Verbal_Kint
Iskusan
- Poruka
- 5.339
Nego, kako pošten čoek poput mene da pogleda Duke of Burgundy kad ga nema ni na torentima nit u nekom domaćem bioskopu? Je l' treba da idem u Makedoniju da ga gledam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je gornji nick na pasivnom ignore. ne moram da pisem zasto,
...ipak nisam...čitaš ti, i prijavljuješ komentare. Ne razumeš, glup si.
Što ga nema ni na Festu je posebna uvreda.

Možda zato što vredi?
FEST ima iz budžeta obezbeđenih 300 iljada evra...kako oni to utroše ja ne znam.

Emihse, hvala na ovoj divnoj preporuci. Gledaće se čim me uhvati napad crnog čoveka.Broj 55 (2)
http://www.imdb.com/title/tt2993698/?ref_=fn_al_tt_1
![]()
Hrvatski ratni film?Treba li dalje da pišem?Zna se šta vas čeka-četnici u raznim formama orgazma,bradati,ošišani,specijalci,ovo,ono...
Šta očekivati od tisućljetne kulture i istorije gdje je Oluja najveći državni praznik a Vukovar najveća vojna pobjeda u istoriji/historiji?Pitam se jel postojala Hrvatska prije četnika ili se kod Hrvata sve vrti oko Srba i četnika?Sve počinje i završava...
Kako god,da ne palamudim o srpsko-hrvatskim odnosima osvrnuću se na film najobjektivnije što budem mogao.
Dakle ovaj po mnogim kritičarima najbolji hrvatski ratni film ikada pravljen je zapravo pravi ratni-ratnohuškaški film a ne antiratni film kako sam u početku zamišljao.
Ne razlikuje se puno dakle od Američkog snajperiste ako gledamo baznu osnovu,s tehničke strane korektan,sa glumačke prosjek.Sve ostalo mi djeluje previše usiljeno,bez emocija...samo čistokrvno rokanje.
Šta je ovaj film zapravo trebao pokazati pitam se?Lepa sela lepo gore ne predstavlja najveći domet srpske kinematografije ali je za ovo čudo remek djelo prvog reda.
Ako imate muda i dovoljno hrabrosti da gledate skoro dva sata neprekidnog besomučnog ubijanja onda je ovo film za vas,ako ne onda slobodno preskočite.
Ja sam morao da ovjerim najbolji ratni film susjeda pa makar hodao slijep...eto tako!
Ako je nekome dosadno, pocinje film Levijatan na 1 RTS u 00:15h
...ipak nisam...čitaš ti, i prijavljuješ komentare. Ne razumeš, glup si.
27 ica je pre par dana prijavila nekog forumasa, zbog, kako je naveo ,,pozivanja na nasilno rusenje demokratski izabrane vlasti''.
Tako da bi ti bilo bolje da biras reci jer ocigledno je u pitanju vrstan poznavalac, ustavnog, krivicnog i drugih grana prava. Ja se samo nadam da osecaj gadjenja koji ja dozivljavam dok na tv gledam njegove idole, jos nije inkriminisan u kz. Ako i osecaj gadjenja, bez ikakvih nasilnih pretenzija, proglase krivicnim delom, ja stvarno ne znam kuda i kako. Ostaje mi tada jedino lobotomija...
ko nije sposoban da se izrazi a da ne krsi pravilnik foruma ne treba ni da postoji na forumu. znam da je za ovog nicka/klona to malo komplikovano, ali tako je
gadjenje? hm, pa i zaba se vadja gadi kada vidi bistru vodu.
postoji filmski zivot i izvan usa. ha, ha, ha
Ајд полако...
sto se trtis gde ti nije mesto, sam si kriv.
jesi ziv, al si kriv, ko krivi ....kivi
..........Ja se samo nadam da osecaj gadjenja koji ja dozivljavam dok na tv gledam njegove idole, jos nije inkriminisan u kz. Ako i osecaj gadjenja, bez ikakvih nasilnih pretenzija, proglase krivicnim delom, ja stvarno ne znam kuda i kako. Ostaje mi tada jedino lobotomija...

Velebite, znaš da si mi drag čoek, ali u lošim vremenima kad se ljudi prozle najbolje je talasati u gomili.Nije sad da ja zagovaram kukavičluk, ali ...![]()
У праву си, знам.
То ја мало драмим и претерујем, иначе се скроз усхитим и задрхтим када видим те људе.Све су то поштени људи, домаћини, доктори, магистри...
Но, да се вратимо на филм.
Ако неко има препоруку за неки филм у коме има пуно снега, нека авантура али без оног холивудског претеривања, нека јави. Сад сам нешто у том фазону, неке бараке ,колибе, усамљена места...

A ja mudrujem.
Nego sigurno si gledao, film je neka krimi drama bez dubljih vrednosti, ali sibirske pustinje i samoće koliko želiš - Transsiberian (2008) http://www.imdb.com/title/tt0800241/
Standardno dobar Ben Kingsli, Vudi Harelson itd.
Vidim da te taj Bastiani dobro naguzio, čim si prešao i na drugu temu da nastavljaš raspravu.Evo ga još jedan idiot, Bastiani dobija kolegu. Sad pod ruku da se uhvatite kao što i priliči dvojici idiota.