Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nije bas
zvjagincev, kao i svaki pravi gospodin, ima par rediteljskih, gospodskih manira koji ga razlikuju od seljaka ko sto su dragojevic i ostala bagra..
neke stvari su iskarikirane do besvijesti, one biblijske reference su smijesne, ko i scene s vladikom, gradonacelnik je sautparkovski komican (mada to u vakim zemljama nije daleko od istine, isto nije to onaj zapadni high-level PR)..
ali

da citiram Batu - ''bolji je on od toga''
(ili bas nije ovako islo)

- - - - - - - - - -

to jest ili sto bi se reklo TJ
ima tu odlicnih stvari.. ali mnogo sam bolji u nabrajanju losih... citaj -- HEJTER

uh, kol'ko lagujem

verbale, meni gugl i download iskustvo govori da je poslednja sansa da nadjes neki film da kucas ''ime filma video online''. Ako ga tako ne nadjes, pored nekih mrtvih torenta i foruma, onda nista :lol:
ali za ove manje novije filmove prije traganja provjeri dvd/bluray date release.. posto uvijek kasnije pocnu da stancaju takve filmove.. valjda im treba vise vremena da skupe pare

Broj 55 (2)
http://www.imdb.com/title/tt2993698/?ref_=fn_al_tt_1
25-8-2014_13_51_43_broj55.jpg

Hrvatski ratni film?Treba li dalje da pišem?Zna se šta vas čeka-četnici u raznim formama orgazma,bradati,ošišani,specijalci,ovo,ono...
Šta očekivati od tisućljetne kulture i istorije gdje je Oluja najveći državni praznik a Vukovar najveća vojna pobjeda u istoriji/historiji?Pitam se jel postojala Hrvatska prije četnika ili se kod Hrvata sve vrti oko Srba i četnika?Sve počinje i završava...
Kako god,da ne palamudim o srpsko-hrvatskim odnosima osvrnuću se na film najobjektivnije što budem mogao.
Dakle ovaj po mnogim kritičarima najbolji hrvatski ratni film ikada pravljen je zapravo pravi ratni-ratnohuškaški film a ne antiratni film kako sam u početku zamišljao.
Ne razlikuje se puno dakle od Američkog snajperiste ako gledamo baznu osnovu,s tehničke strane korektan,sa glumačke prosjek.Sve ostalo mi djeluje previše usiljeno,bez emocija...samo čistokrvno rokanje.
Šta je ovaj film zapravo trebao pokazati pitam se?Lepa sela lepo gore ne predstavlja najveći domet srpske kinematografije ali je za ovo čudo remek djelo prvog reda.
Ako imate muda i dovoljno hrabrosti da gledate skoro dva sata neprekidnog besomučnog ubijanja onda je ovo film za vas,ako ne onda slobodno preskočite.
Ja sam morao da ovjerim najbolji ratni film susjeda pa makar hodao slijep...eto tako!
Emihse, hvala na ovoj divnoj preporuci. Gledaće se čim me uhvati napad crnog čoveka.

Vidim ovi slepci sa našeg prava da vidimo sve, stavili Levijatan posle ponoći. Doduše od javnog glasila Vlade rs i Tonija Blera nisam ni očekivao nešto normalno.

...ipak nisam...čitaš ti, i prijavljuješ komentare. Ne razumeš, glup si.

27 ica je pre par dana prijavila nekog forumasa, zbog, kako je naveo ,,pozivanja na nasilno rusenje demokratski izabrane vlasti''.

Tako da bi ti bilo bolje da biras reci jer ocigledno je u pitanju vrstan poznavalac, ustavnog, krivicnog i drugih grana prava. Ja se samo nadam da osecaj gadjenja koji ja dozivljavam dok na tv gledam njegove idole, jos nije inkriminisan u kz. Ako i osecaj gadjenja, bez ikakvih nasilnih pretenzija, proglase krivicnim delom, ja stvarno ne znam kuda i kako. Ostaje mi tada jedino lobotomija...

27 ica je pre par dana prijavila nekog forumasa, zbog, kako je naveo ,,pozivanja na nasilno rusenje demokratski izabrane vlasti''.

Tako da bi ti bilo bolje da biras reci jer ocigledno je u pitanju vrstan poznavalac, ustavnog, krivicnog i drugih grana prava. Ja se samo nadam da osecaj gadjenja koji ja dozivljavam dok na tv gledam njegove idole, jos nije inkriminisan u kz. Ako i osecaj gadjenja, bez ikakvih nasilnih pretenzija, proglase krivicnim delom, ja stvarno ne znam kuda i kako. Ostaje mi tada jedino lobotomija...

ko nije sposoban da se izrazi a da ne krsi pravilnik foruma ne treba ni da postoji na forumu. znam da je za ovog nicka/klona to malo komplikovano, ali tako je

gadjenje? hm, pa i zaba se valjda gadi kada vidi bistru vodu.

postoji filmski zivot i izvan usa. ha, ha, ha

Poslednja izmena:
..........Ja se samo nadam da osecaj gadjenja koji ja dozivljavam dok na tv gledam njegove idole, jos nije inkriminisan u kz. Ako i osecaj gadjenja, bez ikakvih nasilnih pretenzija, proglase krivicnim delom, ja stvarno ne znam kuda i kako. Ostaje mi tada jedino lobotomija...

Velebite, znaš da si mi drag čoek, ali u lošim vremenima kad se ljudi prozle najbolje je talasati u gomili.Nije sad da ja zagovaram kukavičluk, ali ...:mrgreen:

Velebite, znaš da si mi drag čoek, ali u lošim vremenima kad se ljudi prozle najbolje je talasati u gomili.Nije sad da ja zagovaram kukavičluk, ali ...:mrgreen:

У праву си, знам.
То ја мало драмим и претерујем, иначе се скроз усхитим и задрхтим када видим те људе.:D Све су то поштени људи, домаћини, доктори, магистри...

Но, да се вратимо на филм.
Ако неко има препоруку за неки филм у коме има пуно снега, нека авантура али без оног холивудског претеривања, нека јави. Сад сам нешто у том фазону, неке бараке ,колибе, усамљена места...

У праву си, знам.
То ја мало драмим и претерујем, иначе се скроз усхитим и задрхтим када видим те људе.:D Све су то поштени људи, домаћини, доктори, магистри...

Но, да се вратимо на филм.
Ако неко има препоруку за неки филм у коме има пуно снега, нека авантура али без оног холивудског претеривања, нека јави. Сад сам нешто у том фазону, неке бараке ,колибе, усамљена места...

A ja mudrujem.:lol:

Nego sigurno si gledao, film je neka krimi drama bez dubljih vrednosti, ali sibirske pustinje i samoće koliko želiš - Transsiberian (2008) http://www.imdb.com/title/tt0800241/
Standardno dobar Ben Kingsli, Vudi Harelson itd.

A ja mudrujem.:lol:

Nego sigurno si gledao, film je neka krimi drama bez dubljih vrednosti, ali sibirske pustinje i samoće koliko želiš - Transsiberian (2008) http://www.imdb.com/title/tt0800241/
Standardno dobar Ben Kingsli, Vudi Harelson itd.

Нисам гледао, имао сам намеру давније, али ми је измицао. Узећу у обзир.

Evo ga još jedan idiot, Bastiani dobija kolegu. Sad pod ruku da se uhvatite kao što i priliči dvojici idiota.
Vidim da te taj Bastiani dobro naguzio, čim si prešao i na drugu temu da nastavljaš raspravu.

Mada se u tvom slučaju rasprava svodi samo na to ko može više puta da ponovi "idiot", i sl. Što meni lično ne smeta, pošto je lakše a i konciznije da kažem da si praznoglava budaletina, a tvojim kvaziintelektualnim proseravanjima po forumu se svakako ne bih bavio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back