AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
**** te kruz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni kinezi sa brutalnosti preteruju ko španci sa seksom...
ide Zajedno na listu filmova koje definitivno treba pogledati![]()
Da, da...Oba zapažanja su tačna..Uopšte svi azijati preteruju s brutalnošću...Kao da sama sebi postaje svrhaMeni kinezi sa brutalnosti preteruju ko španci sa seksom...
Oba zapažanja su tačna..Uopšte svi azijati preteruju s brutalnošću...Kao da sama sebi postaje svrha
Meni kinezi sa brutalnosti preteruju ko španci sa seksom...

Mada oni preteruju i u sexualnoj explicitnosti...Španci su za njih male bebe
Volim da pogledam i dobar erotski film ako eksplicitne scene imaju smisla, npr Neverna zena, ubij me nežno, pa cak i profeorka klavira koja eto nije za svakog, ali ne samo banalnost bez preke potrebe.
Naravno nismo mi puritanci...Al neke stvari su ipak preslobodneVolim da pogledam i dobar erotski film ako eksplicitne scene imaju smisla, npr Neverna zena, ubij me nežno, pa cak i profeorka klavira koja eto nije za svakog, ali ne samo banalnost bez preke potrebe.
Naravno nismo mi puritanci...Al neke stvari su ipak preslobodne
ako ti ikad bude trebalo drustvo ,iam just a phone call awayVolim da pogledam i dobar erotski film ako eksplicitne scene imaju smisla, npr Neverna zena, ubij me nežno, pa cak i profeorka klavira koja eto nije za svakog, ali ne samo banalnost bez preke potrebe.

ako ti ikad bude trebalo drustvo ,iam just a phone call away
posle filma mozemo natene da razmenjujemo...utiske![]()

) svo to preterivanje u azijskim filmovima ! Granice njihovog poimanja tabua u odnosu na ostatak sveta ,daleko su vece ...tolerancija na sve moguce ( kako ih mi dozivljavamo ) gadosti ,opet je mnogo izrazenija ,i eto odgovora na sve nase nedoumice !