer al ipak izrazim svoje mišljenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back