Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako u tebi ne probudi empatiju u meni probudi, i dalje znachi da je los glumac?
Naravno da ne : ) Svake druge godine oskara dobije neko koga ja ne podnosim, a za tu osobu su glasale stotine filmskih stručnjaka i radnika. Podrazumeva se da uvek pričam za sebe, ali malo je dosadno svaku rečenicu počinjati sa JA MISLIM.

Poslednja izmena:
winchester-73-2.jpg

Dosta solidan western snimljen pre vise od 60 godina...
Stjuart sjajan kao i uvek...
8/10

The Dictator (2012)

220px-The_Dictator_Poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1645170/

Evo konacno, posle cetiri godine, odgledah jedan film u bioskopu...:mrgreen:
I eto, odlucih da se malo nasmejem uz nenormalnog Sasu Baron Koena :mrgreen:
Iako je sa Brunom presao svaku granicu degutantnosti, ipak sam se odlucio da pogledam ovu njegovu novu parodiju i mogu reci da se nisam pokajao...
Naravno, ima tu karakteristicnog vulgarnog, eksplicitnog humora, sto je Koenov zastitni znak, ali ono sto mi se svidelo, to je nacin na koji je Koen pokazao da se tzv. americka "demokratija" vrlo malo razlikuje od vladavine tirana u nekim dalekim zemljama, protiv koje se Ameri revnosno bore godinama, izigravujuci svetskog policajca i kad treba, i kad ne treba...
Jednostavno, Koen je objasnio Amerikancima da je njihova demokatija iluzija i paravan za razne latentne diktatore, koji kroje politiku sveta...
Ocena: 7,5

:bljak:

Da da u pravu si sto se tice iluzije ...demokratije ...

ali SBC je smece. Svaki put kad vidim da je napravio novi film povraca mi se. Razumem ja da su ukusi razliciti ali kad je rec o NJEMU tu nema o cemu raspravljati. U stvari...i ne vredi...

Dobar je kriminalni iz 90.-tih...Kajtel je super neverovatno u kojoj je formi bio već kao mator tu...Film nije u rangu ''Petapračkih priča'' al može da se gleda opušteno...8/10

Kad smo vec kod Kajtela, meni je ovde bas kul :cool:

MV5BMTI5NTY0MzcwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3MzUxMQ@@._V1._SY317_.jpg

Kao klinac sam ga gledao nekoliko puta...:D

ali SBC je smece. Svaki put kad vidim da je napravio novi film povraca mi se. Razumem ja da su ukusi razliciti ali kad je rec o NJEMU tu nema o cemu raspravljati. U stvari...i ne vredi...

Meni se Bruno zgadio, mada ni Borat nije toliko blazi...
Potpuno te razumem...:mrgreen:
Covek fura svoj stil i neko to gotivi, neko ne...
Ni ja nisam neki fan takvog humora, ali mi se svidja to sto je pokusao da kaze ovom parodijom...:D

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod Kajtela, meni je ovde bas kul :cool:

MV5BMTI5NTY0MzcwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU3MzUxMQ@@._V1._SY317_.jpg

Kao klinac sam ga gledao nekoliko puta...:D

Meni se Bruno zgadio, mada ni Borat nije toliko blazi...
Potpuno te razumem...:mrgreen:
Covek fura svoj stil i neko to gotivi, neko ne...
Ni ja nisam neki fan takvog humora, ali mi se svidja to sto je pokusao da kaze ovom parodijom...:D
Kajtel je smooth operator...Kuliraža s onom cigarom u uglu usana ua pritom skoncentrisan i pravi planove za sve i svašta...Mada po men i su trebal i da uključe Rusku mafiju u celu priču na to je i upućivalo ono '''pravite veliku grešku što to radite'' reči rusa trgova dijamantima koga su orobili...

:bljak:

Da da u pravu si sto se tice iluzije ...demokratije ...

Lik je neka tobožnja opozicija i kritičar pokvarenog sistema,a upravo je produkt tog sistema.Setih ga se kako se majmunisao na Euroviziji pre nekoliko godina.Eurovizija je otelovljenje svega onog nakaradnog u današnjem društvu,a ovaj se u tu bulumentu kiča i banalnosti savršeno uklopio.Mada ga ne krivim ,čovek se dosetio kako da dođe do para.Mislim da ću preskočiti ovaj film, ma koliko bio dobar, upravo zbog Saleta Koena.

The Sunset Limeted

Volim ovakve filmove, filmove koji su puni dijaloga i jos vise mi se svidela tema(pre tri dana sam se raspravljao sa drugom oko Boga)
Dakle mnogo sam ocekivao i malo se razocarao, dijalozi mi se nisu svideli, malo koji ima poentu uglavnom su to bili dijalozi koji se uvek mogu cuti i koji nemaju nikakvu poenut, Npr. Film Ulicni psi ima bolje dijaloge(iako film nije zasnovan na njima, odnosno film ima i odlicnu radnju).
Jos jedna mana je kraj koji je solidnu uradjen(mogli su malo bolje da zavrse).
Sto se tice glume moj favorit je u ovom filmu bio Dzekson, iako se uopste ne slazem sa likom koga glumi tj sa stavovima koje zastupa. :D
7/10

Poslednja izmena:
The Sunset Limeted

Volim ovakve filmove, filmove koji su puni dijaloga i jos vise mi se svidela tema(pre tri dana sam se raspravljao sa drugom oko Boga)
Dakle mnogo sam ocekivao i malo se razocarao, dijalozi mi se nisu svideli, malo koji ima poentu uglavnom su to bili dijalozi koji se uvek mogu cuti i koji nemaju nikakvu poenut, Npr. Film Ulicni psi ima bolje dijaloge(iako film nije zasnovan na njima, odnosno film ima i odlicnu radnju).
Sto se tice glume moj favorit je u ovom filmu bio Dzekson, iako se uopste ne slazem sa likom koga glumi tj sa stavovima koje zastupa. :D
7/10

:eek: Ooo, oke, ukusi i sve to. Meni je ovaj film bio bas, bas dobar, odrzao mi je paznju samo tako, iako se nista spektakularno tu ne desava. Ali oseca se neki nemir, neka teskoba. Meni je ovaj film za ocenu 9/10, ali kao sto rekoh, ukusi... :D:mrgreen::mrgreen:

Hysteria (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1435513/
Neko je preporucio ovaj film ovde na temi, ili mozda na onoj drugoj hmmm...nije ni bitno :D Ko god da je to bio, hvala joj/mu (nesto mi se cini da je ipak neko zensko celjade preporucilo:D ). Lagan filmcic, zanimljiva tema, suptilan humor. Mozda su mogli neke elemente vise da naglase, da iskoriste, no dobro...i ovako je skroz korektan filmic, za opustanje.
Definitivno najsimpaticniji u filmu je lik koji tumaci Rupert Everet :D Njemu sam se par puta slatko nasmejala :D
Ocena 8/10

Hysteria (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1435513/
Neko je preporucio ovaj film ovde na temi, ili mozda na onoj drugoj hmmm...nije ni bitno :D Ko god da je to bio, hvala joj/mu (nesto mi se cini da je ipak neko zensko celjade preporucilo:D ). Lagan filmcic, zanimljiva tema, suptilan humor. Mozda su mogli neke elemente vise da naglase, da iskoriste, no dobro...i ovako je skroz korektan filmic, za opustanje.
Definitivno najsimpaticniji u filmu je lik koji tumaci Rupert Everet :D Njemu sam se par puta slatko nasmejala :D
Ocena 8/10

Bas... i ja mislim isto :)

The Sunset Limeted

7/10

Onda bi te mozda i ovo zanimalo,bas sad gledam :D

Confession_2011_series_logo.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back