Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
memento_ver2.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0209144/
E stvarno mnogo veeeeca ocjena na imdb-u nego sto bi trebalo da bude, po mom misljenju..
Interesanto odradjeno, rezija drugacija od one na koju smo navikli i to je +..
kraj zvani "pusti me da umrem" :lol: .. kraj je gori nego u "IIII covek"-u :lol:

Poslednja izmena:
Dajte mi neki film da bude ljubavna drama..
borat- potresna ljubavna prica o neshvacenom kazahstanskom novinaru zanesenom sjajem nedostizne silikonske heroine..... :mrgreen:

salim se naravno... ali preporucujem borata kao jednu od retkih komedija koje su me nasmejale... ako nista (a nije nista), bar time sto se moras staviti u kozu anonimnog kazahstanca koji upravo gleda ovaj film.... :D

film je sjajan!!
па није нешто...... имао сам утисак да се баш одужио много,
онда иде 1 добра епизода бежања
и на крај масовно убијање и сцена са псом и кофером. . :confused:
------------
Goodfellas - 8/10 добар филм, одлична глума, 1 од најбољих мафијашких филмова, неке сцене су баш упечатљиве :cool:
LA Confidential 9/10 - :super:
Rear window 8/10 препоручујем и oвај , занимљив је доста и јединствен, глуми Џејмс Стјуарт, и овде одличан као и у ~Конопцу~
мало предвидљив филм, крај је мого да буде бољи :think:
V for Vendetta 4/10 укупно гледано ништа посебно..., онај са маском ме иритирао све време :) , препоручујем Син Сити, који је сличан овом а бољи , бар мени
:bye:

------------
Goodfellas - 8/10 добар филм, одлична глума, 1 од најбољих мафијашких филмова, неке сцене су баш упечатљиве :cool:
Rear window 8/10 препоручујем и oвај , занимљив је доста и јединствен, глуми Џејмс Стјуарт, и овде одличан као и у ~Конопцу~
V for Vendetta 4/10 укупно гледано ништа посебно..., онај са маском ме иритирао све време :) , препоручујем Син Сити, који је сличан овом а бољи , бар мени

Pa mislim da Goodfellas je ipak za bolju ocenu od 8....a za V for Vendetta se slazem.

sta_00.jpg

Star Trek - The Animated Series aka Star Trek TAS
bah, bio sam bolestan od ponedeljka (+38,5) pa sam odgledao ovu 22-delnu seriju, bez prevoda iz 1973/74. Nemam neko posebno mišljenje, nije mi bilo dosadno da gledam, mada sam neke i prespavao...seriju je radio davnougašeni studio Filmation koji se na ovim prostorima pamti pre svega zbog Hi Mena i gospodara svemira (umalo da napišem prstenova) i Sport Bilija. Pa ako volite takav retro tip animacije izvol'te...

Poslednja izmena:
------------

odlican ukus :)

Sin City nema veze sa ovim filmom. Film je lepo urađen iako su producenti od V-a napravili borca za slobodu iako je u stripu on čisti anarhista što ima nekih sličnosti, zalažu se za iste stvari, ali u filmu nema konkretnog podatka o njemu kao anarhisti.
Film zaslužuje bar 9/10. Bez poređenja sa stripom koji verovatno nisi pročitao. Ako bismo ga poredili, onda bi ocena bila mnogo niža, ali film kao sam za sebe je sasvim dobar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back