Joliva
Aktivan član
- Poruka
- 1.549

Revolutionary Road (2008)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Revolutionary Road (2008)
aaaa boli me dok citam ovo
ni ne ljuti ni nista,samo boli.
ali predpostavljam da je to stvar sa klasicima. oni te dodirnu u sentiment, a to nemamo svi isto
knjiga i film su mi podjednako dobri. omiljeni u svakom slucaju. harper li posle ovoga nista nije napisala,al boli je uvo,druzila se okolo.
mada,ne znam dal ' ja imam pravo glasa, jer je mene Tom Sojer uvijek smar'o. svako ima svog tom sojera- nesto sto te smori nevidjeno,a svi to vole i pitaju "KAKO,KAKO" .a tven je faca ono,citati i to.al tom sojer...smor. mada onog amerikanca gotivim. ono, kad putuje kroz vrijeme tako nesto,dodje u englesku.imala sam strip dodushe,pa ne znam.vrh od crteza.on lijep i plav.
ok zanijela sam se malo
![]()
ovak'e naochare nadjoh u beogradu, rucno radjene, titanijum marka neka , 500 eura. ih ne bi mi bilo zhao,samo da ih imam![]()
konacno odgledah fiolm...posle duze pauze
![]()
Imitacija Zivota, Daglasa Sirka. Obavezno shtivo ,k azu neki.Majka me chitavog zivota smarala ovo da gledam jer, kako je ona samo plakala na ovo bla bla huanita mur, lana turner (merlin monro prije merlin monro),mahala dzekson
Enivejz, Sirk nije nasao na rauzmijevanje Holivudaodma' , jer su mnogi popljuvali njegove filmove kao pateticne,a tad je to polako izlazilo iz mode . Isto sa ovim filmom, u pochetku ga svi popljuvashe iako ove dvije valjda dobishe Oskare, al ' ostade kultni klasik . Kapiram sto ljudi plachu na ovo jer nas dira u " sentiment " onako...
pod a) budi majcinski instinkt- najgore sto mozes zamislit jes da te se scer odrekne i da vrcka u nekom striptiz klubu.
pod b)ono, jadni crnci. jasno je tebi sto bi neko passir'o. kad moze,zasto ne, zasto da bude diskriminisan i odbachen kad ne mora tako? al s druge strane...zao ti huanite maksimalno.i to jeste...imitacija zivota,right? zato, crnogorci ostali-prestanite sa ekavicom, porfavor.
...medjutim, meni ovo nije kap of ti. Lekcija kako treba praviti melodrame, ali ja nisam neki fan istih tako da, no tenks. Lana Turner vec u poodmaklim godinama ovdje,ljepsa no pola holivuda danas, Huanita se prepodobishe i presamicjuje u svakoj sceni,al dobra je,to tako treba,kapiram. Predugo za moj ukus,al posto je klasik,ne ocijenjujem. Prelijepa fotografija i rezija-film izgleda dosta moderno,kad se zanemare ocigledni studiji sa pocetka.I nostalgicno na neki nacin.Vidi se da je Sirk Evropljanin,jer nema onu studijsku reziju tipicnu, postavi dva lika u kadru ,da ameriken i gudbaj.
dakle, crnkjinja dolazi da bebisituje glumici u pokusaju. njeno dijete izgleda kao bijelo,posle krene da se pretvara da je bijelkinja i izmice joj kontroli. tu je i taj B plot,manje zanimljiv, sa Lanom Turner i Gavinom, o njenom probijanju u svijet glume, mocna scena sa onom reklamom i tad je sve svima bilo jasno.
![]()
Posto je klasik,da ne ocijenjujem![]()
Recimo da je takva ocena i od mene. Najgore od svega sto sam ocekivala senzaciju, kad ono... cvrc.The Artist je sladak filmic, onako kad ti se gleda romanticna komedija. Jeste predvidljiv ali mi nije smetalo previse. Slazem se da je film precenjen inace.. 7.5/10
http://2.***************/-riRvDtou_N8/T0jmZX21-OI/AAAAAAAADB8/e2OEx9cE0zs/s1600/just_go_with_it_2011_1024x768_245887.jpg
Solidna komedija,definitivno se gleda sama kada treba nesto da nas relaksira..Puna klisea i klasicne americke patetike,ali vari se,ne mogu reci da sam se smorila ili da sam izgubila "dragoceno" vreme...U svakom slucaju mnogo bolji od retadrdiranog Jack and Jill i ovde me je Adam manje nervirao...Malecka koja glumi cerku Jenniferinu je sjajna glumica,vec u par filmova sam je gledala i da napomenem da Nicole Kidman lici na pevacicu Romanu i to sve samo zato sto se toliko izoperisala da izgleda kao izbotoxirana baba.....
6.5-7/10
The Artist
![]()
Divan je9/10
I meni se ovaj film bas dopao. Ima onaj stari smek, pokrete, prenaglasenu facijalnu ekspresiju, bas kao u starim nemim filmovima. A muzika je odlicna. Bas sam uzivala gledajuci ga. Sjajna mi je sama ideja da snime nemi film u ovoj modernoj eri. Eto koliko mozes da se uzivis u pricu samo posmatrajuci glumu, bez i jedne izgovorene reci.
Meni se ni Just Go With It nije dopao - Adam Sandler je postao (uvek bio?) signal za komedije vrlo niskog kvaliteta i koeficijenta inteligencije.
Malecka je dobra. Glumila je prosle nedelje mladu Snesku u Once Upon a Time. Lici na Ginnifer kao da joj je cerka.![]()
iako obozavam Toma,taj film mi je skroz debilan![]()
Aha, došlo mi je da uzviknem Nemi film, to je budućnost!
Pravi film za ljubitelje filma.