Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brate smanji doživljaj...Ili si ti jedan od onih ultra mega četnika...Koji sa četništvom imaju veze ko marica s krivim ****...I ne poredi Čiču sa tim komunističkim otpadom zvanim Mladić...Moji su preci svi bili prvo solunski borci pa onda JVUO i prevrću se u grobu od takvih idiotskih povezivanja...
Geopolitika je čudo!Nikada ne reci nikada!Moj savjet ti je prijateljski,drugarski da odeš turistički u Republiku Srpsku,da upoznaš taj narod malo dublje u srž,ima se šta vidjeti,nije Bosna tolika čuka,promjenićeš mišljenje o svemu!Što se tiče doživljaja ja sam miran,samo pun iskustva pobratime...

Pa brate ako si ti talon za Srbina onda bolje da se svi udavimo u bari vode:lol:
I to me nervira kod vas...Regionalno i nacionalno vam je isto...Čoveče pun si izvrtanja i demagogije...:lol:
Jedan od mojih najboljih drugova je iz Hercegovine al normalan dečko ne izigrava neku veličinu...Mešaš provincijalizam i nacionalizam...

Pa brate ako si ti talon za Srbina onda bolje da se svi udavimo u bari vode:lol:
I to me nervira kod vas...Regionalno i nacionalno vam je isto...Čoveče pun si izvrtanja i demagogije...:lol:
Jedan od mojih najboljih drugova je iz Hercegovine al normalan dečko ne izigrava neku veličinu...Mešaš provincijalizam i nacionalizam...
Što ,zar imam rogove?Sad sam i demagog!Pa jesmo se borili za demokratski parlamentarizam?Sad pročitaj postove od početka pa ćeš vidjeti da te nigdje ne vređam do onoga trenutka kada nisi počeo ti mene na "nacionalnoj "osnovi,inače to je šala u pitanju!Ne kontaš ni humor ljudi sa one strane Drine!:D Pa jel ja izgravam veličinu?Ne znam zašto ti smeta što pričam o srpskim žrtvama.Da vidiš tek kakve sam srbadije sreo u Kanadi i Americi,za mene bi rekao da sam umjereni liberal!

Urban je relativna stvar,najbolje sam se proveo po seoskim žurkama.:D Imao sam posla sa crnim ciganima ali sa doktorima nauka i niko mi nikada nije rekao da sam izašao ispod kamena,**** taj urbanizam ako cijeli život nisi izašao iz Beograda!Putuj pobratime,samo putuj pa ćeš vidjeti u kakvoj vukojebini živiš!

In Time http://www.imdb.com/title/tt1637688/

bas dobar film od mene 9/10
dao bi mu 10 ali nije mi se svidelo ono na kraju kad ukradu onolko vreme a nisu sami sebi bar neku godinu napunili
ja bi najverovatnije zavrsio karijeru brzo posle 25-te kao onaj iz big benga :)

in_time_mother_clara_wife_michelle_and_daughter_sylvia_played_by_sasha_pivovarova_bella_heathcote_and_amanda_seyfried.jpg

Ideja za ovaj film je sjajna, i prvih 15ak minuta su super...e posle je to jedna besmislena, pateticna jurnjava. Glumu ne zelim ni da komentarisem. Ovaj film mi je u rangu onog Limitless, mozda malo losiji. Dobre ideje, ali nisu dobro realizovane i nije iskoriscen pun potencijal tih ideja. Povrsno, plitko. Ja sam mu dala ocenu 5/10.

Inherit the Wind (1960) - http://www.imdb.com/title/tt0053946/

inher1.jpg

Courtroom drama
je žanr.
Radnja: čuveno sudjenje profesoru koji je predavao teoriju evolucije
u nekoj fundamentalistčkoj vukojebini na americkom midwest-u.
Gluma je karakteristicna za to vreme, melodramatična,
sa neizbežnom uber ljubaznošću u društvenim interakcijama.
Opet ove starine, i pored toga sto su glumili likove koji su maltene karikature,
pokazuju da ih strast nije napustila, a dijalozi su nabijeni tenzijom i nekim,
da ga tako nazovem, (dated) zastarelim humorom.
Gledljivo.

Trivia. Ima jedan smekerski trenutak kada Džin Keli
uleće u kadar u prvom planu i pali pljugu na uličnoj svetiljci.
Tako nešto nisam video u modernom Hollywood - u.
Isparilo iz bivstvovanja...

8/10 od mene.

Poslednja izmena:
Hysteria
http://www.imdb.com/title/tt1435513/

Osamdesete godine devetnaestog veka, Hju Dansi kao idealističan lekar, Džonatan Prajs kao lekar-biznismen koji leči žensku histeriju, i Rupert Everet kao bogati i ekscentrični pronalazač...
Film je vrlo predvidljiv, ali to ne znači da nije prijatan za gledanje, i često smešan (iako je humor forsiran). Pitka limunada sa golicljivom temom - nastanak vibratora. Bolje gledati ovo nego neku američku romantičnu komediju, ali više od toga ne nudi - nedostaje mu ona prava iskra. 7/10

6a00e54f7ccc7a88330168e8ab80b2970c-800wi

hysteria-movie-image-01.jpg

To Kill a Mockingbird (1962) - http://www.imdb.com/title/tt0056592/

To%20Kill%20a%20Mockingbird.jpg

Odgledah ovo.
Ne kapiram nista. Ni kultni status... status klasika what eva'.
Prvi deo filma kao da je ispao iz romana Marka Tvena.
Sudjenje... pfff. Znam da je deep south, ali svi likovi
kao da pate od daunovog sindroma.
Mis'im ovaj film je nastao 6, 7 dina posle 12 gnevnih ljudi,
koji je valjda postavio neke standarde, makar za taj deo filma u sudnici...
Necu da ga ocenjujem bas zbog statusa klasika.
Ne svidja mi se...

Crazy Stupid Love - jer mi se gledalo nesto onako opusteno da iskljucim mozak skroz.

http://2.***************/-k7ZZEY8b7HI/TkyQE8nkEyI/AAAAAAAAIAU/DQf2gxAY1bw/s1600/crazy-stupid-love1.jpg
Ok je filmic, bolji od proseka sto se tice komedije ovog tipa, verovatno zbog odlicne glume... par puta sam se bas slatko nasmejala. 8/10
Emma Stone je bas cool, luda i zanimljiva. :) Glumica mi postaje simpaticnija svakim filmom.

Battleship - 7,5/10.

Dopao mi se pocetak. Opustena komedija. Tek kasnije pocinje akcioni deo. Soundtrack je savrsen AC/DC. Preskocili su Rihannu na srecu. :D

Efekti su ok. Ekipa glumaca na nivou zadatka Alexander Skarsgard, Liam Neeson, Tadanobu Asano. Taylor Kitsch, Brooklyn Decker bolji nego sto sam ocekivao, a cak mi je i Rihanna bila sasvim ok. Bolje glumi nego sto peva. :D

Moze opusteno da se gleda. :D

Livide (2011) 8/10 (3) F
izbacili su novo ostvarenje,novo djelo ili zlodjelo...Svi koji su gledali À l'intérieur znaju o čemu se radi,dakle nije za svakoga,stavio sam F u smislu festivalac da ne bi opet neki zalutali blokbaster kokice preživač pogledao ovo čudo pa ostao zbunjen u smislu šta je ovo *ebote?!Izolir traka i atomska?!U pitanju je čistokrvni horor,jedna čudna priča o vampirima,kamera fenomenalna,atmosfera gotovo pa prži po ušima,sve to u globalu ostavlja solidan pečat.Iako sam se nagledao dosta smeća i B produkcije u jednom trenutku sam pomislio šta je ovde festivalski,međutim prevario sam se,ovo ostvarenje definitvno ima dušu,Alexandre Bustillo i Julien Maury su napravili solidan horor,ne tako upečatljiv,orginalan i brutalan kao À l'intérieur ali svakako vredan gledanja.

Crazy Stupid Love - jer mi se gledalo nesto onako opusteno da iskljucim mozak skroz.

http://2.***************/-k7ZZEY8b7HI/TkyQE8nkEyI/AAAAAAAAIAU/DQf2gxAY1bw/s1600/crazy-stupid-love1.jpg
Ok je filmic, bolji od proseka sto se tice komedije ovog tipa, verovatno zbog odlicne glume... par puta sam se bas slatko nasmejala. 8/10
Emma Stone je bas cool, luda i zanimljiva. :) Glumica mi postaje simpaticnija svakim filmom.

meni je crazy stupid love jedna od najdosadnijih komedija ikada :D

jack-and-jill-poster.jpg

Kud pogledah ovaj film,drugarica mi je rekla kako je super i ja kao ajde...Film je skoro pa totalno tragican..Adam je totalno neubedljiv kao zena,a i boga mi i kao muskarac,dakle,los glumac....fore su 90% glupave i ne kapiram sta je jednom Al Pacinu trebalo da glumi u ovakvom filmu...
3/10

haywire_poster-uk-2.jpg

Gomila poznatih glumaca na jednom mestu...Dinamican film,ali isto tako i vrlo konfuzan i zapetljan...Poprilicno slab utisak je ma mene ostavio....
6/10

To Kill a Mockingbird (1962) - http://www.imdb.com/title/tt0056592/

To%20Kill%20a%20Mockingbird.jpg

Odgledah ovo.
Ne kapiram nista. Ni kultni status... status klasika what eva'.
Prvi deo filma kao da je ispao iz romana Marka Tvena.
Sudjenje... pfff. Znam da je deep south, ali svi likovi
kao da pate od daunovog sindroma.
Mis'im ovaj film je nastao 6, 7 dina posle 12 gnevnih ljudi,
koji je valjda postavio neke standarde, makar za taj deo filma u sudnici...
Necu da ga ocenjujem bas zbog statusa klasika.
Ne svidja mi se...

Film je i radjen po romanu "Ubiti pticu rugalicu" od Harper Li (inace je dobila Pulicera bas za taj roman). Knjiga je divna, mislim da je konacno i uvrscena kod nas u lektiru za osnovnu skolu. Radnja romana je smestena u tridesete godine. Hvala ti sto si postavio ovaj film, bas zelim da ga odgledam. Kapiram da film nije uspeo da prenese sve ono sto je u knjizi, jer realno do sad to ni jedan film nije uspeo :D Zato knjigu u sake, nakon citanja ces sigurno promeniti misljenje :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back