Rick Deckard
Primećen član
- Poruka
- 883
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rebel Without a Cause
![]()
određena doza dinamike i malo klišeizirana no univerzalna tema, deluje kao ovi tnejdž haj skul filmovi koji se snimaju pedeset godina posle samo malo ozbiljnije. amerikanci su izgleda odavno znali šta žele da prodaju publici. avanturica za omladinu. ne znam, nemam realan stav. mada naravo din, jel treba da onanišem...?? ok. 6/10
Source Code (2011)
http://www.imdb.com/title/tt0945513
6/10
Slichna pricha ponavljanja kao Groundhog Day shto neko primeti ranije na forumu.
Mislim da je ovaj bolji film, ali nije originalan, ide jako u nauchno fantastichne dimenzije,
relativnost vremena i toka priche se po meni ne podudaraju.
Tako da kraj filma je trebao da bude bolje osmishljen i da bude nov i nepredvidim,
da bi ovaj film uspeo vishe od 8ice od mene da dobije.
Hjuston je stvarno bio talentovan a Bogi je legenda uvek...
Snimano na prelepim lokacijama s prelepim glumicama,prava štreta što nije u boji...Vrlo šaljivo baš se nasmeješ u nekim trenucima...10/10Capitão Nascimento: [shouting, rubbing the student's face in the blood-soaked body of a dead drug dealer] Put your face here. Put your face here. You see this, you see this hole right here? Who killed this guy here? WHO KILLED THIS GUY HERE?
Student: [stuttering in fear] I didn't see it...
Capitão Nascimento: You didn't see OF COURSE YOU SAW IT. SAY IT! SAY IT!
[he starts slapping the student in the face]
Capitão Nascimento: SAY IT! Who killed this guy here? WHO DID IT?
Student: [crying] I-it was one of you...
Capitão Nascimento: [shouting] THE **** "One of you"! THE **** "One of you"!
[slaps the student again]
Capitão Nascimento: YOU killed this guy here.
[slaps him again]
Capitão Nascimento: You faggot. It's you who help fund this shit
[slaps him again]
Capitão Nascimento: . You ******* pothead! You shit! All of this shit happens because of you.
Capitão Nascimento: [releasing and kicking the student] We come up here to clean this mess you make, you faggot!

ako ga vara sa branimirom popovicem,onda je potpuno razumijem![]()
Ne znam treba bre snimiti film sve kontra...Ima na YT ceo film. Sad gledam Budva na pjenu od mora...Aha![]()
Ne znam treba bre snimiti film sve kontra...Ima na YT ceo film. Sad gledam Budva na pjenu od mora...

... koji je ovo padež? mislim kome chemu?... gde?... moze neko objasnjenje...![]()
http://www.prva.rs/sr/program/serija/story/15969/Budva+na+pjenu+od+mora.html
Nije greška, to je tako namerno, a ima neko lokalno značenje ovo na pjenu od mora, kao došli i nastanili se odma na pjenu od mora toliko daleko od istog. Što bi mi rekli došli sa strane i udmah bi da žive u centru.
- Oh thank you sir, thank you sir, hail Caesar and everything, sir...... aha... sad ima nekog smisla, inace bih ostao zbunjen kakvom su deklinacijom od Budve na morskoj pjeni dosli do Budve na pjenu od mora...
... hvala na objasnjenju...
edit. a da- Oh thank you sir, thank you sir, hail Caesar and everything, sir...

Tropa De Elite (2007) - Sigurno je 1000 puta spomenut, ali ja sam ga tek juče odgledao.
Po meni, 10/10...inače sam fasciniran favelama, tako da me je ovaj film u paketu sa Cidade de Deus (2002) zaista oduševio.
Odlična gluma u prvoj sceni ulaza BOPE u favele.
Mislim na ispitivanje onog studenta:
:
Zato ja ne volim svakome preporučivati azijate pogotovo ako je u pitanju unikatno zabavan slešer!DREAM HOME mi je pružio više zabave i bacio mi više kezova na facu od većine 'ozbiljnih' filmova koje videh u poslednje vreme i o kojima me pomalo i mrzucka da pišem.Sve ono što američki slešeri samo obećavaju, u gimik-zapletima, na posterima, u trejlerima, u hintovima, ali nikad, nikad ovako pošteno i momački ne isporuče - DREAM HOME pruža u zaista u respektabilnim količinama.Scenario pokazuje zaista za kineze rijetko viđene doze zločestog duha i mudrolija na mikro-planu, a režija je takođe nenadrkana, elegantno jaka, i sa sigurnošću mogu da tvrdim da će se o ovom mladom reditelju tek čuti.Ipak je ovo žanr japanaca,gdje su najjači,zato ovaj film u produkciji Hong Konga ima veću draž!Prije svega napomena da ga slučajno ne pomješate s Dream house..Dream home i Dream house nije isti film!Vjeruj mi ja kada dam 3+ za neko ostvarenje ne stavljam ga slučajno,kritičari su ovaj slešer ocjenili za jedan od bojih u 2010,za mene toliko dobar nije ali svakako me zabavio!Emihs, imam Dream House, skinut pre neko veće, znači glupost?
Aha![]()
Ne znam treba bre snimiti film sve kontra...Ima na YT ceo film. Sad gledam Budva na pjenu od mora...

. primjecen michael shannon u cameu i tilda swinton u manjoj ulozi.I dalje,dobar. jason lee