Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shootemup-1.jpg

Jedan od najglupljih filmova koje sam gledao.
Ali veoma uspesan u smislu: toliko glupo da je smesno. :)
Ako nista drugo, glumi Monika.

Slazem se

MaradonabyKusturica-1.gif

Dobar,dja mi se!

night-on-earth.jpg

E odgledah ovaj film poslije duzeg vremena, sjecam se da je Quiet Rebel preporucilaa bas davno a i bilo je jos ljudi sto su rekli da je film sjajan.
I jeste sjajan film, jedan od originalnijih sto sam gledao.
5 odvojenih prica, prica o smornom nocnom zivotu taxista sirom svijeta (otuda i naziv pretpostavljam)
glupo mi je bilo ono na pocetku u Los Andjelesu, na kraju kad je Victoria pitala Corky oce li da se oproba u glumi a ova kao neeee, moj san je da budem mehanicar, a :roll: u pic materinu, to ni petogodisnjak ne bi progutao , ili jos je jace u N.Y., zaposlio se taxista koji niti zna da vozi, a ne zna ni grad, a i engleski mu je bas slab :DD A ko zna, mozda je jarmusch htio da pokaze koliki su ameri debili :DD
ostalo je sjajno,jarmuschovi kadrovi su sjajni, dijalozi takodje, drze paznju iako se na prvi pogled cini da je film smor
e i ono sto mi se svidja je zreliji humor , benigni i njegov sex s ovcom :lol:

Poslednja izmena:
Po čemu je to Sin City sličan ovom, i kako je to bolji?
има добру акцију, одличну глумачку екипу , моћне улоге,
занимљиве дијалоге, доста хумора, црног хумора,
има сурове згодне девојке :lol: :super:
снимљено на сјајан и оригиналан начин ,кадрови и монолози вуку те да гледаш даље,
хммм...нема иритантни почетак, има добар крај . . .
иначе су истог жанра, + главни ликови нису обични људи, него неки подземни јунаци врло способни за убијање :)
то значи да се слажемо:)

Vidim da se pljuje Big Lebowski - pa ako neko zeli da uletimo u beef - samo napred.Jedna od najboljih komedija iz 90'.U zivotu mi se samo jos jednom desilo da se presamitim od smeha gladajuci film,a to je kada sam gledao Cetiri Sobe...

Nezaboravni likovi Duda,Voltera,Donija,Nihilista i legendarnog Hezusa Kvintane ...

Evo jedne fore -

The Dude -Chink (*tabu izraz za Kineza) mi se popisao na tepih ...

Walter ispravlja Duda - Mislim da je korektan izraz Azijski Amerikanac (Asian American)

The Dude - Koga briga Voltere,ne pricamo o liku koji je gradio prugu (*kinezi su bili glavna radna snaga u izgradnji pruge koja je povezivala Istocnu i Zapadnu obalu)

Ovakvih fora ima mali milion -

The Big Lebowski - Kultni film 90'

10/10

Vidim da se pljuje Big Lebowski - pa ako neko zeli da uletimo u beef - samo napred.Jedna od najboljih komedija iz 90'.U zivotu mi se samo jos jednom desilo da se presamitim od smeha gladajuci film,a to je kada sam gledao Cetiri Sobe...

Nezaboravni likovi Duda,Voltera,Donija,Nihilista i legendarnog Hezusa Kvintane ...

Evo jedne fore -

The Dude -Chink (*tabu izraz za Kineza) mi se popisao na tepih ...

Walter ispravlja Duda - Mislim da je korektan izraz Azijski Amerikanac (Asian American)

The Dude - Koga briga Voltere,ne pricamo o liku koji je gradio prugu (*kinezi su bili glavna radna snaga u izgradnji pruge koja je povezivala Istocnu i Zapadnu obalu)

Ovakvih fora ima mali milion -

The Big Lebowski - Kultni film 90'

10/10

Upraznjavam idopoklonstvo ovom filmu,
prokleto remek djelo.
Mislim da su vecina onih koji ne vole
Lebowskog najobicniji snobovi.

Poslednja izmena:
Upraznjavam idopoklonstvo ovom filmu,
prokleto remek djelo.
Mislim da su vecina onih koji ne vole
Lebowskog najobicniji snobovi.

Amen,my bradr

Scena kada Duda dovuku pred Shefa murije onog okruga van LA - i on krene rutinski da mu pretrazuje novcanik zbog dokumenata i pronalazi onaj crtez koji je nacrtao Ben Gazara - coveculjka sa ogromnom erekcijom :hahaha: - ja ne znam,ako to nije smesno - sta je - i sledeca scena kada ga pogadja soljom u glavu :rotf::rotf::rotf:

Jedino da mi odstrane pola mozga pa da se ne nasmejem na to ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back