gost 303160
Domaćin
- Poruka
- 3.630
@Igy, oduševićeš se.Ja sam se smejao do suza, toliko je film uvrnut, fore su toliko idiotske da prerastaju u suprotnost.Film je stvoren da bude opičen na kvadrat, totalno politički i na drugom planu nekorektan.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Igy, oduševićeš se.Ja sam se smejao do suza, toliko je film uvrnut, fore su toliko idiotske da prerastaju u suprotnost.Film je stvoren da bude opičen na kvadrat, totalno politički i na drugom planu nekorektan.![]()

Dumb and Dumber To (2014) http://www.imdb.com/title/tt2096672/
I tako, vratili su se 20 godina kasnije.Film je u istom duhu kao kec.Oko 1h 45 minuta urnebesnog, otkačenog, humora.Šta reći, nadmašili su Bivisa i Batheda.
Preporuka.

Tek ćeš da pobeliš dok budeš gledao.kace bre ovaj leviatan ruski, pobeleh..

Odgledah sinoc ovo:
Meni zaista nije jasno nista, pa ako je neko gledao, neka ukratko objasni, jer apsolutno ne razumem trip ovog reditelja.

Sjajno, svaka cast na otkricu koje makar malo razjasnjava film
Mada i dalje ostaju neke stvari poprilicno cudne i nerazjasnjene, ali eto, ocigledno je ta biblijska prica osnovni motiv filma.
i drugi put The Drop (2014)
7/10
Bob i Marv rade u lokalu koji je nekada bio u Marvovom vlasništvu, a sada služi kao paravan Čečenima (novim vlasnicima) koji tu s vremena na vrijeme ostavljaju prljavi novac.
Gdje su velike pare tu su i problemi, pa kada se na to dodaju neraščišćeni računi iz prošlosti, dobijamo solidan zaplet za ovaj film.
Hardi standardno dobar, i sasvim korektan oproštaj od Tonija Soprana.
Dumb and Dumber To (2014) http://www.imdb.com/title/tt2096672/
I tako, vratili su se 20 godina kasnije.Film je u istom duhu kao kec.Oko 1h 45 minuta urnebesnog, otkačenog, humora.Šta reći, nadmašili su Bivisa i Batheda.
Preporuka.

(((
A i prija gledati povremeno filmove sa neengleskog govornog područja...9/10
pogledao juce. to je sto je, film koi nema nikakve filozofske ili naucne ambicije