BuTcheRtattoo
Primećen član
- Poruka
- 757
Big Lebowski sjajan film
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
film je sjajan!!
Memento, posebno kraj =![]()
http://www.imdb.com/title/tt0209144/
E stvarno mnogo veeeeca ocjena na imdb-u nego sto bi trebalo da bude, po mom misljenju..
Interesanto odradjeno, rezija drugacija od one na koju smo navikli i to je +..
kraj zvani "pusti me da umrem".. kraj je gori nego u "IIII covek"-u
![]()
borat- potresna ljubavna prica o neshvacenom kazahstanskom novinaru zanesenom sjajem nedostizne silikonske heroine.....Dajte mi neki film da bude ljubavna drama..
Big Lebowski sjajan film
Dajte mi neki film da bude ljubavna drama..
film je sjajan!!
------------па није нешто...... имао сам утисак да се баш одужио много,
онда иде 1 добра епизода бежања
и на крај масовно убијање и сцена са псом и кофером. .
Goodfellas - 8/10 добар филм, одлична глума, 1 од најбољих мафијашких филмова, неке сцене су баш упечатљиве
LA Confidential 9/10 -
Rear window 8/10 препоручујем и oвај , занимљив је доста и јединствен, глуми Џејмс Стјуарт, и овде одличан као и у ~Конопцу~
мало предвидљив филм, крај је мого да буде бољи![]()
V for Vendetta 4/10 укупно гледано ништа посебно..., онај са маском ме иритирао све време, препоручујем Син Сити, који је сличан овом а бољи , бар мени
![]()
messenger
ne znam sta si vise ocekivao od rekvijema ..?![]()
rezijski, glumacki savrsen film
------------па није нешто...... имао сам утисак да се баш одужио много,
онда иде 1 добра епизода бежања
и на крај масовно убијање и сцена са псом и кофером. .
Goodfellas - 8/10 добар филм, одлична глума, 1 од најбољих мафијашких филмова, неке сцене су баш упечатљиве
LA Confidential 9/10 -
Rear window 8/10 препоручујем и oвај , занимљив је доста и јединствен, глуми Џејмс Стјуарт, и овде одличан као и у ~Конопцу~
мало предвидљив филм, крај је мого да буде бољи![]()
V for Vendetta 4/10 укупно гледано ништа посебно..., онај са маском ме иритирао све време, препоручујем Син Сити, који је сличан овом а бољи , бар мени
![]()
![]()